עבור לתוכן

הלוגו של פאנום X4 נחשף!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רגע אורי למה AMD לא "מדליפה" K10 כדי להראות את הביצועים כמו שאז היה ל C2D?

• תגובות 147
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני היום בן 16, מתגייס עוד איזה שנתיים, אם עוד חמש שנים (שנתיים + צה"ל, בהנחה ואני לא אתקע עם דפוק) ה-K10 ישער בראש טבלת הביצועים, אני קונה מחשב חדש קומפלט עם אחד.

פורסם

איך אתה מצליח להאמין לכל נתון לא מציאותי שאתה שומע על AMD

ולא מוכן להאמין לאתרים גדולים שנותנים נתונים של אינטל, מדהים

במיוחד לאור העובדה שההשפעה של המעבד ב3DMARK06 לא עד כדי כך גדולה לתת למעבד יתרון כ"כ גדול על פני מערכת עם אותם

כרטיסי מסך בתדר גבוה יותר!

מה גם שזה אומר הרבה יותר מ100% ביצועים לטובת הפאנום CPC

צא מהסרט

הפאנום אולי יהיה מצויין, אבל לא עד כדי כך

פורסם

כי הם יודעים שהם יביישו את עצמם. לדעתי לפחות. אחרת מזמן היינו רואים תוצאות.

פורסם

כי AMD חברה סולידית וצנועה, בגלל זה השיווק שלהם לוקה בחסר.

פורסם

כי AMD חברה סולידית וצנועה, בגלל זה השיווק שלהם לוקה בחסר.

קדושים מעונים פשוט ::):lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אתה לא מכיר את המנטליות של הגרמנים ?

פורסם

לא ת'אמת לא יצא לי להכיר הרבה גרמנים בחיים שלי אבל אני מנחש שתגיד שהם אוהבים להפתיע או משהו בסיגנון לא ככה?

פורסם

לא ת'אמת לא יצא לי להכיר הרבה גרמנים בחיים שלי אבל אני מנחש שתגיד שהם אוהבים להפתיע או משהו בסיגנון לא ככה?

לא, הם אדישים וקרים עד פחד.

לדעתי אם הפאנום ינצח את הפרניין אפילו בהפרש גדול, הם לא יעשו מזה ענייין גדול כמו אינטל, אולי קצת בהתחלה.

פורסם

לדעתי אם הפאנום ינצח את הפרניין אפילו בהפרש גדול, הם לא יעשו מזה ענייין גדול כמו אינטל, אולי קצת בהתחלה.

Penryn - פנרין*

פורסם

אני יהיה הראשון שישמח כשדבר כזה ייקרה...נישבע לך..הגיע הזמן פשוט כי אינטל מפתחת מונופול כבר ואם זה יימשך הם ייקבלו שליטה מוחלטת...אם AMD ייכשלו בפאנום הם יהיו בבעיה חמורה בצורה מחרידה

פורסם

שידליפו איזה בנצ לרשת ,משהו ,אנשים מתים לראות ביצועים ,אאא וכן באמת גם אני הבנתי שאינטל פשוט מחכה שAMD תשחרר את המעבד החדש שלה ואז היא משחררת גם כן ,יש לה כבר מעבדים איזה שנה לפחות -הכוונה ל יורקפילד לפי ידיעתי .

מקווה ש AMD תקח הסיבוב הזה ,אפילי די בטוח :xyxthumbs:.

פורסם

אני יהיה הראשון שישמח כשדבר כזה ייקרה...נישבע לך..הגיע הזמן פשוט כי אינטל מפתחת מונופול כבר ואם זה יימשך הם ייקבלו שליטה מוחלטת...אם AMD ייכשלו בפאנום הם יהיו בבעיה חמורה בצורה מחרידה

אל תדאג AMD ממש קרובה לפיסגה, אינטל צריכה לעבור את כל הבעיות שעברו על AMD כדי להגיע לנחלה.

למעשה ה-PHENOM הוא הנהלם של היום, "נהלם" של אינטל מאוד דומה ל-K10 +/-, אומנם עדיין מבוסס על ארכטקטורת ה-CORE הוא יהיה מרובע ליבות טבעי ב-45 ננו עם בקר זכרון מובנה ויכולת תיקשור בין הליבות בממשק CSI המקביל של אינטל להייפר-טרנספורט.

ואת כל זה יש ב-K10 ויותר.

פורסם

או שאתה לא מכיר :nono:

לדעתי אם הפאנומן יעבור גם במעט את הפרניין AMD תתחיל לעשות ועוד איך עניין.

מה שכן החיים הקלים שלה לא נגמרים פה. גם אפילו אם יהיה יתרון על פרנין אחריו יש לנו את נהלם(ככה כותבים את זה?).

פורסם

אל תדאג AMD ממש קרובה לפיסגה, אינטל צריכה לעבור את כל הבעיות שעברו על AMD כדי להגיע לנחלה.

למעשה ה-PHENOM הוא הנהלם של היום, "נהלם" של אינטל מאוד דומה ל-K10 +/-, אומנם עדיין מבוסס על ארכטקטורת ה-CORE הוא יהיה מרובע ליבות טבעי ב-45 ננו עם בקר זכרון מובנה ויכולת תיקשור בין הליבות בממשק CSI המקביל של אינטל להייפר-טרנספורט.

ואת כל זה יש ב-K10 ויותר.

למה אתה מטעה? Nehalem זה לא שם של מעבד, אלא ארכיטקטורה.

אז איך בדיוק מעבד שמבוסס על ארכיטקטורה בשם Nehalem מבוסס על Core?

והתכנון של Nehalem הרבה יותר מתקדם מK10, אם כבר יש בו את כל מה שיש בK10 + עיבוד וקטורי, HyperThreading, שיטת ניהול מטמון יעילה יותר, סט פקודות חדש ועוד הרבה דברים נוספים.

שידליפו איזה בנצ לרשת ,משהו ,אנשים מתים לראות ביצועים ,אאא וכן באמת גם אני הבנתי שאינטל פשוט מחכה שAMD תשחרר את המעבד החדש שלה ואז היא משחררת גם כן ,יש לה כבר מעבדים איזה שנה לפחות -הכוונה ל יורקפילד לפי ידיעתי .

מקווה ש AMD תקח הסיבוב הזה ,אפילי די בטוח :xyxthumbs:.

לפני שנה הם אפילו לא עשו טייפ ראשון, אז למה סתם להטעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים