פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים יש לי את המארז של ג'יגה בייט אאורורה 570s 3D אבל משום מה הלדים שנמצאים מאחורי המאווררים מהבהבים!ה2 מאחורה וה1 מקדימה מהבהבים בלי הפסקה וזה מעצבן.למישהו אולי יש מושג איך לסדר את זה?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים נשמע כאילו המגעים של הפלאג שלו רופפים.תוודא שחיברת את הכבל כמו שצריך ללוח.אם זה לא עוזר, תנסה לחבר אותו לשקע מאווררים השני בלוח
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יש לך עוד מאוררי לדים במארז חוץ מאלה?למרות שלא נראה לי שיש קשר, בכל זאת תבדוק את המתחים בתוכנה של הלוח אם סתם בשביל להיות רגוע.אתה מרגיש שיש הבדל בתפקוד המאוררים חוץ מעניין התאורה?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אולי פשוט חיברו אותם לא נכון או משהו..לא ממש מבין בלדים של מאוררים בכל מקרה..עם הספק שלו לא צריכות להיות שום בעיות בעניין החשמל
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים המאוררים שמהבהבים כולם מחוברים ללוח אם? אולי הבעיה היא ביציאות FAN שלו.תנסה לחבר אותם ישירות לספק כוח אם זה לא ככה כרגע.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר מחר בבוקר אני אנסה לחבר אותם שוב. כרגע כל מה שניסיתי לא עובד...כל המאוורים במארז מהבהבים..בכולם יש לדים.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים באואואה כל המאווררים מחוברים לצמה אחת שמחוברת לאחת מיציאות הCHA FAN בלוחתעביר ליציאה השניה.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אני לא מצליח להעביר לשני ...אני מתחרפן....כי הביג טייפון והכרטיס מסך מפריעים...היד שלי לא עוברת בינייהם ואני לא רוצה כל כך לגעת ולהוציא את הכרטיס מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.