עבור לתוכן

Raidmax Sagitta או NZXT Apollo

Featured Replies

פורסם

אוקיי.

מלבד המחיר שהאפולו יקר יותר ב100 ש"ח.

איזה מבין המארזים שקט יותר, מאוורר יותר.

ד"א

יש תאריך וודאי להגעת האפולו לחנויות?

• תגובות 51
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפולו :xyxthumbs:

פורסם

בקשר תאריך- כל פעם אומרים שבוע הבא.

לפי היבואן זה כבר אמור להיות :screwy:

פורסם

גם אני מתלבט בין שני המארזים הללו... :smile1:

יש לי כמה שאלות:

1) המרחב בפנים אותו הדבר?

2) באיזה מארז הסירקולציה יותר טובה?

3) איזה יותר שקט?

פורסם

על רוב השאלות ששאלת אפולו נחשב יותר טוב .. אבל המראה של ה raidmax sagitta הרבה יותר טוב לדעתי ולמרות שאומרים שאפולו יותר טוב אני חושב שכדאי את ה sagitta כי לפי זה שאנשים קנו והום אומרים שהוא שקט ומקרר כמו שצריך זה מספיק ולא צריך יותר מזה .. וזה גם חוסך לך כ 100 שקל...

פורסם

על רוב השאלות ששאלת אפולו נחשב יותר טוב .. אבל המראה של ה raidmax sagitta הרבה יותר טוב לדעתי ולמרות שאומרים שאפולו יותר טוב אני חושב שכדאי את ה sagitta כי לפי זה שאנשים קנו והום אומרים שהוא שקט ומקרר כמו שצריך זה מספיק ולא צריך יותר מזה .. וזה גם חוסך לך כ 100 שקל...

אכן, אני מסכים איתך בכל מילה!

אני חושב שאני אלך על סגיטה... :xyxthumbs:

פורסם

לי יש את האפולו הוא מאוורר היטב ובא עם 2 מאווררים וצריך להוסיף רק אחד מקדימה אם רוצים...שזה כלום כסף הוא יפה שקט מאוורר וטוב...ויש אותו במלאי כבר בTMS לפחות יש...אתם מוזמנים להיתקשר ולבדוק

פורסם

לי יש את האפולו הוא מאוורר היטב ובא עם 2 מאווררים וצריך להוסיף רק אחד מקדימה אם רוצים...שזה כלום כסף הוא יפה שקט מאוורר וטוב...ויש אותו במלאי כבר בTMS לפחות יש...אתם מוזמנים להיתקשר ולבדוק

גם ה sagitta שמעתי שמאורר טוב לפי אנשים וגם שקט ונראה יותר טוב מהאפולו.. ואין בעיה של הזמנה שאין במלאי כי יש אותו וציק צק אתה תקבל אותו לדעתי יותר משתלם ה sagitta כו שאמרתי בלי בעיות של יש או אין וגם חוסכים כסף:D

פורסם
  • מחבר

יש צורך בהוספת מאוורר ל SAGITTA?

אם כן, באיזה גודל איפה במארז?

פורסם

לדעתי 2 מאוררים יספיקו לך אבל אם אתה רוצה בכל זאת יש לך להוסיף עוד מאורר של 12CM מקדימה..

פורסם

גם ה sagitta שמעתי שמאורר טוב לפי אנשים וגם שקט ונראה יותר טוב מהאפולו.. ואין בעיה של הזמנה שאין במלאי כי יש אותו וציק צק אתה תקבל אותו לדעתי יותר משתלם ה sagitta כו שאמרתי בלי בעיות של יש או אין וגם חוסכים כסף:D

אוקיי זאת דעתך אני לא מיצטער שקניתי את האפולו שלדעתי ניראה הרבה יותר טוב...

פורסם

יש לי את הסגיטה (בשחור) שהוא ממש שקט, יש לו שלושה מאווררים (מ TMS) עם LEDים ולוח אם נשלף והכל אבל החיסרון הכי גדול שלו לדעתי הוא שהדלת (מקדימה) מפלסטיק.

פורסם

בקיצור, תזמין Sagitta, עכשיו הזמנתי, וביום רביעי צריכים לבוא מ-UPS... :smile1::jump:

פורסם

Sagitta ממש ממש שקט!!!!

והוא מקרר עשר!

פעם ראשונה שיש לי מארז כל כך שקט ומאורר...

והוא ממש יפה אני חייב לציין..תסתכל באשכול שפתחתי תראה את המראה שלו...

פורסם

Sagitta ממש ממש שקט!!!!

והוא מקרר עשר!

פעם ראשונה שיש לי מארז כל כך שקט ומאורר...

והוא ממש יפה אני חייב לציין..תסתכל באשכול שפתחתי תראה את המראה שלו...

אכן, באמת יפה!

תגיד, מאיפה המאוורר הקדמי יונק את האויר? מלמטה או שיש לו מקדימה פתחים כאלה...? ואם יש לי שטיח אז זה יחסום לו ת'אויר?

ד"א, רק התמונה השלישית מופיעה, בהתחלה שלושתן היו בסדר, עכשיו רק שלישית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים