עבור לתוכן

גימספוט עשו כתבה קטנה על מפרטי מחשב לBioShock

Featured Replies

פורסם

לXYO..

יכולתי לעשות את זה גם בלי DX10, וההבדלים הם שוב פעם זניחים.... בין אם תהיה לי תאורה על איזור X ולא Y זה לא יהפוך את הגרפיקה למדהימה.... וOVERBLOOM זה לא יתרון.

בעעעעע ככה זה ניראה כשרואים תמונה קטנה

אבל אם תראה את זה בוידיאו הגרפיקה מדהימה

זה 160MB

http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/generic/r6/COJ_DX10_benchmark.wmv

פורסם

ובקשר ל-BioShock:

http://www.firingsquad.com/hardware/bioshock_directx10_performance/default.asp

יש הכל - השוואת איכות תמונה \ ביצועים. אני דיי מופתע מההבדל הזניח בביצועים, וסוף סוף אפשר לראות הבדלים באיכות DX10 vs DX9, כמה מזעריים שיהיו. ההבדלים שניתן לראות הם ב-Smoke / Fog / Shadows לטובת ה-DX10.

אז מבחינתי לפחות, הייתרון היחידי במשחק הזה ב-DX10 הוא התמזגות מושלמת של עשן וערפל. ואם אין פגיעה בביצועים, אין סיבה ממשית להמנע מ-DX10 (טוב, אולי מויסטה עצמה :D)

[attachment deleted by admin]

פורסם

השאלה שלי היא ההשפעה של זה על הביצועים :)

פורסם

נו הנה זה באותה הכתבה (עמוד 5):

http://www.firingsquad.com/hardware/bioshock_directx10_performance/page5.asp

לא יודע בקשר לאמינות הבדיקה, אבל זה מה יש בינתיים. רק מ-1600x1200 ומעלה,

וחשוב לציין (לדעתי) שהבדיקות נערכו על Vista בלבד (DX10 ו-DX9) כך שייתכן הבדל בביצועים בין vista ל-XP, אשר לא מקבל שום ייחס בכתבה זאת.

פורסם

ופנוםX זה "גודל הציפיות כגודל האכזבות"...

לא זה לא...הנכון הוא:

"כגודל הציפיות...גודל האכזבות..."

קודם כל יש ציפיות, אח"כ יש אכזבות. מה שאתה רשמת מתפרש בדיוק הפוך

אני אצמד לווינדוס XP ולDX9 לעוד הרבה זמן אני מניח..

כמה כיף לצחוק על כל הסאקרים שאשכרה קנו ויסטה ובינתיים מקבלים רק כאבי ראש... כנל לגבי 8800GTX או בכלל אולטרה שהוא כל כך מיותר במחיר שלו

תסתכל על המפרט שלי.

שום דבר לא מיותר, כי כשאני משחק בביושוק על 1600x1200 עם AAx4 ו- AFx16

והמחשב אפילו לא ממצמץ ולא יורד מתחת ל- 60 פריימים בשניה (כי הפעלתי V SYNC בשביל האיכות ) אני נהנה כמו שלא נהניתי מימי.

ככה אני מרגיש שאני מקבל את המקסימום מהמשחק עליו שילמתי.

אחרת זה כמו לקנות את הפרארי F430 (עליה אני חולם חלומות רטובים - להלן ביושוק) ואז לקחת אותה לנסיעת מבחן

באיזה קטע כביש ישר בנווה ירק ביום שישי בלילה (והמבין יבין) - להלן כרטיס מסך יחסית חלש.

אם כבר יש פנינה כמו ביושוק\קרייסיס\HL2 Episode 2\ Lost Planet וכו' - אז כבר לראות לחוות את זה כמו שצריך.

HF

פורסם

ויסטה זה מערכת הפעלה של כאבי ראש מיותרים בשביל שום דבר (מבחינת משחקים). אני עם XP ולא מפסיד כלום לדעתי.

וגם 1600X1200 זה גדול מדי (לדעתי) ולכן מיותר, ועוד לשלם 3000+ שקל רק בשביל שזה יעבוד ככה זה נראה לי אבסורד.

פורסם

תראה, יש לי Dual Boot במחשב, כלומר אני יכול לבחור איזו מערכת הפעלה אני רוצה שתעלה.

מותקנות אצלי גם XP וגם ויסטה, והסיבה היחידה שויסטה מותקנת היא, שכשיצאו משחקי DX10, אני אוכל להנות מהם.

(מסכים איתך שויסטה זה כאב ראש מיותר...)

בנוסף, קניתי את ה- 8800GTX בדיל מצויין, ואת האמת גם אני חשבתי פעם ש- 1600 על 1200 זה גדול מידי,

אבל אחרי שניסיתי 12X10 על המסך שלי ואח"כ 16X12 - ההבדל הוא עצום. הכל נראה יותר קריספי וחד וברור

כשאתה עולה לרזולוציה הזו.

לעומת זאת, חיפשתי הבדלים בין 16X12 ל- 20X15 והם היו זניחים מאוד.

לסיכום - מי שזה חשוב לו (או לחילופין - יש לו את הכסף או שהכסף הוא לא כזה Issue) עושה את המעבר לחומרה יקרה יותר

שמייצגת את חוד החנית של הטכנולוגיה. (ומצד שני נוהג בקקה של אוטו...).

פורסם

תראה, יש לי Dual Boot במחשב, כלומר אני יכול לבחור איזו מערכת הפעלה אני רוצה שתעלה.

מותקנות אצלי גם XP וגם ויסטה, והסיבה היחידה שויסטה מותקנת היא, שכשיצאו משחקי DX10, אני אוכל להנות מהם.

(מסכים איתך שויסטה זה כאב ראש מיותר...)

בנוסף, קניתי את ה- 8800GTX בדיל מצויין, ואת האמת גם אני חשבתי פעם ש- 1600 על 1200 זה גדול מידי,

אבל אחרי שניסיתי 12X10 על המסך שלי ואח"כ 16X12 - ההבדל הוא עצום. הכל נראה יותר קריספי וחד וברור

כשאתה עולה לרזולוציה הזו.

לעומת זאת, חיפשתי הבדלים בין 16X12 ל- 20X15 והם היו זניחים מאוד.

לסיכום - מי שזה חשוב לו (או לחילופין - יש לו את הכסף או שהכסף הוא לא כזה Issue) עושה את המעבר לחומרה יקרה יותר

שמייצגת את חוד החנית של הטכנולוגיה. (ומצד שני נוהג בקקה של אוטו...).

האמת היא שגם אם היה לי כסף לקנות טופ מכונה עם SLI של 8800ULTRA ו QX6850 עם 4GB DDRIII\DDRII LOW LT בחיים לא הייתי עושה את זה, השקעה מאוד מאוד מיותרת עלות גבוהה ללא תפוקה אמיתית.

הכי טוב זה לקנות מחשב ב3000-3600 ש"ח ללא מסך ולא לשדרג שלוש שנים, אז נוריד עם הזמן תהגדרות גרפיקה לא יקרה כלום אי אפשר לשמור עם הטכנולוגייה ואני לא מתכוון לעשות זאת רק כדי לראות הגדרה אחת על HIGH, צריך להתפשר וזה אחת הזירות שאני מתפשר בה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים