פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים טוב אז ככההארדיס בנפח של 160 כלומר 140 אפקטיבי.אז המטרה שלי הייתה שכונן אחד © יהיה 30 גיגה והכונן השני (d) יהיה 110 גיגה.הבעיה היא שאחרי שעשיתי את הפרמוט אני רואה בwindows את סדר הכוננים ככה:Local Disk cdvd ram dLocal Disk edaemon tools fהבעיה היא שאני רוצה ש C יהיה ראשון ואחריו יבוא D שהוא Local Disk ואז יבוא הDVD .מקווה שהבנתםיש פתרונות?
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים קליקימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקיםואז קליק ימני ושנה אות/שם כונן.עריכה:שכחתי לומר לך,שבכך אתה משנה את אות נתיב האיתחול.אני מקווה שאתה מבין מה זה אומר.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים גש לניהול דיסקים, שנה את אות הכונן DVD ל-H או משהו, אחר כך שנה את כונן E ל-D ותחזיר את H ל-E.הכוונה לנתיב האתחול זה שאם התקנת תוכנה על כונן E ועכשיו הוא הופך ל-D אז יש סיכוי טוב שהתוכנה לא תעבוד ותאלץ להתקינה מחדש.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר הבנתיאין לי בעיה להתקין מהתחלהרק אם אפשר הסבר איך שדבר כזה לא יקרה פעם הבאה
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מה יקרה בפעם הבאה?אם לא אתה בזמן חלוקת המחיצות קבעת מי יהיה מה(למעט ב שהוא התקנת מערכת),WIN קובע לפי הסדר שלו.לגבי נתיבי האיתחול קיבלת תשובה,רק תוסיף שזה לא יעבוד אם לא תשנה את ההתקנה בנתיב האיתחול.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר אני כן קבעתיבזמן הפירמוט עשיתי כומן C של המערכת ואת כל שאר הנפחש של הדיסק הקשיח ל D והנה הסדר לא ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.