עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מחשב חדש, תקציב 8000 ש"ח, מחשב לתלת מימד

Featured Replies

פורסם

הוא אולי לא משתווה בביצועים שלא עם כרטיס לתלת מימד יעודי, אבל הוא מספק את הסחורה, והוא מאפשר לי לעסוק בתחומים נוספים חוץ מתלת מימד. מנסיון של אנשים שעובדים בתחום כולם המליצו לי על כרטיס כזה מאשר כרטיס מQUADRO

בקשר לחברה אני יבדוק חברות אחרות יש כאלו שאתם ממליצים במקום LEADTEK.

בקשר לhdd לא כל כך הבנתי את הבדלים בין RAID0 ל RAID1 ומה אני צריך לעשות שאני יקבל ביצועים טובים, וכמובן החומר שלי יהיה מוגן בצורה טובה.

כמובן אם אתם ממליצים על דגמים אני ישמח.

תודה שוב לכל העוזרים.

גיא

מומלץ ללכת על כרטיס של גיגהביט כי הוא יתן לך אותם ביצועים ובאותו מחיר פחות או יותר אבל עם 3 שנות אחריות במקום 2. וגם הוא יפה יותר :P

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש עוד לא מעט חברות שיתנו לו 3 שנים

פורסם

נכון, אבל, בדרך כלל גם יעלו יחסית יותר מהגיהביט.

פורסם

תקשיב אל תקנה את המעבד Q6600 הוא מתחמם מהר מאוד ולא כזה טוב בשביל המחיר שלו כבר כדאי לך לקנות את הE6750 הוא עולד 1000 שקל והQ6600 טוב ממנו רק ב10% והוא גם לא מתחמם ועם OC הוא מגיע ל 4 ג'יגה מהירות

פורסם

יש סטפינג G0 שעוזר לעניין הזה. נכון שהוא לא נהפך למעבד קריר אבל אפשר להגיע ל-3GHZ בקלות יחסית.

פורסם

למה לדחוף OC למישהו שלא מעוניין בו :nixweiss:

ולגופו ההבדל בOC בין G0 לשאר הגרסאות נע בין 50-100 MHZ.

פורסם

כי מתחשק לנו להציע לו משהו שיהרוס לו את המערכת כי אנחנו רעים!

וברצינות,כי OC משפר את ביצועי המערכת בחינם ואין שום סיבה שבעולם לא להמליץ לעשות דבר כזה. ההחלטה בסוף היא שלו בכל מקרה ואף אחד לא מכריח אותו.

לא יודע מאיפה הגעת לזה שזה ההבדל,אבל גם אם זה עוד 100MHZ זה נחמד מאחר ומקבלים את הסטפינג החדש באותו המחיר

פורסם

כמובן שאין סיבות למה לא לעשות את זה. רק כמה דברים שוליים כמו אלו:

אובדן אחריות

שריפת הרכיב או קיצור חייו

פגיעה במערכת ההפעלה (דורש פרמוט והתקנה מחדש)

עומס יתר על הספק (אשר עלול לקרוס ולפגוע ברכיבים שונים במחשב)

חשבון חשמל מוגדל (עליה של בין 20W ל-100W בצריכת ההספק של המערכת)

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

מאיפה הגעתי? תתעדכן בביקורות על G0 ותראה בעצמך שההבדל מזערי.

פורסם

אוי תעשה לי טובה..

הצריכה בקושי משנה משהו

קיצור החיים? כמעט בלתי אפשרי לעשות אתזה אלא כם ען מעלים מתח כמו מטורפים וזה משהו שלא עושים

פגיעה במעכת הפעלה? בחיים עוד לא יצא לי לשמוע אחד ש-OC מתון פגע לו

עומס יתר? שטויות במיץ!!!!!! בישיל זה לוקחים ספק נורמאלי.לא צריכים שום דבר מיוחד או חזק במיוחד. בכלמקרה גם הוא ספק איכותי קורס פעם אחת שום דבר לא נפגע תפסיק לדבר שטויות.

אובדן אחריות? אמרו לך כבר שבחנות הזו לא מאבדים אחריות.

פורסם

כמובן שאין סיבות למה לא לעשות את זה. רק כמה דברים שוליים כמו אלו:

אובדן אחריות

שריפת הרכיב או קיצור חייו

פגיעה במערכת ההפעלה (דורש פרמוט והתקנה מחדש)

עומס יתר על הספק (אשר עלול לקרוס ולפגוע ברכיבים שונים במחשב)

חשבון חשמל מוגדל (עליה של בין 20W ל-100W בצריכת ההספק של המערכת)

http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

מאיפה הגעתי? תתעדכן בביקורות על G0 ותראה בעצמך שההבדל מזערי.

שמעת פעם על מישהו ב5 שנים האחרונות ששרף רכיב כי הוא עשה אוברקלוקינג? כל המעבדים שיצאו בשנים האחרונות (אפילו פנטיום 4) מפסיקים את פעולתם כאשר הטמפרטורה גבוהה מדי. גם אם תרצה לשרוף מעבד דרך אוברקלוק אני לא בטוח שתצליח

פגיעה בתוכנה? לא שמעתי על זה אף פעם,מה שכן אפשר לפגוע בהארדיסק במידה ועושים אוברקלוק לagp/pci,במידה ובקר ה IDE\pci הוא משולב -

שוב,היום זה גם בקושי רלוונטי.

אני רץ עם המחשב הזה ארבע שנים עם אוברקלוק (מתון יחסית,אבל עדיין אוברקלוק) ולא נתקלתי בבעייה אחת

פורסם

תודה על ה"תמיכה" ונחמד לשמוע שצדקתי בדברי.

אני ראיתי לא מעט דיונים עלאנשים שניסו בכוונה לשרוף אתהמעבד שלהם כדי לממש אחריות ולא הצליחו

פורסם

המעבד שלי רץ על 1000MHZ יותר מהסטוק כבר 4 חודשים ואני לא רואה איך משהו נשרף לי.

אדון KILL כמובן שלOC יש תופעות אבל מפה ועד ל"הפחדות" שלך אנחנו דיי רחוקים.

אם המעבד שלי היה צריך להישאר עובד 10 שנים וקיצרתי לו את החיים ל8 אני מקבל את זה שגם ככה בעוד 8 שנים הוא יהיה שווה ערך למעבד פנטיום 3 בתצורה של סלוט עומד.

פורסם

אוי תעשה לי טובה..

הצריכה בקושי משנה משהו

קיצור החיים? כמעט בלתי אפשרי לעשות אתזה אלא כם ען מעלים מתח כמו מטורפים וזה משהו שלא עושים

פגיעה במעכת הפעלה? בחיים עוד לא יצא לי לשמוע אחד ש-OC מתון פגע לו

עומס יתר? שטויות במיץ!!!!!! בישיל זה לוקחים ספק נורמאלי.לא צריכים שום דבר מיוחד או חזק במיוחד. בכלמקרה גם הוא ספק איכותי קורס פעם אחת שום דבר לא נפגע תפסיק לדבר שטויות.

אובדן אחריות? אמרו לך כבר שבחנות הזו לא מאבדים אחריות.

אתה מוזמן להפנות את הביקורת לכותב הכתבה לא אני כתבתי אותה.

כל מה שהוא כתב נכון בהחלט.

כן אובן אחריות. החנות אינה מספקת אחריות אלא היבואן שלא יתן אחריות במקרה והמעבד התקלקל בגלל OC(מילים שלו).

שמעת פעם על מישהו ב5 שנים האחרונות ששרף רכיב כי הוא עשה אוברקלוקינג? כל המעבדים שיצאו בשנים האחרונות (אפילו פנטיום 4) מפסיקים את פעולתם כאשר הטמפרטורה גבוהה מדי. גם אם תרצה לשרוף מעבד דרך אוברקלוק אני לא בטוח שתצליח

פגיעה בתוכנה? לא שמעתי על זה אף פעם,מה שכן אפשר לפגוע בהארדיסק במידה ועושים אוברקלוק לagp/pci,במידה ובקר ה IDE\pci הוא משולב -

שוב,היום זה גם בקושי רלוונטי.

אני רץ עם המחשב הזה ארבע שנים עם אוברקלוק (מתון יחסית,אבל עדיין אוברקלוק) ולא נתקלתי בבעייה אחת

אפשר לכבות את האפשרות דרך הBIOS.

פורסם

אתה הרי לא תפסיק עד שתשמע את המילים "אתה צודק"

בכל מקרה,כמה וכמה אנשים אומרים לך אחרת ואתה ממשיך. הבנתי שזה המדריך אבל בכל מקרה דברים השתנו מאז ויצאה סדרת C2D ואת עניין האחריות הבהירו לך כבר אז הגיע הזמן להניח לזה.

פורסם

לא, עד שמידע שגוי יפסק להינתן.

כל הדברים שצוינו שם לגבי OC נכונים גם להיות.

נכון היבואן הבהיר לי ולכן כשמידע שגוי ניתן אני הולך לתקן אותו even if you don't like it.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים