פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים שלום לאחרונה פירמטתי את המחשב וצצה בעיה (שאולי הייתה ישנה ואולי לא אבל עכשיו שמתי אליה לב)יש לי צורב (Lite-On DVDRW SOHW-1653S) במשך תקופה של שנתיים והוא צרב בסדר גמור ועכשיו הוא לא מזהה DVD (ובטח שלא צורב אותם)אבל הקטע המוזר זה שהוא צורב ומזהה דיסקים רגילים (cd-r/cd-rw) ללא כל בעיה...חרשתי באינטרנט ומיליון אנשים עם בעיות דומות אבל לא מצאתי את אותה הבעיה בדיוק...(או שכן בלי הפתרון)יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp Home editionversion 2002service pack 2אני ניסיתי לצרוב עם nero 6....גם הווינדוס וגם הנרו מקוריים היישר מהחנות...(+5 שנים אצלי)תודה על כל עזרה בנושא!
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אבל הוא לא מצליח לזהות DVD, זה ממש דומה לפוסט הענק של פגועי NEC,בכול אופן זאת דעתי.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר אני אשמח לעוד הצעות אגב אם למישהו יש....אולי אפילו דרך לוודא שהוא מת...אני לא רוצה סתם לבזבז כסף על חדש...
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים בדיוק מה שבאתי להגיד, תעדכן קושחה לפעמים זה יכול לעזור.אם זה לא עוזר חבל לשבור את הראש, יש לך צורבים יותר טובים בפחות מ-200 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.