עבור לתוכן

lost planet אחלה משחק, למה יצא לו שם של פורט גרוע?

Featured Replies

פורסם

את רוב השלבים סיימתי עם אנרגיה באלפים וחצי מהאויבים לא הרגתי... לא בגלל שאני אוהב להתחמק, בגלל שאין לי סיבה להרוג את כולם... היצורים הקטנים נותנים כמות מזערית של אנרגיה והם בקושי תוקפים אותך! אם אני אחסל את כולם/רובם, אני סתם אבזבז תחמושת לריק.

שכחתי גם לציין שסיימתי את כל המשחק תוך שימוש בשני כלי נשק מרכזיים - הMachine Gun הסטנדרטי והRocket Launcher(פעם אחת השתמשתי גם בSniper Rifle).

כנ"ל לגבי החליפות מגן, גם בהם השתמשתי רק בMachine Gun ובRocket Launcher(ובGrenade Launcher אם אנחנו קטנוניים).

פשוט מצאתי את הנשקים הנ"ל הכי יעילים, למה לי להשתמש בלייזר שלוקח לי מהTE ועושה נזק יחסית קטן?

מה כן - הגרפיקה חביבה(אבל כבדה מדי, ועיצוב הדמויות האנושויות מוזר), הסאונד טוב וקרבות הבוסים מגניבים לאללה - כמו משחק ארקייד, רק בתלת מימד.

לירן - כל מה שאני אומר הוא בגדר הנסיון שלי מן המשחק ודעתי עליו בלבד, אתה יכול לחלוק עליי אבל אתה לא יכול לסתור אותי :)

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לדעתי המשחק מצויין.

ומה שעושה את העומס המיותר זה בעיקר הצל.

תעשו לצל OFF ואני מבטיח שיהיה שיפור משמעותי ולא תשימו לב לזה שאין צל בכלל. (זה יעלים רק את הצל של הדמיות והיצורים ולמי אכפת מזה)

ולא יודע מה אתם רוצים,אני משחק בזה וזה עובד לי על 40-80FPS ולפעמים יורד ל30 כשהכל על הכי גבוהה ושהצל מבוטל.

פורסם

הדמו פשוט מקרטע לי ב 1600X1200, זה הגדרה לפורט גרוע, עלוב. :pissed:

פורסם

גם לדעתי המשחק מצויין.

ומה שעושה את העומס המיותר זה בעיקר הצל.

תעשו לצל OFF ואני מבטיח שיהיה שיפור משמעותי ולא תשימו לב לזה שאין צל בכלל. (זה יעלים רק את הצל של הדמיות והיצורים ולמי אכפת מזה)

ולא יודע מה אתם רוצים,אני משחק בזה וזה עובד לי על 40-80FPS ולפעמים יורד ל30 כשהכל על הכי גבוהה ושהצל מבוטל.

:yelclap:

למעשה - זה נכון ברוב המשחקים שאני מכיר..... תמיד כדאי להוריד את הצללים עד לרמה שהצל של הדמות שלך נעלם, אבל שאר הצללים נשארים [במשחקים כמו LP אפשר פשוט לבטל, הצללים של שאר האובייקטים נשארים בכל מקרה]..... זה מעלה את הביצועים בכמה רמות.

פורסם

הדמו פשוט מקרטע לי ב 1600X1200, זה הגדרה לפורט גרוע, עלוב. :pissed:

מה אתה רוצה יש לך בסך הכל X1650 ואתה רוצה להריץ על 1600X1200 :o

אני לא מבין על מה כל הטענות אתם רוצים שהפורטים ירוצו טוב צריך מעבד דו ליבתי וכרטיס מסך נורמלי. אני לא סגור על הפרטים אבל בקונסוליות יש שלוש ליבות וכרטיס ברמה של ה1950XT או אפילו יותר חזק.

אני על 8600GT וב1280X1024 המשחק רץ חלק (מעל 30FSP) ,זה על כרטיס של 600 שקל מה עוד אפשר לבקש ?

המשחק לדעתי פורט מוצלח, עם גרפיקה מדהימה הסרטים לדעתי רק מוסיפים והוא בכלל נראה מדהים על טלויזיה LCD32

פורסם

אובליביון אני מריץ ב- 1600X1200 עם פילטרים מינימליים חלק,

DOMM אני מריץ ב- 1600X1200 עם פילטרים מינימליים חלק,

רק הדמו המעצבן הזה מצליח לקרטע את המערכת שלי, פורט עלוב. :nixweiss:

פורסם

בDOOM יכול להיות זה משחק ממש ישן.

