פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE)כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו.בינתיים קניתי הארד דיסק חדש, התקנתי עליו ווינדוס והכל עובד יופיניסיתי להעלות את ההארד דיסק הזה עם ההארד דיסק הישן וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא עדיין נתקע כמו פעם במסך של הטעינהניסיתי גם להעלות אותו עם ג'אמפרים מכל הסוגים... לא עלהלמישהו יש פתרון איך לגרום להארד דיסק לעבוד לכמה דקות או דרך להעביר את הקבצים מההארד דיסק הישן לחדש? (החדש 250 ג'יגה)זה ממש חשוב לי, היו לי שם קבצים ששמרתי מעל 3 שניםתודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים 1. להבא לגבות...2. ניסת לחבר את הHD התקול בHD משני ולא לעלות אותו ממערכת ההפעלה ?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר כששמתי דיססקט בוט של ווינדוס שיצרתי המחשב עלה עם השורת פקודות (כמו DOS רק לא עם אותן פקודות)
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים נסביר את 2 באופן יותר פשוט ,אם יש לך וינדוס מותקן בדיסק קשיח החדש אז תגדיר את סדר הבוט בביוסבהתאם כדי שהוינדוס יעלה ממנו ולא מהישן ואז משמה תראה מה אתה יכול לעשותאם אין וינדוס מותקן בדיסק קשיח החדש אז קרא פהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284455.msg2500751#msg2500751
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר ניסיתי להגדיר את הסדר בביוס, זה עדיין עשה את אותה בעיה בטעינה של הווינדוס
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני חושב שיש סיכוי שלא הגדרתה כל הדרך ,תראה אם הדיסק קשיח החדש הוא SATA בכמעט כל ביוס יש הגדרה של עדיפויות SATA ו IDE (יעני מה בא קודם) .. בעקרון אם התקנתה וינדוס על הדיסק קשיח החדש (כשהוא מחובר למחשב הנוכחי) אזאמור לעלות בלי בעיה ובגלל זה אני חושב שמדובר בהגדרת ביוס^ ,זה כנראה עושה בוטמהדיסק קשיח הישן..
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE)כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו.זה ממש לא אומר שהארדיסק התקלקל...בכלל 99% שהוא תקין זה בעיה בתוכנה של WINDOWS עצמה פשוט תתקין את הווינודס מחדש על הארדסיק וזהו
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים חברה ניסינו להעלות את ההארדיסק הזה בכמה מחשבים+ לתת PRIORITY בבוט להארדיסק החדש כמובן כדי שהוינדוס יעלה ממנו(מה250) ועדיין כאשר ה80 מחובר המחשב נתקע במסך הטעינה הראשוני של הוינדוס...עוד הצעות ?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים כן וכולם מוסברות פהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284455.msg2500751#msg2500751בעקרון הרעיון הוא לעשות בוט מדיסק אקספי/לינוקס לייב ואז אם זה יעבוד טוב והמידע קריא בדיסק קשיח הישןפשוט להעתיק לחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.