פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם p35c-ds3r ובמחשב הנוכחי שלי כל פעם שאני מתקין XP אני צריך להכניס דיסקט עם הדרייבר של הסאטא כדי שההתקנה תזהה את ההארד דיסק אז השאלה (שאני לא בטוח אם אני בפורום המתאים ) האם צריך בלוחות אם של היום את הדרייבר והאם לקנות גם כונן דיסקטים (בנתיים אני לא רואה צורך )תודה לכל העוזרים נ.ב אני מתקין XP ו VISTA לכל מי שישאל למה לא להתקין ויסטה וזהו
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים צריך את הדריוור לא בגלל הלוח, אלא בגלל הXP. דיסק התקנה של XP שלא כולל את SP2 לא יזהה לבד התקני SATA, ותצטרך להתקין דריוור. אם יש לך ווינדווס חוקי תוכל להתקשר למיקרוסופט ולבקש שישלחו לך דיסק הכולל את SP2.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים לא צריך דרייבר לבקר הSATA (לפחות בציפסטים האחרונים של אינטל ונוידיה ,לא יודע לגבי via) צריך דרייבר רק אם אתה הולך לעשות RAID או אם אתה רוצה להריץ תבקר במצב AHCIAHCI מוסיף תמיכה ל hot-plugging/native command queing אבל לא כל דיסק קשיח תומך בNCQ וגם לא כל ציפסט/בקר SATAו NCQ לא משפר משמעותית תביצועים וגם במצבים מסויימים אפילומאט קצת ,ותמיכה בhot-plug אתה לא ממש צריך (אלא אם אתה הולך להשתמש בדיסק קשיח חיצוני אם חיבור ESATA) אפילו אם אתה רוצה להשתמש ב RAID/AHCI אתה לא צריך בכלל כונן דיסקטיםיש תוכנות שבעזרתם ניתן ליצור דיסק אקספי/ויסטה חדש אם הדרייבר לבקר הSATAמובנה ,יש את N-LITE בשביל אקספי ו VLITE בשביל ויסטה צריך את הדריוור לא בגלל הלוח, אלא בגלל הXP. דיסק התקנה של XP שלא כולל את SP2 לא יזהה לבד התקני SATA, ותצטרך להתקין דריוור. אם יש לך ווינדווס חוקי תוכל להתקשר למיקרוסופט ולבקש שישלחו לך דיסק הכולל את SP2.גם דיסק XP אם SP2 לא מזהה לבד בקרי SATA מסויימים (בקרי SATA שיצאו אחרי SP2) ,להתקשר למיקרוסופט מיותר לגמרי ,אם לדיסק אין SP2 מובנה אז ניתן בקלות לארגן שיהיה מובנה אם N-LITE
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים לא צריך N-LITE ניתן לעשות את זה עם קובץ SP2 שמורידים ממיקרוסופט ופקודה מסויימת אני לא זוכר איזו נראה לי משהוא כמו /r תחפש בGOOGLE זה נורא פשוט...
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים כן אני יודע גם על הדרך הזאת יש שתי פקודות אחת פותחת את הקבצים מתוך הקובץ התקנהוהשניה מארגנת את SP2 ישירות לתוך ההתקנה זה כבר מוסבר פהhttp://www.winsupersite.com/showcase/windowsxp_sp2_slipstream.aspואחרי זה צריך גם צריך להשתמש בתוכנת צריבה ולהגדיר פה ושםאם N-LITE זה הכי קל וגם היא מאפשרת ליצור קובץ ISO ולצרוב ,פתרון all-in-one
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים לא צריך N-LITE ניתן לעשות את זה עם קובץ SP2 שמורידים ממיקרוסופט ופקודה מסויימת אני לא זוכר איזו נראה לי משהוא כמו /r תחפש בGOOGLE זה נורא פשוט...פותחים את הISO בnero ומוסיפים לתייקית הOEM את הדרייברים, עם nlite זה פשוט קל בהרבה.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים יכול להיות שזה יותר קל ב N-LITE אף פעם לא ניסיתי אותה, תמיד עשיתי את זה לבד בלי תוכנה אולי הגיע הזמן שאני אנסה אותה.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים זה מאוד תלוי איזה לוח יש לך, אבל בד"כ (אם יש לך לוח מהשנתיים האחרונות) לא צריך דרייבר.(אם כי תמיד טוב שיש אותו, כי לך תדע, כבר נתקלתי בבעיות בזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.