באובליביון אתה בטוח?

אולי עם כל ההגדרות על LOW

לפי ביקורות ברשת - TomsHardware הכרטיס שלך מוציא 6FPS באובליביון ברזולוציה של 1280*1024

על 1024*768 מצליח לגרד 10 פרמים לשניה

ועל 1200*1600 4.4FSP !

פורסם
  • מחבר

תגידו מה הקטע במשימה השלישית שמביאים לי איזה תולעת אדירה שאוכלת אותי ומפגיזזה תאמאמא שלי והיא זזה בלי הפסקה(הג'וק הזה שיוצא מהאדמה)

מהר מאוד יורדת לי האנרגיה במשחק, ואם יש לי מזל אני מצליח להפיל לתולעת קצת אנרגיה אבל עדיין נשארות לה איזה 3 נקודות בכל צד

זה בלתי אפשרי השלב הזה

פורסם

תפעיל את הפודים האלו בשלבים ותהיה לך מספיק אנרגיה.

מהתולעת אתה אמור פשוט לברוח, אם אתה הורג אותה אתה מקבל איזשהו בונוס נקודות! ואוו! אבל אתה לא באמת אמור להרוג אותה.

פשוט תמשיך בכיוון שהפוד מורה לך עליו.

פורסם
  • מחבר

באמת שהתחלתי להתמודד מולה אמרו לי במכשיר קשר "...you dont stand a chance... run away from there" או משהו כזה

אבל לא באמת התייחסתי לזה

ולא הבנתי, לאן אני צריך ללכת? פוצצתי את המיכלים הענקיים האלה ולקחתי להם את האנרגיה

לזה אתה מתכוון?

אגב אי אפשר לצאת מהמשחק מה זה?! חייבים לחזור לוינדוס ולסגור את התהליך...

פורסם

אם יש'ך כוח ומספיק כישרון, קרע לה ת'צורה.

אם אתה לא מצליח, יש דרך קלה יותר, אני אישית לקחתי איתי את הMG של אחד הVSים באיזור למשימה הזאת [ביד, זה מאת קצת אבל לא נורא]:

מרגע שאתה נכנס למעגל, תשאר כמה שיותר קרוב לקירות.... וכשאין קירות, אז לקצה הצוק, לא קרוב מידיי כי אתה תיפול.

עכשיו אני לא בטוח איזו דרך עדיפה וקצרה יותר כי אני פניתי שמאלה מהכניסה למעגל הזה .....ואז המשכתי עם הצוק עד שהגעתי לקבניין נטוש (זה סיבוב דיי רציני, יכול להיות שאם אתה פונה ימינה וממשיך צמוד לקיר אז יש'ך דרך קצרה יותר -לא'דע לא ניסיתי.]

בכל מקרה כל זמן שאתה עושה את זה, היא תתקוף אותך אולי פעם-פעמיים במשך כל השלב..... בד"כ היא פשוט.. תחרבן עליך משהו לא מובן שקל מאוד להתחמק ממנו.

לגבי לצאת מהמשחק......... עזוב, עזוב ><...... אם לא מצאת איך לבד אז אין תקווה.

פורסם

יש במשחק הזה גם מולטיפלייר, אז מי שקונה מקורי יכול להנות דווקא

גם מי שלא...

חוץ מזה, גרסת ה- 360 יותר טובה והקהילת אונליין שם הרבה יותר גדולה.

פורסם

אין בעיה לצאת מהמשחק, אם אני זוכר נכון אתה חוזר לתפריט הראשי ולוחץ על B במקלדת או על כפתור ימני בעכבר.

פורסם
  • מחבר

יש כזאת משימה שצריך לטפס עם הרובוט המרחף.. ושמגיעים למעלה אין שם מה לעשות

זה כמו קצה של צוק

למישהו יש מושג?

ושמתי לב שבכל הפורטים מXBOX360 יש בעיה עם היציאה מהמשחק

גם ב DIRT כשיוצאים אז המשחק קופא..

פורסם

ואו לירן אתה מהגרועים...

שיחקתי במשחק הזה ברמה MEDIUM ברצף את כל הרמות בלי להתקע, חוץ מהתרגול ההתחלתי שלא הבנתי שצריך לרוץ, והGREEN EYE...

במקום שלך אתה פשוט אם אני לא טועה להמשיך ישר עד שהיצור המרחף הזה יבוא אליך ויפליץ עוד יצורים קטנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים