עבור לתוכן

מפרט לפוטושופ 7000 ש"ח וניתן לחרוג

Featured Replies

פורסם

המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה.

לא מתוכנן oc

אין צורך בציוד הקפי

המסך שיש לי הוא dell 24

קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו.

חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי.

המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות.

דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות?

אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג.

תודה!!!

מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494

זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515

לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש שנים. ¤ 675

דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS שלוש שנים. ¤ 362

דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000ABYS חמש שנים. ¤ 761

דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD5000ABYS חמש שנים. ¤ 761

מארז : ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 863

ספק כוח : CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU חמש שנים. ¤ 592

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 6023

הורכב ב www.iqpc.co.il

• תגובות 37
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2600XT יהיה מעל ומעבר לדעתי...

חסר לך קירור למעבד

זכרונות 800 די מיותרים פה

חבל להשקיע ב-HX 520 פה לדעתי

אם לא אכפת לך מערכת הפעלה 64bit שקול לקחת 4GB זיכרון פנימי

פורסם

הינה משהו טוב לפי המלצותיו של Xtraxt

'

Categories Products Price Qty

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1485 1

Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 603 1

ANTEC P180 Aluminium Black 913 1

÷Arctic Cooling Freezer 7 Pro 127 1

Enermax Liberty 400W 30A @ 12V 405 1

Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC 465 1

÷Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤669 2

Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 PCI-E Retail 609 1

÷WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS 390 1

Total Price : 6335

יש לך 2% הנחה למזומן וקח בחשבון שהמחיר כולל משלוח עד הבית..הרכבה..ואוברקלוק אם תרצה

הוספתי קירור שקט למעבד ואם תרצה תוסיף עוד 2GB זיכרון כמו שאמרו לך..

נבנה ב: www.tms.co.il

פורסם

בפוטושופ יש לך קבצים ששוקלים כל כך הרבה??

בכל אופן לקבצים גדולים RAID0 יתן לך שיפור משמעותי.

אין כזה הבדל במחיר הזכרונות בדגם הזה ל 667 ולעבודות כאלה כבדות ה 800 יתן שיפור קטן.

פורסם

לי לא ידוע שזכרונות 800 נותנים בכלל שיפור בפושוטופ ולדעתי זה מיותר.

Raid0 בהחלט יכול להיות שימושי פה

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

raid 0 שמעתי שזה משפר, אבל האם יש לזה גם חסרונות? אולי אפשר לצרף לינק למאמר או משהו, חפשתי קצת ולא מצאתי...

לגבי הhx520, אני מוכן להשקיע בשביל שקט. ממה שקראתי השילוב שלו עם הp180 יתן לי את השקט הכי שקט שאפשר. יש דעה אחרת? אשמח לשמוע.

לגבי ה667-800 בזכרון, זה הבדל כל כך קטן אז אני לא רואה טעם לחסוך פה.

שוב, תודה על התגובות.

פורסם

סבבה קח 800 אם אתה רוצה..לדעתי זה עדיין מיותר.

אין על ה-P180 מהבחינה הזו.

HX 520 שקט מאוד אבל באמת שיהיה מיותר פה כי אתה לא תרגיש הבדל בינו לבין הליברטי (מניסיון)

מה שכן..כמה שהמארז שלך יהיה שקט,ללא קירור שקט למעבד לא תקבל שקט אמיתי ולכן טוב ש-Senna הוסיף לך קירור שקט למעבד.

Raid0 בעל חיסרון אחד ויחיד - כאשר הולך לך המידע ב-HD אחד אז גם ב-HD ילך הכל

פורסם

לPhotoshop זה פחות קשור למעבד ויותר קשור לנפח הזכרונות, רוחב הפס שלהם, כרטיס מסך טוב, זכרון גרפי בעל נפח מכובד וזמן גישה טוב.

כמובן שאמצעי אחסון טוב יותר אכן יעזור, פשוט אלו הדברים שבזמן עבודה הכי קריטיים.

פורסם

2600XT לא יספיק לו פה?

הצעתי לעלות ל-4GB אם לא אכפת לו לעבוד עם מערכת הפעלה של 64bit..

לגבי זכרונות 800..הבנו.

פורסם

אני רק שאני עובד עם רזולוציות גבוהות במיוחד, וזה לא נדיר להגיע למצב שPhotoshop לבד משתמשת ב2GB זכרון ומעל 300MB זיכרון גראפי.

פורסם

אוקי אז שיקח 2600XT עם זיכרון של 512M אם זה כ"כ חשוב לו (נדמה לי שקיים דבר כזה)

ולגבי ה-4GB...הוצע לו את זה כבר מההתחלה.

פורסם

אני עד לא מזמן עבדתי עם X1900XT 512MB, ובאמת הכל הלך אחלה.

בשביל שימוש אחר בכלל הבאתי 8800GTS 640MB, ופתאום אני רואה שהשימוש בPhotoshop הרבה יותר חלק. :P

פתאום שאתה צריך לרנדר מידע ששוקל 1.5GB אקטיבי, זה עוזר. ;)

פורסם

אני עובד הרבה עם פוטושופ על מערכות עם 4ג"ב ו 8 ג"ב זיכרון (64BIT).

ללא ספק, החלק שהכי תורם לעבודה חלקה עם קבצים גדולים זהו הזיכרון.

אם אתה הולך לעבוד עם קבצים של גיגה+ , מאוד מאוד מומלץ לקחת 4 ג"ב זיכרון, ואם אין לך בעיה לקחת מערכת הפעלה של 64BIT אז אפשר גם יותר זיכרון.

כמובן שלרינדור פילטרים גם מהירות מעבד משפיעה מאוד , ורצוי כמה ליבות כי פוטושופ יודע לנצל אותן טוב יחסית.

למיטב ידיעתי, למעט קומץ אפקטי 3D, פוטושופ לא עושה שימוש בזיכרון של המכרטיס מסך ולא ב GPU שלו, לכן ממש אין למה להשקיע בכרטיס רציני (ואני מדבר על פוטושופ CS3).

RAID0, מאוד מומלץ לעבודה עם קבצים גדולים (מהירות כמעט כפולה בגישה רצופה לקבצים), החיסרון היחיד הוא שאם דיסק קשיח אחד הולך, גם המידע של בן זוגו אובד..

אני הייתי ממליץ לך לחסוך דיסק קשיח אחד ולקחת יותר זיכרון, את שני הדיסקים של ה 500 תשים ב MATRIX RAID, ככה ש 100 ג"ב תשים ב RAID1 ואת השאר ב RAID0 - 800GB .

על ה RAID1 תשים מערכת הפעלה + פוטושופ + מידע חשוב, ובשני תשים את המידע הזמני לעבודה.

אם אתה רוצה באמת מהירות גבוהה וכם ביטחון, קח 4 דיסקים של 500 ג"ב במערך 1+0 , זה כמעט מושלם, רק שזה טיפה יותר יקר..

פורסם
  • מחבר

אני עובד הרבה עם פוטושופ על מערכות עם 4ג"ב ו 8 ג"ב זיכרון (64BIT).

ללא ספק, החלק שהכי תורם לעבודה חלקה עם קבצים גדולים זהו הזיכרון.

אם אתה הולך לעבוד עם קבצים של גיגה+ , מאוד מאוד מומלץ לקחת 4 ג"ב זיכרון, ואם אין לך בעיה לקחת מערכת הפעלה של 64BIT אז אפשר גם יותר זיכרון.

כמובן שלרינדור פילטרים גם מהירות מעבד משפיעה מאוד , ורצוי כמה ליבות כי פוטושופ יודע לנצל אותן טוב יחסית.

למיטב ידיעתי, למעט קומץ אפקטי 3D, פוטושופ לא עושה שימוש בזיכרון של המכרטיס מסך ולא ב GPU שלו, לכן ממש אין למה להשקיע בכרטיס רציני (ואני מדבר על פוטושופ CS3).

RAID0, מאוד מומלץ לעבודה עם קבצים גדולים (מהירות כמעט כפולה בגישה רצופה לקבצים), החיסרון היחיד הוא שאם דיסק קשיח אחד הולך, גם המידע של בן זוגו אובד..

אני הייתי ממליץ לך לחסוך דיסק קשיח אחד ולקחת יותר זיכרון, את שני הדיסקים של ה 500 תשים ב MATRIX RAID, ככה ש 100 ג"ב תשים ב RAID1 ואת השאר ב RAID0 - 800GB .

על ה RAID1 תשים מערכת הפעלה + פוטושופ + מידע חשוב, ובשני תשים את המידע הזמני לעבודה.

אם אתה רוצה באמת מהירות גבוהה וכם ביטחון, קח 4 דיסקים של 500 ג"ב במערך 1+0 , זה כמעט מושלם, רק שזה טיפה יותר יקר..

תשמע משהו בדיוק כמוך חפשתי...אני רוצה לעבוד חלק עם קבצים בגודל הזה, שכח מהתקציב...אני מוכן להשקיע יותר

לא הבנתי את הקטע עם הרייד 1, יש מצב להסבר קצר או לינק להסבר

לגבי המערכת 64 ביט, הבנתי שהמערכת לא תומכת בכל בהרבה תוכנות וזה עלול לנגס, מנסיונך, איך זה באמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים