עבור לתוכן

משהו מכיר את הנייד הזה ? (לנובו)

Featured Replies

פורסם

קשור

הוא מוצע למכירה ב 4.8 אלף משתלם ?

האם איכותי כמו כל סדרת הr60 ?

פורסם

הוא טוב מבחינת עמידות ואיכות הרכבה. דגמי ה-E הם דגמי ECONOMY, שזה אומר בד"כ מעבדים נחותים יחסית, מעט זיכרון, כרטיס מסך מובנה, מסכים לא משהו וכן חוסר בפיצ'רים נוספים - אין מיקרופון, רמקול מונו בלבד, כונן אופטי לא נשלף, אין TOUCHPAD (רק TRACKPOINT), אין אינפרא-אדום, אין חיבור לתחנת עגינה ואולי עוד כמה. מדובר בהמון דברים קטנים שיחד מאפשרים להוזיל את המחיר הכולל של המחשב.

סה"כ מדובר במחשב שחסרים בו מספר דברים אשר אותם אתה מצפה למצוא במחשבים מודרניים, אך הוא מביא את הערך המוסף של סדרת THINKPAD. תחליט מה חשוב לך יותר.

פורסם

הראשון נראה כמו מחשב יחסית "תקציבי", כמו ה-R60E. המסך טיפה יותר טוב ואולי גם כרטיס המסך. יש לו גם מיקרופון ורמקול סטראו. החסרון לעומת ה-R60E הוא שיש רק 2 כניסות USB (לעומת 3). באופן אישי אני גם מעדיף את המקלדת של ה-THINKPAD ואת ה-TRACKPOINT על פני ה-TOUCHPAD, אבל זה סובייקטיבי לחלוטין. אין בידי נתונים של השוואת ביצועים בין ה-T2300E שב-R60E לבין ה-TL56 שב-COMPAQ 6715S.

הלינק השני שנתת לא מתאר מפרט ספציפי, אלא טווח יחסית רחב. לא ניתן להעריך את הכדאיות כל עוד אין התייחסות למפרט מסוים ולמחיר שלו. עם זאת, טענותיי לגבי המקלדת והעכבר תקפות גם למחשב זה.

פורסם

שני ה-HP נחמדים מאוד, אבל כל עוד אין התייחסות למחיר ומפרט מדוייק זה לא רלוונטי.

פורסם

לדעתי ה-NX7300 יהיה הטוב מבין השלושה.

פורסם

לדעתי ה-NX7300 יהיה הטוב מבין השלושה.

אני נוטה להסכים.
פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הנייד הזה ?

http://www.ctm.co.il/product.asp?id=584

כדאי לחסוך בעלויות ולקנות אותו ?

פורסם

אתה חייב להוסיף לו עוד 512 מגה זכרון לפחות.

פורסם

UDI לא דיברנו כבר על יזשהו מחשב שרצית לקנות ??? לא אמרת שתחכה שסדרת VOSTRO של DELL תגיע לארץ :lol: בחור הפכפך ... :jump:

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אני חולם בלילות על מחשב נייד :)

נכון להיום אני בהתלבטות קשה איזה נייד לקנות .

האם לקנות נייד של hp או לחכות לווסטרו :nixweiss:

פורסם

אחי לא משנה מה קח את זה באיזי ..... אם זיכרוני אינו מטעה אותי רצית מחשב שחור .... אני לא מכרי כל כך מחשבים שחורים של HP ???

אבל ל HP יש מחשבים מעולים ואטרקטיבים ביותר הן המחיר והן במפרט :xyxthumbs:

אז אם אתה רוצה חשב במיידי אל תחכה ולך על משהו בספונטניות :xyxthumbs:

מה כבר יכול לקרות יש חוק בארץ שאתה יכול להחזיר כל מוצר באריזה מקורית שבועיים מיום הרכישה ;D

אז מקסימום תחזיר :hi:

פורסם

החוק אומר את זה רק על עסקת קנייה מרחוק.

יש גם קנס (100 ש"ח או 5%, הנמוך מביניהם).

זה גם לא אומר שמותר להשתמש ולהחזיר (הרעה במצב הטובין).

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר ?

החוקר מדבר רק על עסקה שלא בוצעה פנים אל פנים ? יש לך מקור מידע לחוק הזה אני אשמח מאוד לקרוא עליו לעומק ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים