עבור לתוכן

מחפש לשדרג חלקי מחשב פחות מ500 דולר לפריט

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אני כרגע נמצא בארה"ב, והגעתי למסקנה שאם אני לא אחזיר מפה חלקים, אני אצא ממש פראייר מכיוון שהכל פה בזיל הזול (בהשוואה לארץ).

ברצוני לשדרג זכרונות ואולי גם מעבד וכרטיס מסך, אני לא בטוח. כרגע יש לי את החלקים הבאים:

Gigabyte GA-965P-DS3P Intel 965P LGA775 Motherboard

Intel Core2 Duo 1.86GHz 4MB E6320

Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533

Albatron 7600GT 256MB 128Bit PCI-e

מה אתם אומרים? יש מחירים סבירים לשדרוגים? המעבד והכרטיס מסך פחות חשובים, חשוב לי יותר הזכרון ראם (כי הוא הכי זול לשדרג). אבל הייתי שמח אם הייתם מוצאים את כל החלקים הנ"ל במחירים סבירים (פחות מ500 דולר לכל פריט).

פורסם

תשדרג ל2 ג'יגה זיכרון, לא משנה איזה, כלומר, הכי זול שתמצא של חברה ידועה.. 667MHZ אלא אם כן אתה מתכנן OC ואז תיקח 800MHZ..

מעבד אני לא חושב שיש כרגע טעם לשדרג..

תשדרג שיגיעו מעבדי הפנרין..

וכרטיס מסך תשדרג ל8800GTS 320MB.. אלא אם כן תשחק על רזולוציות גבוהות מאוד.. ואז תצטרך את ה640 או הGTX..

נ.ב אתה בכלל משחק במחשב?

פורסם
  • מחבר

לשאלתך, אני גיימר לא קטן.

לגבי הזיכרון, זה ישתלב לי טוב עם הקורסייר 533? יש לי כבר ג'יגה של זכרון כזה. לא שווה להחליף ל2 ג'יגה של משהו יותר מהיר?

פורסם

כל זיכרון שתיקח שיהיה מעל 533 יעבוד בתדר הזה כי תמיד הרכיבים עובדים בתדר הנמוך מבין כולם

פורסם
  • מחבר

אז אם זה יעבוד על התדר הנמוך ביותר לא כדאי לי להחליף את הקורסייר? הוא רק יאיט לי את הרכיבים החדשים (במידה ואני קונה יותר מ533MHZ)

פורסם

אם אתה מחפש זיכרון טוב הייתי הולך על corsair xms2 667/800 , נע בין 80-120 דולר כמו כן אתר טוב וזול שמצאתי הוא clubit.com אתה יכול לשדרג גם לוחאם אם בא לך כי המחירים ברצפה, נסה גם את directron/newegg אני קונה משם בקרוב מחשב, אני הייתי הולך על לוחאם p35 gigabyte מעבד q6600 וזיכרון של crosair חוץ מזה אתה יכול לקנות גם עכבר שעולה פה 300 באיזה 200 בארה"ב...

שידרוג בפחות מ-500 דולר לפריט? אתה יכול לקנות מחשב אלוהי אם אתה רוצה, ואם אתה יכול להוביל גם את המארז אז אלוהים גדול... :)

בכל מקרה מעבד 283$

לוח אם (תלוי בתמיכה עתידית ddr3 וכ'ו) 89-169$

ספקים גם במחירים מצחיקים... (תלוי אם אתה רוצה לשדרג) 85-110$

בקיצר הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע בסה"כ...

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על התגובה.

שמע, עקרונית אני יודע שהכל תלוי בכמה אני מוכן להשקיע. אני יכול להביא מחשב חדש שלם אם אני רוצה. אני עובד פה מרוויח 500 דולר בשבוע.

אבל שדרוג לוח אם אני מעדיף שלא כי אין לי כוח להתעסק עם זה ואני גם לא מעוניין להוציא יותר מדיי כסף. לבינתיים אני מרוצה מהביצועים של המחשב שלי.

מה עם קינגסטון? ממה שהבנתי מטכנאי חבר זה שקינגסטון רץ יותר חלק עם פחות ארורים בבאפר.. יש אמת בדבריו?

פורסם

לא.

כל חברה מוכרת לא תוציא לך ERRORS.

פורסם

תשמע אם כך, אם הלוחאם תומך ב core 2 duo אז קח 6750/6850 למרות שבמחיר של 6850 אתה יכול לקנות Q6600 אבל הלוח שלך לא תומך, אם כך שים זכרון של kingston/corsair (שניהם מעולים) אתה יכול לבדוק ברשת באיזה זכרונות הלוחאם שלך תומך וכך תעשה את ההחלטה הטובה ביותר...

על כרטיס מסך לא הייתי מוותר, הכל שוב תלוי בכמה אתה משקיע משהו טוב ומתקדם (בלי להתפרע) הוא 8800gts 320/640 mb

כמות הזכרון תלויה בגודל המסך וברזולוציה שתשחק בה (370$) אבל אם זאת השקעה חד פעמית לזמן ארוך לך על 8800 gtx

שהוא עולה 500$ ... אם יש עוד שאלות אל תהסס להגיב ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים