עבור לתוכן

איך ה-Thermaltake soprano - vb1000bws או מארז ב-430 ש'

Featured Replies

פורסם

?

פורסם

לא שווה את הכסף שלו.

לא שקט במיוחד

לא איכותי במיוחד

לא מאורר במיוחד...

שום דבר מיוחד. אם הוא היה נכמר בכ-300 ש"ח הוא היה נחמד. במחיר הנוכחי שלו הוא ממש לא כדאי

פורסם
  • מחבר

ועל מה אתה מציע בשווי שלו?

פורסם

את שוויו תוסיף לכורתת בבקשה וכך נדע על מה להמליץ לך

פורסם
  • מחבר

430 ש"ח

פורסם

אפולו למשל

פורסם
  • מחבר

אין במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב עוד משהו?..

פורסם

האפולו צריך להגיע בימים הקרובים..

פורסם

יש לך את הפוסידון בסביבות ה-420 מארז טוב למחיר.

פורסם
  • מחבר

שמע...הזמנתיאפולו לפני משהו כמו 10 ימים מסקיי םי סי הם מיואשים מהחברה שמייבת את הנזקסט הם היו אמורין לקבל לפני חודש ואפילו הם אמרו לי שלא נראה להם שזה יגיע וכבר כדאי לי לחפש משהו אחר... בכל מקרה.. על מה עוד אתה ממליץ?...ותודה על העזרה ;)

פורסם

ל-skypc יש בעיות עם היבואן הזה וכנראה לא יהיו להם מארזים של nzxt בשבועות הקרובים ואולי גם חודשים...

יש עוד מספיק חנויות עם מארזים כאלו

פורסם
  • מחבר

אמממ בדקתי גם את זה אבל ללפחות חמש חנויות אין כאילו כולם אומרים שאין בארץ... :kopfpatsch: בכל מקרה... אני ינסה לכוון אותכם.אני רוצה עם חלון אל שאלו אותי למה.. ושיהיה דיי שקט ואני גם מעדיף שהוא יהיה דיי יםה בסגנון סוםרנו אפולו כזה אני חייב לציין שלא מתתי על איך שהפוסידון נראה לא יודע זה נראה לי פשוט מידי אני לא אומר שהוא מכוער אני פשוט אומר שכל אחד עם הטעם שלו..אז ניסיתי לכוון אותכם לשלי... ומה עם הריידמאקסים למינייהם?

פורסם

האפולו לא במלאי אצל אף חנות עכשיו..

אבל אמרתי שבימים הקרובים (אולי אפילו מחר מחרתיים) הוא צריך להכנס לכולן חוץ מל-skypc

פורסם
  • מחבר

הבנתי ..סבבה אמממ אני יודע שאני דיי קרציה.. אבל מה עם אפשרויו אחרות בתקציב הזה...מיששהו?..

פורסם

Riadmax Sagitta אבל הוא פחות טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים