עבור לתוכן

קניתי מחשב ב8000 שקל

Featured Replies

פורסם

לפותח הת'רד

מדוע שלא תשווה מחירים לפני שאתה קונה ? תלך לאייבורי תלך ללוג'יק פיסי תלך לחנויות ליד הבית

תלך להמון מקומות לפני שתחליט אתה יכול לחסוך גם 1000 ש"ח.

עכשיו יבוא תמיד ההוא שיגיד שאייבורי חרא (סליחה על הביטוי), אז מספיק עם סטיגמות, אני קניתי למישהו ביום שלישי האחרון

מחשב מאייבורי והרצתי אותו יום רצוף והוא עובד כמו שד and beyond... אז די לסטיגמות, ולך אדוני פותח הת'רד אני רואה שאתה

פזיז בהזמנות, תחשוב טוב טוב לפני שאתה רץ !

פורסם

מי אמר שהמחשבים שלהם גרועים? אמרו דברים על השירות שלהם...לא על המחשבים שהם מוכרים (אם אתה בוחר מה שאתה רוצה אז ברור שהחלקים זהים לכל חנות אחרת)

פורסם

אם בחרת מחשב טוב, גם לרוב לא תזדקק לשירות.

מלבד זה שלרוב החנויות יש שירות גרוע למדי, אבל אף אחת לא יכולה להפר חוק, ולכן אין משמעות ליחס במעבדה

שברוב המקומות לא אוהד במיוחד.

פורסם

האימרה "א זה מחשוב טוב לרוב לא תזדקק לשירות" שגויה והיא טעות גדולה. דברים יכולים להתקלקל במחשבים של 10K...

זה נראה שאתה לא ניסית חנויות רציניות כי אני כן ואני יצאתי מרוצה מהיחס בטלפון במעבדה ובהכל..

אם אתה רוצה לקנות מאיבורי וכו' אתה מוזמן. תתחדש.

פורסם

IEM.

תעשה לי טובה בחור. אני נכוותי ע"י KSP ואני לא מתכוון להמליץ לאנשים עליהם או על איבורי.

יש להם הרבה דברים שהם מייבאים לבד ככה שיש להם את כל הסיבות בעולם לא להחליף לך רכיב כי זה עולה להם הרבה כסף.

כמו שאמר הבחור מעליי,מי שרוצה לקנות שם - מוזמן

פורסם

IEM.

תעשה לי טובה בחור. אני נכוותי ע"י KSP ואני לא מתכוון להמליץ לאנשים עליהם או על איבורי.

יש להם הרבה דברים שהם מייבאים לבד ככה שיש להם את כל הסיבות בעולם לא להחליף לך רכיב כי זה עולה להם הרבה כסף.

כמו שאמר הבחור מעליי,מי שרוצה לקנות שם - מוזמן

אתם מדברים כאילו אין חוק במדינה הזאת ! אפשר תמיד לתבוע, למה לא תבעת אותם אז ?

למה לפסול חנויות לגמרי ? אייבורי ראשל"צ למשל זאת חנות נוראית מכל הבחינות אבל בחוצות המפרץ ההיפך הגמור.

אני לא אוהב הכללות ולכל מי שהיתה לו בעיה של עבירה על החוק זה יכול היה לקרות בכל מקום תלוי בסיטואציה ולא קשור

בהכרח לחנות, אני לא אוהב אמירות כלליות כמו נכוויתי או לא אמליץ כי לרשת יש סניפים ולא הכל שחור לבן.

מקווה שהבהרתי.

פורסם

אתה מוכן לתבוע חנות על מוצר שעולה 300-400 ש"ח?

פורסם

לתבוע חנות זה לא הפיתרון...

איך הולך המשפט הזה? חכם יודע לצאת ממצבים שפיקח לא היה מגיע אליהם לא ככה?

למה להכנס ולקנות מחנויות שאח"כ כדי לקבל את מה שמגיע לך אתה צריך להגיע לבי"ש..תעשה לי טובה. זו לא ההגדרה שלי לשירות טוב.

שוב,אם אתה או כל אחד אחר רוצה לקנות מהם תהנו לכם.

פורסם

בדיוק בגלל אנשים שמפחדים לתבוע החנויות הללו ניזונות וכן אם אתה תתבע על 300-400 ש"ח, אתה

תקבל גם הוצ' משפט של כמה גרושים ועוגמת נפש, נסיעות וכו'...

ואם לא תקנה מהם תלך ותקנה עכבר ב-150 למשל במקום ב-50 או MB שהוא זהה לכל הדעות ב- 700 במקום 480 למשל ?

לדעתי חבל על הכסף.

פורסם

טוב מה אני אגיד לך -למי שיש כוח להתעסק עם הסיפור הזה שיקנה מהם ויעשה כרצונו..

המחירים כמו שאתה מציג אותם ממש לא נכונים וההפרשים לא כ"כ גדולים וגם בחלקים שכן ההבדלים הם ככל הנראה בתקופת האחריות וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים