עבור לתוכן

רמקולים/אוזניות לא מזוהים בויסטה.

Featured Replies

פורסם

אהלן, התקנתי ויסטה אולטימייט על המפרט שבצד, וה realtek HD audio manager לא מזהה את הרמקולים או האוזניות כשאני מחבר אותם.

התקנתי מחדש את הדרייברים איזה 20 פעם, כולל גרסאות קודמות, ואני לא מוצא פיתרון לשטות הזאת...

אפילו התקנתי מחדש את הויסטה, ועדיין הבעייה נמשכת.

על XP הכל עובד טוב ויפה, ועל ויסטה הורדתי דרייברים בשביל ויסטה כמובן. (32 ביט אם זה משנה).

הרמקולים הם של Creative, אם אני זוכר נכון Inspire 2500.

אוזניות פשוטות של Ovann.

הכרטיס קול המובנה של הלוח אם הוא ALC889A.

יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות?

פורסם

חיברת את הרמקולים\אוזניות ליציאה הירוקה באחורי המארז? אל תחבר לקדמי, כי לא תמיד הם מחוברים ללוח אם.

פורסם
  • מחבר

כן.

גם ניסיתי כל מיני קומבינציות מאחורה ומקדימה, אבל כלום.

וב XP הכל עובד כמו שצריך, ככה שהחיבור בסדר.

פורסם

כעיקרון, ל-WINDOWS ממש לא איכפת איזה רמקולים מחוברים, וזה מוזר שהכרטיס קול, אפילו שכל הדרייברים שלו מותקנים... רגע אחד, לאיזה עוצמה הווליום הכללי מכוון? ואם הווליום הכללי מכוון לעוצמה טובה, אולי זה משהו שלא נשלט על ידי הווליום הכללי? תוודא שכולם חוץ מהכללי על מקסימום, ואז שחק עם הכללי...

כעיקרון, בדרייבר של כרטיס הקול שלי (גם REALTEK כלשהו) הוא נותן לי ב-MIXER אפשרות לבחור עוצמות קול, תוודא שהן על מקסימום, וכמובן, תשתמש בחוגות הווליום של האוזניות או של הרמקולים כמגברים.

פורסם
  • מחבר

הכל על מקסימום.

גם אתמול בלילה ישבתי כמה שעות טובות על הבעייה הזאת...

ואין לי עדיין פיתרון.

בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור...

פורסם

אולי זה הרמקולים אוזניות שמונמכים? אל תוותר כל כך מהר...

אולי תתקין SP1 BETA? אולי זה יעזור?

פורסם
  • מחבר

הרמקולים בסדר גמור. שוב פעם, על XP זה עובד טוב.

נוריד את ה SP1 Beta ונבדוק...

שוב פעם תודה.

פורסם

לא יכול להיות שויסטה עד כדי כך מעאפנה, מצד שני, אומרים ש-SP1 משפר אותה משמעותית, ניסית עושה רושם כל דבר חוץ מזה, אולי שווה כן לנסות SP1 ;)

פורסם

מה הקשר לSP1?

האם הדרייברים שהתקנת היו האחרונים מהאתר של REALTEK או מאתר יצרנית לוח האם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים