פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אין שום סיכוי ל-20% שיפור בביצועים רק ע"י צ'יפסט חדש יותר.הP35 וה965 דומים להבדיל במגוון פיצ'רים וצ'יפים חדשים יותר כמו גם יכולות OC ושדרוג עתידי.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אוקיי תודה רבה על עזרתכםקחו קישור של תלונות של חנויות מחשביםשל ksp ושל כול מיניי חנויותhttp://tluna.nrg.co.il/companies/subCategory.asp?catID=46&subCatID=66[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 21:04:20
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים ממליץ בחום על logicpc ברמת גן.חנות מעולה גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מקצועיות ואמינות.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים מחבר איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים לקחתוכרטיס טלויזיה שיאפשר לי לראות טלויזיה במחשב לסרוק ערוצים ולשמור אותם כמו במיוחד ערוצי ספורט או ערוצים כמו 22, 10 האם ברכישת כרטיס טלויזיה יהיה ניתן אפשר לראות ערוצים שהוט ויס לוקחים עליהם כסף כמו ערוץ 5+ או כמו 5+גולד או 5+לייב אפשר לקלוט את הערוצים האלה בכרטיס הטלוויזה?תודה רבה על עזרתכם
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אין כרטיס מיוחד לערוצים האלה ...וחוצמזה כדי לקלוט אותם בכל זאת אתה תהייה חייב ממיר בקרבה מסויימת למחשב מאחר והשליטה בתחנות עדיין נעשית מול הממיר - בין אם בשלט שלו , או דרך העינית (ir-blaster) שמסופקת עם חלק מהכרטיסים האלה אם אתה מתכנן על שידורים אנלוגיים ללא ממיר , אז מן הסתאם אין שום אופציה לקלוט את הערוצים האלה
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר אוקיי תודה.ושוב פעם בקשר ללוח אם האם ה P35-DS3L הוא לוח מספיק טובשאני לא ייפול איתו בפח.תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר מאיפה כדאי לקנות את המחשב כי אני קונה מחשב מקצועי יקראיזה חנות היא הכי הכי מקצועית שלא יהיה לי איתה בעיות
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר זיגזג זה החנות הכי מקצועית ואמינה שיש?כי יש מלא חנויות שהזכירו פה כמו סקיי פיסי למשל
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים כל אחד יכול להמליץ לך על חנות אחרת בסה"כ אנשים "נכוו" מחנויות כגון איבורי , Ksp , אני מאמין שכל אחת מן החנויות האחרות שהוזכרו תהיה טובה בשבילך , לא ראיתי שאנשים התלוננו על השירות שלהם... (חנויות שידועות בהרכבת מפרטים טובים לצרכי המשתמש ולא מנסות לדחוף לך בכח חומרה ששוכבת אצליהם במלאי) כגון איבורי שאתה צריך להלחם עם נציג התמיכה שלא ישים לך לוח אם msi... ולא מכיר מארזי nzxt ושואל אם בא לך "מארז עם חלון"
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים להבדיל, זיגזג לאורך שנים מדווחת כחנות אמינה, מקצועית ועם שרות איכותי. למערכת מקצועית זו לדעתי הבחירה הראשונה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר האם יש לזיגזג חנות שבה אפשר לקנות את המחשב או שחייבים להזמין רק דרך האתר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.