פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אני צריך מארז שהוא FULL TOWER לא חשוב העיצוב (שיהיה הכי פשוט) ובלי כל השטויות רק מארז גדול, עד 500 ש''ח מקסימום עם גיחה ל550 ש''ח אבל זה המקס. תודההחלטתי לרדת במארז וראיתי את המארז הזה שהוא זול, אולי לא איכותי במיוחד אבל יש בו פיצ'רים מגניבים כמו מגש נישלף ומלא מאוורים ודלתות שנפתחות אחרת משאר המארזים כיום. אז מה אתם אומרים עליו? הוא קריר יחסית למחיר שלו?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר 380 שח זה יקר? אני חושב שבכול זאות אני אלך עליו כי הוא מספק אותי, ראיתי את הסרטון ביוטוב שעשה איזה אחד שקואים לו 3DGAMEMAN והוא הראה שזה דווקה מארז סבבה.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים זהו אחד האתרים הכי פחות מקצועיים ברשת, הם נותנים ציון KICKASS לכל מוצר שהם סוקרים. תחפש ביקורות אמינות יותר.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני גם צריך ביקורת לגבי המארז הזה,עוד מישהו אולי יכול להגיב? מישהו שיש לו את המארז הנל?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני קניתי אותו לא מזמן ואני די מרוצה ממנונראה טוב מבחוץ, די הרבה אוורורהדבר היחיד שמפריע לי עד עכשיו זה שהכפתור של ריסט יותר מדי קטן וצריך להשתמש בעט או חוט ברזל כדי ללחוץ עליופרט לזה אני מרוצה ממנו
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים תיקנה אפולו אני קיבלתי את שלי שבוע שעבר ומרוצה עד הגג שווה כול שקל ששמתי בו...מארז תותח
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים האפולו מידי טאוור בינוני...כול סוג לוח ייכנס בו אם זו הבעיה....בכול מקרה הוא מרווח מספיק ואיכותי...מצועצע אני לא חושב אוליי בגירסא האפורה אבל בגירסא השחורה שלו הוא יפיפה פשוט!.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר אוקיי.. המארזים האלה אחלה, אבל... החלטתי ללכת על מארז פשוט אבל פוול טאוור.אם יש לכם הצעות למארז פוול טאוור, לא צריך חלון לא מאוורים עם אור הכי פשוט, אבל שיהייה גודל מלא.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים נשמח להמליץ לך על אחד אחרי שתוסיף לכותרת את התקציב ואת העובדה שאתה זקוק ל-full
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.