פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים יש לי משחק מחשב ישן (חוקי) שהתקנתי במחשב שלי...מכיוון שהוא ישן הוא מתאים לדרישות המערכת.אני התחלתי לשחק בו, ואני רואה את הסרטון פתיח בצורה נורמלית לגמריאבל כשהMENU אמור לעלות, אני חוזר לשולחן העבודה והמשחק נכבהניסיתי לפרמט את המחשב, להתקין מחדש ועדיין זה לא עובד לי..מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר השם של המשחק לא ממש יעזור לפתור אותו...אבל שמתי לב שיש 2 כניסות למשחק:דרך Direct X ודרך DirectGLבשניהם יש את התקלה (אני חושב שבGL לא עובד בכלל)
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים למה שלא יעזור? אולי יש בעיה ידועה שהמשחק לא רץ ב-XP?ומה הכוונה למשחק ישן? כמה ישן?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אם המשחק עד כדי כך ישן הוא באמת היה שווה את פירמוט המחשב? בכל מקרה, תגיד את שם המשחק... ואם הוא עד כדי כך ישן אולי הוא לא תואם XP או וויסטה... לא רשמת במה אתה משתמש...
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים יש לי משחק מחשב ישן (חוקי) שהתקנתי במחשב שלי...מכיוון שהוא ישן הוא מתאים לדרישות המערכת.אני התחלתי לשחק בו, ואני רואה את הסרטון פתיח בצורה נורמלית לגמריאבל כשהMENU אמור לעלות, אני חוזר לשולחן העבודה והמשחק נכבהניסיתי לפרמט את המחשב, להתקין מחדש ועדיין זה לא עובד לי..מה יכולה להיות הבעיה?על איזה משחק אתה מדבר? למה שלא תכתוב מה השם שלו :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.