פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים WD2500AAKS 250GBSEAGATE 250GB ST3250620ASה SEA GATE זול יותר ב 60 שח ( 305 שח באייבורי)מחפש אמינות יש עצה??
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אני תמיד קניתי רק WD (משהו באיזור ה-40 הארד דיסקים כבר) ואף פעם לא הייתי לי בעיה איתם מצד שני אני בטוח שיהיו כאלה שיגידו אותו דבר על seagate אני נשאר עם WD בכל מקרה
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אני הייתי לוקח את הסייגייט במיוחד לאור ההבדל במחיר.(באותו מחיר יש לך את KS הרגיל (גם באיבורי אם תרצה)).ושלא יהיה לך ספק סגייט חברה מאוד אמינה והדגם הנ"ל גם הוא.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר וגם הסייגייט נותנים 5 שנים אחריות מול 3 בלבד של WDהכף נוטה לכיוון הסייגט גם מחיר גם אחריות
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים גם לי עצמי יש נטיה לקנות רק WESTERN DIGITAL, יש לי פה אחד שעובד כבר איזה 8 שנים ולא עשה בעיה אפילו פעם אחת. חוץ מזה : http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מניסיון עם מאות,לא עשרות..רק WD.אבל,שוב..יש שיגידו לך מה פתאום?קח את X או את Y כי גם לי יש ניסיון..בסה"כ אני חושב שכולם היום טובים,והמשתמש הממוצע לא ירגיש הבדל.לכן,מיכוון שאני "לקוח" של WD אני מאוד מרוצה מהם.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מניסיון עם מאות,לא עשרות..רק WD. אבל,שוב..יש שיגידו לך מה פתאום?קח את X או את Y כי גם לי יש ניסיון.. בסה"כ אני חושב שכולם היום טובים,והמשתמש הממוצע לא ירגיש הבדל.לכן,מיכוון שאני "לקוח" של WD אני מאוד מרוצה מהם. אני בדיוק הבנאדם מהצד השני! אותו הנסיון רק עם סיגייט, חברה מעולה, לא עשו לי בעיות בכלל אבל רצה המצב וקרה שהייתי מחויב לקנות לעצמי WD לפני 3-4 חודשים. ואני נורא מרוצה, עובד יופי וגם טק דטה הם אחלה חברה שמחליפה דיסקים בלי יותר מדיי דיבורים. מה שלא תיקח יצא טוב לך פשוט על המחיר עם ה 5 שנות אחריות וזהו.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים לי אישית יש נאחס עם WD כבר 12 שנה כל דיסק שקניתי שלהם נדפק תוך זמן קצר.בקשר לאחריות של סיגייט, זה תופס כנראה רק בחנויות שקונות מהיבואן ומציינות את זה בפירוש בקטלוג,לדוגמא ב-KSP האחריות היא גלובלית על כל הדיסקים בלי שום קשר ליצרן (כולם מקבלים את אותם "תנאים" ואם מתקלקל לך הרדיסק יש סיכוי גדול שתקבל חדש בנפח זהה אבל של חברה אחרת).
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים תיקח את הזול, וזה מפי אוהד WD. כ"כ אני לא ממליץ לך לקנות בחנות שהזכרת (תעשה חיפוש בפורום "כללי")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.