עבור לתוכן

הלוגו של פאנום X4 נחשף!

Featured Replies

פורסם

IBM עשו את הטעות שלהם עוד בימים ההם עם ביל גייטס, הם לא בדיוק מישהו שכדאי להתחבר איתו. :P

טוב, אם אתה AMD אז כן.

בכל מקרה Intel אף פעם לא נכשלו בפיתוח מעבד מודרני, המדד לכך הוא זה שהמעבדים שלהם תמיד הובילו במכירות.

אני לא אומר את זה בכוונה להראות כמה Intel עליונים וAMD נחותים, פשוט זה מה שקרה עד עכשיו.

אם בצורה מוזרה שהיא AMD תפתח שבב מהפכני, זה יהיה מעניין (ולא, אני לא מדבר על K10... כבר בוסס שזה שבב סטנדרטי למדי).

• תגובות 147
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ניראה לי שהוא מדבר על זה ש IBM עוזרת ל AMD בפיתוח וביצור. זאתי אחת הסיבות ש AMD לא נמחקה מהעולם חודשים אחרי שהקימו אותה :lol:

IBM משתפת פעולה עם AMD מסיבה מאוד פשוטה, IBM מעוניינת במעבדי X86 עם תמיכה אמיתית ב-64 ביט, ייצור הסיליקון בתהליך SOI,

מעבדים שמנצלים יכולת של התרוממות ביצועים בשרתים עם 4-8 סוקטים בעזרת ccHT והייפר-טרנספורט.

וכמובן היתרון הגדול בקר זכרון מובנה imc.

*אז תעשה טובה לך לתעשה שעורי-בית לפני שאתה מתקתק על המקלדת. :screwy:

פורסם

הלוגו הזה נראה כמו קונוס גלידה מפלסטיק שמישהו זרק על הרצפה אחרי שהוא אכל אותה.

לפי הצבע זאת היתה כנראה גלידת אוכמניות .

וכמובן בגלל שאין בנצ'ים על המעבד עצמו אני לא מתכוון להגיב :)

אני רוצה להבין, אתה מנסה להכנס לחתימה של מישהו? :lol:

ד"א, למי אכפת מהלוגו -____-?

פורסם

IBM משתפת פעולה עם AMD מסיבה מאוד פשוטה, IBM מעוניינת במעבדי X86 עם תמיכה אמיתית ב-64 ביט, ייצור הסיליקון בתהליך SOI,

מעבדים שמנצלים יכולת של התרוממות ביצועים בשרתים עם 4-8 סוקטים בעזרת ccHT והייפר-טרנספורט.

וכמובן היתרון הגדול בקר זכרון מובנה imc.

*אז תעשה טובה לך לתעשה שעורי-בית לפני שאתה מתקתק על המקלדת. :screwy:

תעשה לי טובה, ותחליף את הAvatar המזעזע שלך לאחר מזעזע קצת פחות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284394.msg2502032#msg2502032

פורסם

אני רוצה להבין, אתה מנסה להכנס לחתימה של מישהו? :lol:

ד"א, למי אכפת מהלוגו -____-?

לפאבוייס של אינטל קשה להשלים עם הלוגו החדש, פאנום מתקרב... הרוצח השקט! ;D

פורסם

שמענו את זה ממך גם על הR600 שמענו שמענו...בקיצור שב בשקט עד שיגיעו הבאנצ'ים והמבחנים האמיתיים....

פורסם

אני מאוד מקווה שהפנום ירמוס את הפנרין. זה יהיה מצוין לצרכנים.

אני לא מאמין שזה יקרה. יש לי הרגשה שהפנרין והפנום יהיו, פחות או יותר, שווים.

פורסם

אני מאוד מקווה שהפנום ירמוס את הפנרין. זה יהיה מצוין לצרכנים.

איך זה יהיה מצוין?

AMD תמכור את פנום במחרים גבוהים, כמו שהיא עשתה עם אטלונים כפולי הליבה.

רק שתהיו בעניינים, לאינטל יש כבר סטוקים שלמים של מעבדי פנרין, היא רק מחכה להשקה של AMD בשביל לראות עד כמה צריך להעלות את המהירות של פנרין.

פורסם

לפאבוייס של אינטל קשה להשלים עם הלוגו החדש, פאנום מתקרב... הרוצח השקט! ;D

הוא יעבוד לי על הלוח נכון? AM2

לנושא: אהבתי את הישן :S לא משנה הלוגו לא מראה על הביצועים של המעבד הוא רק מראה כמה גרועים הקופירייטרים...

פורסם

עד כמה שהבנתי, ה-K10 יתמוך אחורנית ב-AM2, אבל יעבוד על לוחות AM2 יותר לאט בהשוואה ל-AM2+.

פורסם

אני ראיתי (לא שמעתי, ניחשתי, דמיינתי או כלום, ראיתי בעיניים שלי) מעבד Wolfdale בתדר של 4GHz עובד בלי מאמץ.

אז גם אם לא עכשיו, תצפו לאחד כזה.

פורסם

אומרים שמעבדי פנרין יאפשרו חצאי מכפלות... אינטל כובשת את לב האוברקלוקרים :smile1:

פורסם

IBM משתפת פעולה עם AMD מסיבה מאוד פשוטה

נכון, כי AMD משלמת להם המון כסף לטובת שיתוף הפעולה. AMD פשוט קטנה מידי כדי להמשיך בלהסתכן ולעמוד בפיתוח טרנזיסטורים בעצמה מול אינטל - אז חבירה ליצרניות גדולות יותר היא אופציה בטוחה יותר AMD משלמת על זה והיא לא הייחידה ששותפה לתהליך שIBM מפתחת.

פורסם

אומרים שמעבדי פנרין יאפשרו חצאי מכפלות... אינטל כובשת את לב האוברקלוקרים :smile1:

חצאי מכפלות הכוונה 7.5 או דברים כאלה?

לא נראה לי שזה ממש משנה

מכפלה גבוה=טוב לאוברקלוקר (למשל מכפלת ה20 של הPD אפשר להקפיץ אותו למהירויות עצומות עם FSB נמוך)

פורסם

ל IBM יש קשר טוב גם עם INTEL, הסיבה ש IBM עוזרת ל AMD זה כי אם AMD תיפול ישארו רק IBM (שלא מיצרת יותר מעבדים לשוק הביתי), INTEL ו VIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים