פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים FPS = First Person ShooterHype = משחק (או כל דבר אחר) שמדברים עליו המון ומתלהבים ממנו, הרבה לפני שהוא יצא (ע"ע crysis).
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים FPS = First Person Shooterמשחק יריות זה FPS, לא עם חרב מגוף ראשון.למשחק כזה(נגיד DARK MESSIAH) קוראים משחק אקשן
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים הוא SHOOTER אם אתה משתמש בקשת הייתי קורא לו FANTASY FPS, גם PROJECT OFFSET המצופה הולך להיות כזה.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים לרוב הג'נרים היום מעובבים. אבל נקודת המבט משתנה. - FPS /FPA הם משחקים שאתה מביט מהעיניים של הדמות שאתה משחק- Third Person Shooter הוא משחק שאתה משחק מנקודת רעיה חיצונית לדמות (אני חושב שmax payne, metal gear, splinter cell הם דוגמה אבל אף פעם לא שיחקתי בהם) . הם לרוב משחקים עם אלמנט 3D- top down shooters הם לרוב משחקים דו מימדיים ממבט למעלה יש 2 כאילו חינמים מרובי משתתפים שאני משחק קבוע(infantry של SOE ו contiuum שהוא משחק שפותח במקור ע"י VIA וקוד המקור נקנה ע"י אחד המפתחים ) . - side scroller - הם גם משחקים דו מימדיים ממבט מהצד , זה היה ג'ננר פופולארי לפני כ 15 שנים. side scroller מאוד ידוע הוא super mario . third person action נקראים לרוב משחקי hack and slash הם לרוב סוג של ג'ננר RPG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.