עבור לתוכן

מפרט מחשב חדש 5000 שקל למשחקים

Featured Replies

פורסם

מעבד 6550 intel

לוח אם ga p35 ds3

זכרונות OCZ 800 2 GIGA

כרטיס מסך 8800 320 GTS INNO3D

דיסק קשיח WD160GIGA

מארז של EZCOOL כולל ספק

צורב DVD SATA

4900

משתלם נכון??

פורסם

אלוהים כמה גרוע :kopfpatsch:

הינה משהו עדיף בהרבה :

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 603 1

מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 393 1

קירור למעבד Glacialtech 5060L Light 775 24dba ¤ 48 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 405 1

זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 465 1

קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ¤ 437 1

כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1

צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 5051

פורסם
  • מחבר

הזכרונות שלי יותר טובים ,חברת הכרטיס מסך יותר טובה,ואני לא צריך הארד דיסק כזה גדול,הלוח אם יותר טוב תומך בDDR3

יש עוד מישהו שיכול לאשר שההצעה שלי משתלמת??זה חשוב

פורסם

זכרונות שלך יהיו יותר טובים רק אם אתה מתכנן אוברקלוק.

חברת Sparkle היא השלישית בגדולה בעולם אני לא טועה. בכל מקרה..זה הדבר הכי לא חשוב בעולם כרגע. הביצועים יהיו זהים.

אתה שוכח ששמתי לך ספק טוב פי אלף,מארז עדיף בהרבה..

אם אתה לא זקוק ל-HD כ"כ גדול תרד ל-160 ובתקציב הזה תיקח זכרונות 800 של Corsair אבל שוב,זה רק אם אתה מתכנן אוברקלוק.

פורסם

המפרט של Xtract טוב פי עשרות אחוזים מהמפרט שהצעת בהתחלה

פורסם
  • מחבר

אבל אני מקבל את הזכרונות האלה באותו מחיר של ה 667 ...ככה שזה לא משנה....ולוח שאתה הצעת הוא פחות טוב בגלל שאין לו תמיכה ב DDR 3 (תסתכל קצת קדימה)....אני לא מתכנן OC ומספיק לי הספק והמארז......הכרטיס מסך זה לא משנה כרגע...

ואני גם חושב שזה מיותר לבזבז באזור ה850 שקל למארז וספק

פורסם

לא קשור הOC הספק והמארז שהצעת בהתחלה גרועים וחבל על המחשב שלך עדיף שתיקנה מינימום אחד מהמארזים של HEC שבא עם ספק איכותי מאוד וטוב במקום הזבל שהצעת כי זה פשוט זבל ג'נרי...

ותמיכה בDDR3 לא תיתן לך כלום...באחריות..אתה הרי לא תיזרוק את הזיכרון שיהיה לך בשביל 2 סטיקים של DDR3 שלא ייתנו שום!!!!!!!!!! שיםור בביצועים ושום שינוי משמעותי ואתה הרי תישאר עם אותו נפח זיכרון בתוצאה סופית וכמו כן התמיכה כרגע היא רק ל1333MHZ שזה נמוך מאוד לDDR3

פורסם

אפשר לקחת גם 6A19+400TRT שעולים כ-420 ש"ח ביחד אבל אתה לא יכול פחות מזה כי זה פשוט לא יחזיק.

נגמרו הימים שאפשר היה להשקיע במארז וספק 100 ש"ח ושהכל יעבוד סבבה..שכח מזה.

אם אתה מקבל אותם באותו המחיר זה משהו אחר. אבל תשאל בכמה אתה יכול לקחת זכרונות 667 - אולי זה יצא לך גם יותר זול ואז שוב אין טעם בזכרונות 800.

לוח עם תמיכה ב-DDR3 כאמור די מיותר. יש רק שני סלוטים,ומוגבלים במהירות הזכרונות..עד ש-DDR3 יהיה במחיר שמאפשר קנייה התדרים יעלו בהרבה וכל ליין הלוחות כבר יוחלף וכו'...מיותר

פורסם
  • מחבר

בקשר לספק הבנתי שיש חברה שקוראים לה HEC או משהו כזה שהיא חברה טובה וכנראה שנחליף ספק לחברה הזאת...

בקשר לDDR3 -כשאני ירצה לשדרג את כמות הזיכרון במחשב אז DDR3 יעלה פחות ,עזוב מהירות זה לא משנה ..זה עניין שהמחיר של DDR2 יעלה מעל ה DDR3 אם לא אז תקנו אותי....

ואת הזכרונות אני לא משנה כי זה הפרש באזור ה50 אז זה לא משנה ..מה רע בתוספת של מהירות...

פורסם

DDR3 לא יעזור לך בכלום אם תשדרג אותו אחרי שהיו לך זיכרונות DDR2, רק אם תחליף את כל הסטיקים, וזה כאמור לא משתלם בעליל.

אם זה רק 50 שח הפרש תשאיר את ה 800MHZ.

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני ירצה להגדיל את הנפח וה DDR2 יעלה יותר מ3 אז זה לא משתלם יותר להשקיע עכשיו במשהו שתומך?

פורסם

עד שתצטרך יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אתה כבר תצטרך לקנות מחשב חדש.

וחוץ מזה זה, תוכל להשוות עכשיו מחירים בין ה DDR1 ל DDR2, בדרך כלל DDR1 קצת יותר יקר, אבל שוב זה לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

סבבה...תודה ...אני ישקול מחדש את העניין ..כנראה שאני יוותר על DDR3......

ואני כנראה הולך על אותו מארז רק עם ספק של HEC באזור ה 400 WATT או 450 לא זוכר.....

מבחינת לוח ..איזה עדיף

GA P35 DS3 L

או

GA P35 DS3

.?????

יש הפרש משמעותי??ואולי עדיף אחד אחר??

פורסם

DS3L זהה ל-DS3 מלבד העובדה שהוא אינו מגיע עם חיבור sata חיצוני

פורסם
  • מחבר

אוקיי שיניתי את מה שהצעתם לגבי הלוח אם המפרט המקורי אותו דבר ....עם ספק של HEC ....עולה לי ככה 5000 בערך....שווה?

או שיש עוד מה לשפר(חוץ מהארד דיסק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים