עבור לתוכן

גימספוט עשו כתבה קטנה על מפרטי מחשב לBioShock

Featured Replies

פורסם

מה שיותר מעניין שם זו ההשוואה בין DX9 לDX10

http://www.gamespot.com/features/6177688/p-5.html

אני לא רואה שום הבדל!!!

"If the DirectX 9 and DirectX 10 images look the same to you, dont be surprised. We didnt notice much of a difference either. "

אני לא אתפלא אם מיקרוסופט שילמו ל2K כמה מיליונים רק כדי שיפתחו גרסה תואמת DX10 וישקיעו עוד שעה וחצי על אפקטי המים והעשן שכולם מתלהבים מהם :kopfpatsch:

BIOSHOCK היא לא הסיבה לעבור לוויסטה. אולי בעתיד, CRYSIS עוד מעט מגיע =]

פורסם

אל תצפה לראות הבדלים ב CRYSIS, המשחק הזה הוא DX9 לכל דבר, לפי כשנה הפעילו אותו על X1950XTX על ULTRA HIGH הסיבה היחידה שהוא הפך להיות "XD10" זה ש NVIDIA רצתה לקדם את המכירות של ה 8800.

פורסם

בטח שמעתם כגודל הציפייה כך גודל האכזבה, בכל אופן אל תצפו יותר מדי מCRYSIS, כן שמעתי על זה וכן ראיתי מה יהיה, אל תצפו שהוא יציג DX10 מהפכני שכולנו נתהפך בקבר אהה כלומר בכיסאות, הDX9 שלו מספיק מעולה להיות גרפיקה משובחת ביותר ואם נראה אפקטים של DX10 אני לא בטוח שנשים לב להבדל, בכל אופן הזמן יגיד.

פורסם

בע זה כבר חוזר על עצמו במחזוריות, תפסיקו להתפלא שכל משחקי הDX10 של היום הם משחקי DX9 עם תוספת שהשקיעו בה 10 דקות של DX10...... אין שום הבדל בין DX9 ל10 במשחקים היום מלבד ירידה חדה בביצועים בחלק מהמשחקים שנתקלתי בהם..

פורסם

כמו שאמרו פה לפניי, דראק10

אהה,נזכרתי,זה בעצם מושג שלי :lol:

פורסם

לפחות תאיית את זה כמו שצריך :)

דרעאקס 10

:hat:

בכל מקרה, מישהו מוכן להתקין FRAPS [מישהו עם כרטיס דרעאקס10 כמובן ;) ] ולבדוק את הFPS שהוא מקבל ב"DX10" לבין DX9? זה יהיה מעניין. בעיקר בהתחשב שבהבדלים הגרפיים אין הבדל משמעותי

ופנוםX זה "גודל הציפיות כגודל האכזבות"...

פורסם

אני הייתי מתנדב אם היה לי וויסטה, אבל אין וגם לא רוצה להתקין למרות שיצא כבר עדכון לבטא של SP1

פורסם

אני אצמד לווינדוס XP ולDX9 לעוד הרבה זמן אני מניח..

כמה כיף לצחוק על כל הסאקרים שאשכרה קנו ויסטה ובינתיים מקבלים רק כאבי ראש... כנל לגבי 8800GTX או בכלל אולטרה שהוא כל כך מיותר במחיר שלו

פורסם

בכל מקרה, מישהו מוכן להתקין FRAPS [מישהו עם כרטיס דרעאקס10 כמובן ;) ] ולבדוק את הFPS שהוא מקבל ב"DX10" לבין DX9? זה יהיה מעניין. בעיקר בהתחשב שבהבדלים הגרפיים אין הבדל משמעותי

עשיתי השוואה עם fraps benchmark, רק בשלב ההתחלתי במים. התחלתי שנייה אחת לפני שהוא מוציא את הראש מהמים ועד הכניסה לדלת.

יש להתייחס לעובדה שהבדיקה לא יכולה להיות זהה (אני לא מכונה :)) ולעובדה שאין מה שיכביד בשלב הזה (רק מים \אש \ מגדל):

1280x960 no aa

VISTA - DX10

Min : 51

Max : 97

Avg : 63.9

XP - DX9

Min : 52

Max : 86

Avg : 70.7

לא הייתי מתייחס יותר מדי ל-Max FPS בשלב הזה מאחר ויש לא מעט שטחים "מתים"..

בשני המערכות ההרגשה חלקה, אבל זו לא חוכמה, אני יערוך השוואה רצינית יותר כשהמשחק המלא יעבוד לי.

אין בדמו שמירת משחק, אני לא מתכוון להתאמץ יותר מדי בשביל bench.

פורסם

תודה, מחכה לבנצ'ים מהמשחק המלא ... :)

-------------------------------------

לXYO..

WOW!! הBLOOM גבוהה יותר [שלא נגיד מידיי] ויש יותר קונטראסט....

blownawayih1.jpg

יכולתי לעשות את זה גם בלי DX10, וההבדלים הם שוב פעם זניחים.... בין אם תהיה לי תאורה על איזור X ולא Y זה לא יהפוך את הגרפיקה למדהימה.... וOVERBLOOM זה לא יתרון.

פורסם

אתה עובר בין XP ולויסטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים