עבור לתוכן

בניתי מערכת עם Q6600 ועם GTS 640 בתקציב של 5.5K מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

אני אומר שיש לי בחילה מהמארז הזה :errrr:

לא מבין איך אנשים יכולים לראות בו משהו טוב. תראה, כנס לפורום ספקים יש שם בדיוק דיון על זה עם דעות של אנשים שיש להם את המארז שהצעתי.

הוא שקט מספיק ולדעתי ממש לא שווה לרדת בפרטים ששמתי בשביל הP150 הזה :errrr:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284382.0

רק שתידע לכרטיס מסך ששמתי גם יש 3 שנות אחריות בניגוד למה שבחרת שנותן רק שנתיים אחריות. שלדעתי כשזה נכנס לתקציב שלך זה טוב מאוד וחבל לוותר על דבר כזה.

• תגובות 50
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיס מסך קיבלתי את התיקון שלך :xyxthumbs:

לגבי המארז אני מת ל-P180 וזה מה שהתקציב מאפשר לי-חיפשתי מארז על רמה ושיהיה שקט מאוד.

***עריכה***

מסתבר שניתן להשיג אותו ב 783 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17668

פורסם

אז שיוסיף 50 ש"ח לכרטיס של גי'גהבייט למרות שלדעתי זה מיותר.

המפרט שלך מעולה Chaving והמארז עוד יותר מעולה אפילו.

המארז הזה שקט בטרוף,איכותי,עם ספק עדיף על זה של הליברטי (ומודלרי כמוהו) בקיצור - חוץ מה-P180 שעולה יותר ממנו ומגיע ללא ספק,אין משהו שמתקרב ל-P150 מאף בחינה בתקציב הזה.

Raidmax או אפולו לא מתקרבים אפילו לרמתו[br]פורסם בתאריך: 30.08.2007 בשעה 00:21:37

לגבי הכרטיס מסך קיבלתי את התיקון שלך :xyxthumbs:

לגבי המארז אני מת ל-P180 וזה מה שהתקציב מאפשר לי-חיפשתי מארז על רמה ושיהיה שקט מאוד.

וזה מה שתקבל עם ה-P150 מניסיון

פורסם

כך גם עם הSAGITTA רק שאיתו הוא יקבל גם משהו חשוב לא פחות וזה יופי חיצוני.

פורסם

P150 נראה במציאות הרבה יותר טוב מהתמונות.

אם אתה משווה P150 ל-סגיטה מבחינת שקט ואיכותי בניה זה רק חושף את חוסר הידע שלך בנושא

פורסם

אני די בטוח שאם תקצץ בזכרונות ל2X1GB פשוטים של טווינמוס PC5300, תרד לאנטק סונטה 2 שמגיע עם ספק 450W סביר ביותר, תוותר על קירור נוסף למעבד (שתמיד תוכל להוסיף בעתיד), ותרד ל-250GB - תוכל לרדת ל5200 אבל יחד עם הQ6600.

פורסם

יש לו 5.5K לפי הכותרת...מספיק לו לרדת ולקחת HD של 250GB של סמסונג שעולה 100 ש"ח פחות ונכנס לו Q6600 בלי לרדת בזכרונות ובלי להוריד קירור נוסף שדי חשוב עם המרובע ליבה

פורסם

P150 נראה במציאות הרבה יותר טוב מהתמונות.

אם אתה משווה P150 ל-סגיטה מבחינת שקט ואיכותי בניה זה רק חושף את חוסר הידע שלך בנושא

או ההתמכרות הבלתי מוסברת שלך לדבר המכוער הזה.

הסגיטה שקט מספיק וחבל לשלם יותר על משהו מכוער כל כך כשאין באמת צורך.

Xtract ,אם תיקרא את ההודעות שלו תבין שהוא מעדיף כמה שיותר בכיוון ה5K כי זה התקציב המקורי.

פורסם

הוא הגיב בהמשך שהתקציב ירד ל5K עם חריגות מינימליות.

ולא ערך את הכותרת. נו נו נו.

פורסם

בתור אחד שחשב שלליברטי 400 יש 40A במסילות ה-12V ועוד התווכח על זה היתי מציע לך להשאיר לי את תחום המארזים והספקים.

אני אחזור על מה שרשמתי בפורום שלי לגבי ההודעה שלך שם,

הבנתי..ואתה כמובן התנסת עם שניהם/הרכבת בהם חומרה ושמעת אותם פועלים עם כל המאוררים ובדקת גם טמפ' וכו' כדי להגיד זאת נכון?

פורסם

נציג TMS יקר, הדבר היחיד שנשאר לך זה הכינוי שלך.

ממתי צריך לנסות הכל כדי להיות בעל מידע? אני חושב שדנו איתך על זה כבר והראתי לך שאין שום קשר בין הדברים. אדם יכול לדעת כל מה שצריך על פיזיקה גרעינית בלי שבאמת הוא ביקע אטום.

פורסם

רון פול עוד שניה תקבל אזהרה על ספאם ובכלל יחס חצוף לצוות. תזהר.

(במאמר מוסגר, איך יכול להיות 40A ב12V בספק של 400W?

R כבר לא שווה V*I?)

פורסם

נציג TMS יקר, הדבר היחיד שנשאר לך זה הכינוי שלך.

מצטער, אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד על EXTRACT , זה שהוא מוטה בפורום בגלל התפקיד שיש לו ב TMS.

לכן, השימוש שלך בעניין הזה לא מקובל עלי וגובל בהכפשה. כמו כן, לא מקובלת עלי הצורה בה אתה מתבטא כלפי בעלי תפקידים באתר.

בפעם הבאה שתעלה את העניין הזה אאלץ להשתיק אותך.

פורסם

לא בעלי תפקידים אלא בעל תפקיד. "הבעיה" היחידה שיש לי פה עם מישהו זה איתו.

ואני לא מכפיש את שמו או כל משהו כזה. מספיק לראות את היסטורית ההודעות שלו היא מדברת בעד עצמה.

הוא תמיד ממליץ רק על המפרטים שבנויים מהחנות בה הוא עובד ותמיד מגן על מפרטים של אילו שבונים ממנה.

זה יחס מוטעה ולא אובייקטיבי או שמה אני טועה ?

R כבר לא שווה V*I?)

אלק היה השיעור השנוא עלי :P

פורסם

אני בדרכי לישון ואני לא מתכוון להצטדק לפנייך.

אמרתי לך פעמים רבות,כשתראה לי מפרט מחנות אחרת לצורך העניין שיהיה במחיר טוב ושיהיה באמת יותר טוב ממפרטים שאחרים מביאים מ-TMS אני אשמח להמליץ עליו.

אם אפשר לראות משהו אז זה שתמיד יש סיבות מוצדקות להמלצות שלי על דבר כזה או אחר.

האם גם בדיון הזה היתי לא אוביקטיבי בכך שהמלצתי על ה-P150 לעומת הסגיטה? אינטגרל והד"ר יודעים את התשובה לבד.

כל אדם שמבין מעט במארזים יודע שאין בכלל מה להשוות. אתה רק בוחר להמשיך להתעקש ולהניח שההמלצה שלי על ה-P150 נובעת מחוסר אוביקטיביות ולא כי פשוט זה מארז עדיף (במקרה הזה)

המשך לילה טוב לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים