פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מהם המשחקים שפעם חרשתם ואהבתם ואתם מתגעגעים אליהם היום?אצלי זה COMMAND AND CONQUER RED ALERT 2 YURI'S REVENGE 1.001 וגם EMPEROR BATTLE FOR DUNE 1.09, שני משחקי הRTS של אז הטובים ביותר, אפילו היום אני מעדיף אותם על כל משחק.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים זה לא נוסטלגיה מה שרשמת...RED ALERTSTARCRAFTGOLDEN AXEWARCRAFT I WARCRAFT II
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר כל אחד והנוסטלגיה שלו, יש כאלה שהנוסטלגיה שלהם זה מ2004 יש כאלה 1960 ויש כאלה מתחילת הספירה.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים DOOM אני זוכר בתור ילד קטן תמיד הייתי משחק עובר את השלב הראשון ואז מפסיק כי תמיד פחדתי מהמפלצות האלה בצורת כדור.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים DOOM אני זוכר בתור ילד קטן תמיד הייתי משחק עובר את השלב הראשון ואז מפסיק כי תמיד פחדתי מהמפלצות האלה בצורת כדור. אותו דבר איתי רק שזה היה ב-Wolfenstein הייתי עובר את השלבים הראשונים ואז כשהגעתי לשלב של הרשע הגדול עם המכונות ירייה שעוצר כל פעם שהוא יורה - זה היה ממש טראומתי! לא יכלתי לשחק נגדו, אז נתתי לאבא שלי לעבור אותו וכמובן שהוא עבר אותו בלי בעיות.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים דייב.. אוי דייב יוווו איזה נוסטלגיה הזכרת לי המשחק הזה ווואייי!!! איך פתאום נזכרתי בו היה משחק שולט!
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים BLACKTHORNE, WOFENSTEIN 3D + SPEAR OF DESTINY, PRINCE OF PERSIA, GOLDEN AXE, ALADIN, SCORCHED EARTH, DOOM.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים UGH, STUNTS, GOLDAN AXE, PRINCE OF PERSIA, LEMMINGS, DAY OF THE TENTACLE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.