פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין.כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards .ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק.שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro .אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר מה ? לא צירפתי את התמונה ?מצטער הנה...[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 01:19:51מה יהיה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים יכול להיות שכל הודעת השגיאה הזו עד CANNOT FIND THE SPECIFIED FILE זה שם של קובץ ואתה מסתלבט עלינו? (אושמישהו הסתלבט עליך)
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר יא חביבי כל הכבוד לך באמת.חלילה,כמובן שזה היתה הסתלבטות או משהו. אולי יצא שהסתלבטתי על עצמי בחיפושים כמה שעות :-)מדובר בקובץ jpeg שהוא כנראה דפוק והשם הארוך הזה עד ל cannot הוא שלו .תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.