פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים איך זה שאנשים פה מזכירים משחקים נהדרים כאלה כמו: another world golden axekaratkadiggerally cattake downspy vs spyhostagesאתם הרי הייתם אמורים להיות זרעונים בשנים שהם שוחקו.עוד משחקים שלא נכתב כאן: conflict in the middle eastcabalopreation wolfsindicatmad dog mcraedragon ninjadr J vs larry bird
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים המשחקים הכי אוהבים עליי זה.......star fox....בסופר נינטנדו...... donkey kong country 1-2-3 בסופר נינטנדו killer instinct בסופר נינטנדו ובמכונות מריו 64 בנינטנדו 64 wave race בניינטנדו 64 banjo kazzoie בנינטנדו 64 זלדה -נינטנדו 64 וכמובן super sidekicks בנאו גאו ובמכונות.....משחק כדורגל בזמנו מדהים.......במבט לאחור אני אומר שנינטנדו 64 היה פריצת דרך בשנות ה 90 עם המשחקים זוכר שקניתי אותו ב 1996 איך שהוא יצא
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים Pac-ManMs. Pac-ManGolden Axe IIDiggerBubble BobbleDonkey KongSuper Mario Brosכי פעם ידעו ליצר משחקים, לא כמו עכשיו. :-\
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים איך זה שאנשים פה מזכירים משחקים נהדרים כאלה כמו: another world golden axekaratkadiggerally cattake downspy vs spyhostagesאתם הרי הייתם אמורים להיות זרעונים בשנים שהם שוחקו.לא כולם...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים רוב המשחקים האלה יצאו בין השנים 1988 ל 1991 יש פה הרבה אנשים שנולדו לפני זה.אני נולדתי ב 1991 אבל היה לי מחשב בבית מגיל 5 או 6 אז הייתי משחק במשחקים האלה ;D עד היום יש לי חלק מהם על המחשב.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים רוב המשחקים האלה יצאו בין השנים 1988 ל 1991 יש פה הרבה אנשים שנולדו לפני זה. אני נולדתי ב 1991 אבל היה לי מחשב בבית מגיל 5 או 6 אז הייתי משחק במשחקים האלה ;D עד היום יש לי חלק מהם על המחשב. Newbies שאוהבים משחקי Oldies? אהבתי. המשחקים הכי טובים מ80-85.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים BLIP AND BLOP האשכים שהלכו כנגד כול דמוית של סדרות טלויזיה מצוירות אתה מעיז לקרוא לזה נוסטלגיה?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים תודה רבה לצבא היקר שמאפשר לי להשלים חורים בהשכלה כמו לדוגמה לסיים את SUPAPLEX.יש לחרא הזה 111 שלבים והאמת שאני מתקדם לא רע. אני כבר בשלב 57 אבל זה כבר הופך לממש קשה ומתסכל.יחי הג'ובניקיות!
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים Dune Dune 2 - משחק האסטרטגיה הראשון בזמן אמת C&C הראשון - המשחק שיצר את המשחקיות המפורסת של Westwood ז"ל Wing Commander 3&4 - המשחקים היקרים בהיסטוריה. סצנת הפתיחה המדהימה של WC3 הותירה את העולם פעור פה. עדיין יש לי אותם מקוריים בקופסאת קרטון עם כל החוברות. Lands of Lore - יצירת מופת נוספת מבית WestwoodMaster of Orion 1&2 - משחקי האסטרטגיה הטובים בהיסטוריה Civ - משחק אסטרטגיה בתורות שיצר את הז'אנר הימים הטובים של 386...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים Dune באמת היה משחק טוב, אבל הוא לא כזה ישן.אם כבר הולכים על התקופה המדוברת, יש לי כמה משחקים נוספים:Duke Nukem 3DRed Alert 2Doom
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים Dune 2 - משחק האסטרטגיה הראשון בזמן אמת הוא לא היה הראשון, אבל הוא היה המשחק שהכי פירסם וקידם את הז'אנר בזמנו.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים double dragon!!!!goldenaxedangerous davedune 2duke 3dwarcraft 2משחקים שהייתי יושב שעוווות במיוחד דאבל דרגון וגולדןאקס שישבתי עם עוד חבר וסיימנו את המשחק בערך 1000 פעם. והפעם הראשונה ששיחקתי במשחק אסטרטגיה - דיון 2 - שרפתי שבת שלמה על זה לא זזתי מהכסא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.