עבור לתוכן

מבקש המלצה לחנות זולה לקניית מחשב עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני מעדיף את האינטל ולשלם קצת יותר הרי מחשב קונים לא כול יום אז קונים כבר את ההכי טוב.

ושכחתי להוסיף מקודם שאני מתכנן גם לראות טלוויזיה במחשב השאלה איזה כרטיס טלוויזיה הכי כדאי

והייתי רוצה בבקשה שתיכתבו לי למה לא לקנות בבאג כי אני רואה את המחירים בינם לבין זיגזג ואם זה הפרש של 500 ש"ח זה לא כולכך נורא

אבל מבחינת שירות אני לא יודע איזה עדיף מהם?

כי בבאג אמרו לי שאיכות השירות זה מספר אחת אצליהם

• תגובות 54
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי זיגזג איננה החנות הכי זולה (לדעתי ההיפך הוא הנכון) כך שאם אתה קונה במחיר גבוהה מהם אתה בבעיה.מחשבים שלמים לא קונים מבאג אלא מחנות מחשבים רצינית.למשל IQPC או SKY (מהזולות) או אלו שהמליצו לך פה.העיקר שיהיה קרוב לבית ושרות אמין.שלא תצתרך לרוץ אחריהם במקרה שתרצה לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז מאיפה כדאי לקנות מהי החנות הכי אמינה כי אני ממש לא רוצה לשלם סכום כזה לחנות שתיזרוק אותי לפח אם יהיה איזה בעיה

פורסם

איפה אתה גר?

כעיקרון TMS ו-IQPC ו-Skypc כולן זולות יחסית ועם שירות טוב לפי מה שהבנתי.

skypc היא בראשון לציון

IQPC באשדוד

TMS ממקומת בקריות אבל יש לה מעבדת שירות בת"א למקרה של תקלות וכו'..

תעשה חושבים ותחליט מה עדיף לך.

פורסם
  • מחבר

אני גר בהרצליה

פורסם

אז תחליט מה הכי קרוב אלייך...אני מניח שת"א אבל אם אני טועה אז תקן אותי

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אז ניראה לי שאני יקנה מסקיי פיסי

עכשיו בענייני המפרט איזה מעבד כדי e6850 או e6750

פורסם

6750

פורסם

במחיר של ה6850 אפשר כבר לקנות Q6600 שבוא באמת כבר עדיף לשהקיע..

פורסם
  • מחבר

לפי מה שמעתי ה q6600 זה פאקינג תנור חם מאוד אז בנוסף לזה צריך גם מערכת קירור טובה

פורסם

קירור של 150 ש"ח יספיק.

פורסם
  • מחבר

ואיזה לוח אם אתם ממליצים לקחת משהו טוב שיתאים ל q6600

מה אתם אומרים על LGA775 Intel965P -Gigabyte GA-8I965P-DS3 - REV3.3 - 3Y Warranty

ואיזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים?

פורסם

965p זה chipset של הדור הקודם, גם אם בעזרת עידכונים מסויימים הוא תומך במעבדים מהדור הנוכחי. עדיף קח לוח של P35.

הייתי ממלי. על אחד מאלה :

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2533,2626,2599

בהתאם למה שאתה צריך על הלוח. אם אין לך מושג, אז אתה כנראה לא צריך את מה שהלוחות היותר מתקדמים מציעים, וקח את ההכי זול, P35-DS3L

(זול אבל איכותי).

פורסם
  • מחבר

ואיך הלוח GA-P35-DS3L מבחינת ביצועים האם הוא יותר טוב מה 965

פורסם

לפי הזכור לי, יש שיפור של משהו כמו 20% בביצועים בכללי + אם תצטרך, לוחות האם האלה יתמכו גם בדור הבא של המעבדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים