עבור לתוכן

מפרט למחשב למשחקים ב 3,600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

נכון לגבי האוברקלוק אבל זה אפשרי רק עם מעבדי אינטל (לצערי)..

פורסם

א.זיכרון 2 gb - יופי :xyxthumbs:

ב. תוכל להביא לי לוח אם יותר טוב מזה? כמו שאמרתי - ראה במפרט שהצעתי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2873

ג. לא נראה לך שמה שנתת לי במפרטים הקודמים אין יציבות, כרטיס חזק אבל מצד שני הארד דיסק מגירסה גרוע ומעבד חלש מאוד?

כבר הסברתי ואנסה שוב... לגיימינג דווקא מומלץ כזה "חוסר איזון" כיוון שכרטיס המסך הוא הגורם המכריע פה. המעבד מעולה ורחוק מלהיות חלש - מעל ומעבר לכל השימושים אלא אם אתה מתכנן עריכה גרפית מתקדמת (ואתה לא). ה-HDD בסדר גמור... אתה רוצה, קח דגם אחר - כולם באותו טווח מחירים.

ד. מה הבעייה עם ה 1950xt?, שוב אני גיימר שמתפשר על אכות התמונה ולא צריך שכל פיקסל יהיה באיכות הכי טובה.

הוא מעולה ומשתלם מעוד אבל ה-8800GTS טוב ממנו, שקט וקריר ממנו ותומך D10. בגלל שהוא נכנס לך התקציב בלי פשרות משמעותיות - כדאי לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תגידו האם ה geforce 8600gts ייתחזק עם הזמן, זאת אומרת עכשיו הוא כרטיס ממש חלש?

את ה8800 אין מצב שאני קונה, אבל8600gts עדיף לקנות מה ati rdeaon 1950xt? במידה והא ייתחזק?

כי גם ה 1950xt מתיישן לא?

פורסם

כרטיסי מסך לא מתחזקים עם הזמן..אלא ההפך..

פורסם

למה אתה מתעקש על לא לקנות את ה8800GTS?

ממתי כרטיס מתחזק עם הזמן? בטח לא 8600GTS שגם עכשיו נחשב לכרטיס בינוני ועולה יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע למה?

כי אני צריך מפרט כולל הרכבה ב-3700 ופה חורגים ב-30 ש"ח ובלי הרכבה.

אז זאת התשובה למה אני מסתייג מה 8800gts

פורסם

ההרכבה במפרט שלי היא בחינם...

ובחייך..בישביל 30 ש"ח אתה לא תקנה כ.מסך עדיף בהרבה?! עדיף לך לדחות את המחשב בעוד כמה ימים ולאסוף אגורות שנפלו בחרצים של הספה בישביל זה מאשר לוותר על הכרטיס הזה בגלל כמה גרושים

פורסם

^^^

מחזק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים