עבור לתוכן

מתלבט האם לשדרג למסך WSXGA 1440 X 900 לעומת WXGA 1280 X 800

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

בימים אלו אני קונה מחשב נייד בתקציב של כ- 7000 ש"ח.

שימושיי למחשב הם לרוב סטנדרטיים כמו כל סטודנט - אינטרנט, הרבה אופיס, תוכנות חישוב למיניהם וכו..

כמו כן המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי בבית ועל כן ישמש גם לתוכנות שרטוט כדוגמת Solidworks ולמשחקים קלים..

בהתאם לזאת ולתקציב הגעתי למסקנה כי המחשב שנראה כמתאים ביותר הוא ה- Dell Inspiron 1520, עם שדרוג זיכרון ל- 2 ג'יגה.

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm

שאלותיי הם כדלקמן:

1. ישנה אפשרות שדרוג של המסך ל- WSXGA 1440 X 900 תמורת 440 ש"ח. האם זה שווה את הכסף והאם זה משתלם לי בהתחשב בשימושים

שלי למחשב? (נא לקחת בחשבון שזה מחשב שילווה אותי למשך הרבה שנים...בתקווה)

2. מה ההבדלים בין גירסת הויסטה BASIC לעומת גירסת ה- Premium? האם גם הבייסיק כולל את ממשק האיירו?

3. האם ישנה אפשרות להוסיף סוללה רזרבית הנכנסת במקום הסידירום בדגם הזה של DELL? (כמו בדגמי ה- D8## למיניהם)

בתודה מראש...

לאוניד

פורסם

1) לדעתי כדאי - 15.4" גדול מספיק לצורך זה

2) לא - ה-BASIC לא כולל את ה-AERO

3) לא יודע

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה...

לגבי המסך. עצם היכולת של המסך לתמוך ברזלוצייה כזאת הוא דבר אחד, אני מתלבט האם שווה לי להשקיע את הכסף הנוסף בהתחשב בצרכים שלי מהמחשב?

לגבי מערכת ההפעלה, למיטב ידיעתי ממשק האיירו נוח מאד לשימוש ומפשט את תפעול היישומים בשימוש יומיומי (למרות התובענות שלו במשאבי מערכת)..

האם זה נכון וכדאי לי לקחת את גירסת הפרימיום או שמא הממשק מיותר לחלוטין?

כמו כן הודה אם מישהו יודע לגבי הסוללה הרזרבית....

פורסם

ההבדל בין הרזולוציות לא כזה גדול. סביר להניח שזה לעולם לא יהיה קריטי, אם כי לתכנת שרטוט זה עשוי להועיל פה ושם.

ה-AERO הוא סתם שטות שאף אחד לא באמת צריך. למרות שהוא הדבר היחיד ב-VISTA שבאמת שווה משהו ביחס ל-XP. כן, פרדוקס שכזה. לא הייתי הולך על BASIC בשום מצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים