עבור לתוכן

מחשב למשחקים לילד - 4000 ש"ח ללא מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצאתם במי להצליף. לא נורא - הכל ברוח טובה.

אני נכנסתי ללינק שנתתם על המארז. אין לי לצערי נסיון עם מארזים חדשים. לא ידעתי כניסות ה - USB "מסתתרות".. .

לעניין firewire, אני בין שיש שם כניסה, ומה לגבי החומרה? זה כבר בלוח האם שהוצע לי?

פורסם

מצאתם במי להצליף. לא נורא - הכל ברוח טובה.

באמת ברוח טובה - אין כוונה "להצליף" כלל... רק קצת "חינוך קשוח" ;D

פשוט נהוג לרוב לקרוא וגגל קצת לבד לפני ששואלים, במיוחד לגבי פרטים טכניים שקל מאוד לברר.

תבין שאנחנו עונים על עשרות רבות של שאלות על מפרטים שונים ומשונים אז תחסכו לנו קצת "עבודה שחורה" כדי שישאר לנו זמן להתעסק בפרטים החשובים.

No Hard Feelings? :xyxthumbs:

לעניין firewire, אני בין שיש שם כניסה, ומה לגבי החומרה? זה כבר בלוח האם שהוצע לי?

לאיזה מפרט אתה מתייחס?

פורסם
  • מחבר

באמת ברוח טובה - אין כוונה "להצליף" כלל... רק קצת "חינוך קשוח" ;D

פשוט נהוג לרוב לקרוא וגגל קצת לבד לפני ששואלים, במיוחד לגבי פרטים טכניים שקל מאוד לברר.

תבין שאנחנו עונים על עשרות רבות של שאלות על מפרטים שונים ומשונים אז תחסכו לנו קצת "עבודה שחורה" כדי שישאר לנו זמן להתעסק בפרטים החשובים.

No Hard Feelings? :xyxthumbs:

לאיזה מפרט אתה מתייחס?

מקבל הכל באהבה.

שאלתי היא עקרונית:

אני אכן צריך חיבור FIREWIRE והשאלה היא האם החיבור הזה הוא חלק מובנה בלוח/או בכרטיס/או (אל תצליף - במארז???...). הרי זה לא רכיב סטנדרטי (ואולי כן)?

רק שתבין שזמן המחשב שלי מוגבל - רוב היום המחשב תפוס ע"י הדרדסים. בין לבין אני מנסה ללמוד את רזי המפרט כדי לבנות לבן שלי משהו ראוי כמו שהבטחתי לו לבר מצווה. וזו הסיבה שאני "מטריד" קצת בשאלות יוץ. אבל אני אשתדל להשתפר.

פורסם

לגבי לוח האם שאני בחרתי למפרט מבוסס AMD - יש FIREWIRE כמובן:

http://tinyurl.com/yosojq

אוף-טופיק...

יכול להיות שגזלת ממני את תואר "קשיש הפורום"?! ילד בן 14.... הגדולה שלי בת 6 וחצי.

פורסם
  • מחבר

לגבי לוח האם שאני בחרתי למפרט מבוסס AMD - יש FIREWIRE כמובן:

http://tinyurl.com/yosojq

אוף-טופיק...

יכול להיות שגזלת ממני את תואר "קשיש הפורום"?! ילד בן 14.... הגדולה שלי בת 6 וחצי.

רבאק בן 45, אבל אשתי טוענת שאני מתנהג כמו ילד...
פורסם

אני (35) ואתה מעלים פה את ממוצע הגיל בעשור לפחות... ;D

צריך לתת קרדיט לצעירים פה על הידע העצום והבקיאות שלהם... :xyxthumbs:

פורסם

הגיל הוא כמה שהלב מרגיש.

מה מרגישה נערה בת 20 אחרי שהשתילו לה את הלב של גבר בן 55?

היא מרגישה שהנושא סוטה מהמטרה המקורית שלו ושחבל על הספאם :D

פורסם
  • מחבר

אני (35) ואתה מעלים פה את ממוצע הגיל בעשור לפחות... ;D

צריך לתת קרדיט לצעירים פה על הידע העצום והבקיאות שלהם... :xyxthumbs:

מסכים אתך במאת האחוזים. הידע הוא מדהים. יש כמה אתרים שהם מכה (מם בסגול) עבורי כשאני רוצה ללמוד על משהו והאתר הזה הוא אחד מהם.

פורסם
  • מחבר

בתקציב שאני קבעתי לעצמי, מה יהיה ההבדל בין מחשב מוטה אינטל או מוטה AMD? יש כאן תגובות רבות שטוענות לשיפור רב ביכולת המשחקים של המחשב במעבד AMD. ואני דווקא פיתחתי נטייה לאינטל. אני טועה? איפה יהיו נקודות החולשה והחוזק במעבד אחד כנגד השני?

פורסם

באופן עקרוני כל שקל שתשים על מעבד אינטל בתקציב הנוכחי זה שקל שתיקח מכרטיס המסך - וספציפית תפגע בביצועים במשחקים. למעבד תפקיד מאוד קטן בהרצת משחקים, ולכן המשמעות לא גדולה.

מה גם שמעבדי אינטל מייקרים את מחיר הפלטפורמה כולה, כי לוחות האם שלהם יקרים בכ-200 שקלים.

מבחינת ביצועים באופן כללי, אכן יש עדיפות למעבדי CORE 2 של אינטל. אבל היא מתבטאת בעיקר בדגמים היקרים יותר, או בדגמים הנמוכים (בעיקר 4400) אם אתה מתכוון לעשות OC. אם לא - AMD יתנו ביצועים טובים יותר, שקל לשקל.

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים באופן כללי, אכן יש עדיפות למעבדי CORE 2 של אינטל. אבל היא מתבטאת בעיקר בדגמים היקרים יותר, או בדגמים הנמוכים (בעיקר 4400) אם אתה מתכוון לעשות OC. אם לא - AMD יתנו ביצועים טובים יותר, שקל לשקל.

ראשית, לא מתכנן OC.

שנית, התוכל לחדד איפה בדיוק יהיו ההבדלים בביצועים? שוב, לא מדובר כאן על ילד שהוא גיימר אלא משחקים פה ושם בין שלל העיסוקים שיש לו. (דרך אגב, עד היום, המשחק שריתק את הילדים שלי הכי הרבה היה "סימס" על שלל משחקי ההמשך והתוספות. האם זה נחשב משחק "כבד" מבחינת דרישות מערכת ו/או גרפיקה?)

שלישית, איך באמת מוסבר שהעדיפות לאינטל היא בדגמים היקרים והזולים, ולא אלו שבאמצע? מה, המעבדים "באמצע" הם סדרה לא מוצלחת?

פורסם

סימס זה לא משחק בהגדרות של משחק. זה תחביב.

מבחינת הפרש ביצועים - הוא לא יהיה במשחקים בכלל כי כמו שהסברתי לך אין למעבד השפעה על משחקים אלא רק לכרטיס המסך.

ההבדל יהיה בשאר הפעולות שתעשה עם המחשב. החל מכיווץ של מידע, קידוד של וידאו, עבודה עם תוכנות עריכה, וכן הלאה.

פורסם
  • מחבר

סימס זה לא משחק בהגדרות של משחק. זה תחביב.

מבחינת הפרש ביצועים - הוא לא יהיה במשחקים בכלל כי כמו שהסברתי לך אין למעבד השפעה על משחקים אלא רק לכרטיס המסך.

ההבדל יהיה בשאר הפעולות שתעשה עם המחשב. החל מכיווץ של מידע, קידוד של וידאו, עבודה עם תוכנות עריכה, וכן הלאה.

שיניתי דיעה. AMD, אנחנו באים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים