עבור לתוכן

מפרט למחשב ב-4,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה...

וסתם עוד שאלה אחרונה, האם ה-Quad core של Intel טוב בהרבה מה-Dual של AMD ומצדיק את מחיר המעבדים החדשים?

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך כסף מרובע ליבה תמיד חזק מהכפולים (במיוחד אם חושבים לעתיד) אבל לא יודע עד כמה זה רלוונטי לך

פורסם

שלום לך

אם לא שמתם לב המחירים בSKY הם למזומן ועד 3 תשלומים ללא ריבית..ככה שמפרט שהרכיבו לך בSKY אתה יכול לקבל אותו עד 3 תשלומים...

אהבתי איך SENNA רושם כל פעם שSKY שונה מTMS הייתי אומר שיש פה איזשהו יחצנות שנראה לי שכדי שמפעילי האתר יתערבו...

אין בעיה אם זה שתרשום על TMS ועל המחיר אבל אל תקניט את SKY כי אני חושב שהיא חנות מצויינת ומאוד מומלצת פה באתר...

פורסם

הוא לא מקניט את SKY, הוא מסביר שהמחיר שמצוין במפרט שלהם, הוא למזומן.

ואם אין ללקוח אפשרות לשלם במזומן, שיידע שב TMS המחיר הוא לא למזומן, ואם תרצה לשלם במזומן תקבל הנחה של 2% אם אני לא טועה...

פורסם

Ron81 אני לא שמתי לב גם ת'אמת..

מה גם שמפה עד הקטנה המרחק הוא כמו מפה עד לקצה היקום. בכל מקרה,אתה האשמת אותו בהקנטה,ואילו מהצד זה נראה כאילו אתה קשור לחנות ומסנגר עליה..

פורסם

שלום לך

אם לא שמתם לב המחירים בSKY הם למזומן ועד 3 תשלומים ללא ריבית..ככה שמפרט שהרכיבו לך בSKY אתה יכול לקבל אותו עד 3 תשלומים...

אהבתי איך SENNA רושם כל פעם שSKY שונה מTMS הייתי אומר שיש פה איזשהו יחצנות שנראה לי שכדי שמפעילי האתר יתערבו...

אין בעיה אם זה שתרשום על TMS ועל המחיר אבל אל תקניט את SKY כי אני חושב שהיא חנות מצויינת ומאוד מומלצת פה באתר...

המחירים ב SKY הם למזומן בלבד, מספיק שאתה משלם בכרטיס אשראי אפילו אם זה תשלום אחד המחיר כבר עולה.

ו-senna לא חייב לציין בכל הודעה שלו שהמחירים בSKY הם במזומן, אם הוא רוצה לציין מחיר למזומן בTMS זה בסדר אבל אין צורך להזכיר את SKY כל פעם.

פורסם

חבר'ה..אני לא חושב שזה במקום להתחיל לדון בדברים כאלה. אני כמו שאמרתי גם ידעתי שהמחירים שם למזומן ואם זה השתנה אז מעולה.

פורסם

אני לא קשור לSKY בשום צורה ולא מאשים את SENNA פשוט אני חושב שאין צורך להזכיר כל חנות לא רק SKY כי הוא מפרסם את TMS וכל מפרט שלו הוא בונה משם ולבריאות אין רע בזה אבל שוב אין צורך להזכיר שום חנות אחרת ובמיוחד כל פעם אז שים לב טוב טוב מה הוא עושה...נראה לי שהוא זה שעובד שם ומסנגר עליהם..

אז תירגע@ ואל תאשים אותי .

שיזכיר כמה שהוא רוצה את TMS ואת המחיר שלה אבל אין צורך להזכיר כל חנות אחרת..ושים לב שזה רק SKY מעניין למה?@?

Xtract בשביל זה נוצר פורום בשביל לדון בזה במיוחד אם אנשים מפרסמים פה מפרטים ...

פורסם

אז כדאי שתחזור לנושא.

הפורום נועד להציע מפרטים לא לדון על חנויות.

אף אחד לא בא לטובת חנויות מסויימת ולמען הגילוי הנאות משתמש שעובד בחנות מסויימת מקבל כותרת מיוחדת.

פורסם

רק כדי להגיד דברים אחרונים,

אני לא עובד אצלם אבל אני אשמח (או בכל חנות אחרת) אמרתי מלא פעמים שאני סה"כ לקוח מרוצה ולכן ממליץ עליהם (כמו רבים שממליצים על החנות האהובה עליהם)

אני רושם את העניין הזה פשוט כדי להסב את תשומת הלב של האנשים. הם לא רושמים שהמחיר למזומן ככה שיכול לצאת X כסף ואני בונה מפרט זהה למשל ביותר כסף אבל המחיר הזה הוא לשני תשלומים. למזומן המפרט שלי היה יוצא יותר זול...וככה בעצם אנשים לא יודעים.

אני רושם רק skypc כי זו חנות פופולאית שממנה בונים והמחירים בה במזומן..אתה לא מצפה שאני ארשום את כל החנויות כמו KSP שלא קונים מהםהרבה בפורום נכון?

פורסם

אז לפי מה שאני מבין אתה משחק מלוכלך ובעצם בהפוכה אומר שSKY עושים תרגיל מלוכלך...Xtract דיברת על הקנטה שהיא רחוקה מפה בבקשה הנה לך...

אתה יכול לתת מפרטים מאיזה מקום שאתה רוצה והם דעותיך תשמור לך אישית ולא לפורום כי יש פה עילה להוצאת דיבה אז כדי שתיזהר ...

וכמו שאני יודע אנשים כן יודעים את המחירים וזה מפורסם באתר שלהם ורשום באותיות שחור על לבן למזומן שטרות וכן יש טבלת תשלומים שאפשר לראות את ההפרש לפני שמבצעים הזמנה.

אני לא מצפה שתרשום אל אף אחד אלא רק מי שאתה אוהב ולא לרשום או להזכיר את המחירים של SKY כי יש פ איפשהו קידום מכירות ..

פורסם

רון אני לא מתכוון לדון פה על זה כי זה לא קשור לדיון..

אני לא מבין מה הבעיה בדיוק,איפה ההוצאת דיבה פה? סה"כ אמרתי שלדעתי זה כך..דעתי. אם אני טועה אז בסדר.

בכל מקרה,כשבונים משם את המפרט ומעתיקים לפה אין ציון לקח שהמחירים במזומן..לכן אנ מציין זאת כדי שידעו להשוות את המחירים כמו שצריך..

אם זה כ"כ מפריע לך אני ארשום מחיר למזומן כמו ב-KSP בסדר?

לא מתכוון להתווכח על זה כי הכל בתמימות וכדי להסב את תשומת ליבם של האנשים ושישוו את המחיר באותה צורת תשלום..זה משהו לגיטימי.

פורסם

הגיע הזמן להפסיק לריב חברים.

ירון אתה לא צריך כ"כ לקחת ללב כי זה כבר נראה מוזר. הבחור סה"כ רוצה שישוו את המפרטים בצורת תשלום זהה ואני באים היתי צריך מפרט גם היתי מעוניין להשוות בצורה זהה כמובן. זה משהו שלא מופיע במפרט שבונים ומעתיקים לפורום אחרת גם אני היתי יודע ואת זה גיליתי רק כי בחור שרצה לקנות מהם אמר לי.

מציע לכולם להרגע כי שום דבר רע לא נעשה פה לאף אחד ומומלץ בחום לחזור לעניין המפרט ולעזוב עניינים תפליםץ

פורסם

מה נראה לך מוזר שמישהו סה"כ רוצה כמוכם שיהיה פה הוגן ואומר את דעתי.

אין לי בעיה בכלללל שSENNA מפרסם את המפרטים ההיפך ככה יש תחרות אבל לגבי מחירים בסופו של דבר אי אפשר לדעת מה יהיה עד שהלקוח לא יזמין מהחנות בה הוא רוצה ומה שהחנות תעשה בשבילו.

אני לא לוקח ללב תאמין לי ממש לא..ואני כמוהו רוצה באמת שהמפרטים יהיו זהים ואנשים באמת ידעו היכן לקנות.

אם יש לך בעיה אם הצורת דיבור שלי אתה יכול להתלונן.

אני כמוהו וכמוך סה"כ מביע את דעתי...

פורסם

אין לי בעיה איתך רונן ולא עם הצורת דיבור שלך אל תבין אותי לא נכון.

אני אומר שאני בתור אחד שבדק גם ב-skypc כשהיתי מעוניין במחשב חדש היתי שמח לדעת מראש שהמחרים שם במזומן. אני כמוכם גם פתחתי דיון פה בבקשה להמלצה ובנו גם לי ב-sky ושקלתי ברצינות לקנות שם אבל תאר לך שהיתי נוסע מהקריות עד לראשון רק כדי לגלות שאני צריך להוסיף 100-10 ש"ח כי המחירים באתר הם למזומן ואני לא תיכננתי לקנות כך? לדעתי העניין הזה לגיטימי לחלוטין. זה לא שיש שורה שאומרת "המחירים למזומן" והוא מוסיף..

בכל מקרה,אני חושב שהויכוח מיותר ושכל אחד יוסיף מה שהוא יוסיף כל עוד זה לגיטימי.

אז בואו נפסיק להתווכח ותמשיכו (שניכם) לתת מפרטים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים