עבור לתוכן

מבקש המלצה לחנות זולה לקניית מחשב עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אין שום סיכוי ל-20% שיפור בביצועים רק ע"י צ'יפסט חדש יותר.

הP35 וה965 דומים להבדיל במגוון פיצ'רים וצ'יפים חדשים יותר כמו גם יכולות OC ושדרוג עתידי.

• תגובות 54
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל אני חייב לקחת רק אחד אז מה יותר עדיף?

פורסם

P35 כמובן.

פורסם

ממליץ בחום על logicpc ברמת גן.

חנות מעולה גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מקצועיות ואמינות.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים לקחת

וכרטיס טלויזיה שיאפשר לי לראות טלויזיה במחשב לסרוק ערוצים ולשמור אותם כמו במיוחד ערוצי ספורט או ערוצים כמו 22, 10

האם ברכישת כרטיס טלויזיה יהיה ניתן אפשר לראות ערוצים שהוט ויס לוקחים עליהם כסף כמו ערוץ 5+ או כמו 5+גולד או 5+לייב אפשר לקלוט את הערוצים האלה בכרטיס הטלוויזה?

תודה רבה על עזרתכם

פורסם

אין כרטיס מיוחד לערוצים האלה ...

וחוצמזה כדי לקלוט אותם בכל זאת אתה תהייה חייב ממיר בקרבה מסויימת למחשב מאחר והשליטה בתחנות עדיין נעשית מול הממיר - בין אם בשלט שלו , או דרך העינית (ir-blaster) שמסופקת עם חלק מהכרטיסים האלה

אם אתה מתכנן על שידורים אנלוגיים ללא ממיר , אז מן הסתאם אין שום אופציה לקלוט את הערוצים האלה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

ושוב פעם בקשר ללוח אם האם ה P35-DS3L

הוא לוח מספיק טוב

שאני לא ייפול איתו בפח.

תודה.

פורסם

לא..

אתה תהנה ממנו, לוח מעולה.

פורסם
  • מחבר

מאיפה כדאי לקנות את המחשב

כי אני קונה מחשב מקצועי יקר

איזה חנות היא הכי הכי מקצועית שלא יהיה לי איתה בעיות

פורסם
  • מחבר

זיגזג זה החנות הכי מקצועית ואמינה שיש?

כי יש מלא חנויות שהזכירו פה כמו סקיי פיסי למשל

פורסם

כל אחד יכול להמליץ לך על חנות אחרת בסה"כ אנשים "נכוו" מחנויות כגון איבורי , Ksp , אני מאמין שכל אחת מן החנויות האחרות שהוזכרו תהיה טובה בשבילך , לא ראיתי שאנשים התלוננו על השירות שלהם... (חנויות שידועות בהרכבת מפרטים טובים לצרכי המשתמש ולא מנסות לדחוף לך בכח חומרה ששוכבת אצליהם במלאי) כגון איבורי שאתה צריך להלחם עם נציג התמיכה שלא ישים לך לוח אם msi... ולא מכיר מארזי nzxt ושואל אם בא לך "מארז עם חלון" :kopfpatsch:

פורסם

להבדיל, זיגזג לאורך שנים מדווחת כחנות אמינה, מקצועית ועם שרות איכותי. למערכת מקצועית זו לדעתי הבחירה הראשונה.

פורסם
  • מחבר

האם יש לזיגזג חנות שבה אפשר לקנות את המחשב או שחייבים להזמין רק דרך האתר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים