פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר הייבדקתי את התוכנה הזו, ולצערי היא לא תומכת בשינוי גודל המחיצה או הקובץ המוצפן.אשמח לעוד הצעות ..
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים נראה לי שאתה צריך לבדוק יותר לעומק תתוכנה הזאת כי היא פשוט מעולהשלא נדבר על כך חינמית ,אתה יוצר קובץ שישמש כמחיצה וירטואלית (וגם מוצפנת) אתה בוחר לו תגודל ושם את כל המידע החשוב שמהאפשר אפילו ליצור יותר ממחיצה וירטואלית אחת (אגב גם כדאי להשתמש בתוכנה למחיקה בטוחה כדי למחוק תקבצים אחרי ששמתה אותםבמחיצה הוירטואלית) כדי להטעין את הקובץ של המחיצה הוירטואלית יש צורך בסיסמה או שילוב של סיסמה+קובץ מפתח,אגב התוכנה הזאת תומכת בשיטותהצפנה מאוד חזקות , אחרי שהמחיצה כבר מוטענת זה יופיע לך ב"מחשב שלי" ופשוט אתה משתמש כמו דיסק קשיח אמיתי עזוב שינוי גודל,אם אתה רוצה הצפנה ביחד אם דחיסה זה סתם טרחה ,שתמש ב truecrypt הכי סבבהעבודה קלה אם הקבצים המוצפנים כמו לעבוד אם דיסק קשיח אמיתי
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר בכל זאת , האופציה לשינוי גודל חשובה לי מאד ... אני פשוט עובד עם אנשים שמשנים מידע וזה קריטי .. אני מכיר תוכנה שנקראת safehouse והיא כן נותנת את האופציה לשנות גודל .. אבל היא מתרסקת על מחיצות של 50-100 גיגה ..בשלב הזה הייתי מסתפק גם באיזו תוכנה שנועלת ספריות בצורה נוחה על דיסקים חיצוניים.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים תראה מרבית תוכנות ההצפנה לא תומכות בפונקציה הזאת כי זה מאוד קשה לשמור על אמינות המידע שכבר מוצפן שמגדילים תגודל וממליצים כשהCONTAINER יעני קובץ דיסק קשיח וירטואלי נהיה מלא ליצור אחד חדש יותר גדול ואזלהעתיק מפה לשם אבל אתה אומר לי שמדובר בהמון מידע אז זה לא ממש אידיאלי במקרה הזהיש מעט תוכנות שכן תומכות בפונקציה הזאת ,אני מכיר 2steganos safedrivecryptהם כמובן לא חינמיות ,ועכשיו בקשר להצפנת תיקיות הנה האמת הקשה: בלתי אפשרי להצפין תיקיות זה לא אפשרי על רמת המערכת קבצים בכלל מה שקורה כשאתה משתמש בתוכנה שהיא טוענת שמצפינה תתיקיותהוא זה שהתוכנה או הדרייבר שלה כל הזמן רצים ברקע ומתי שהתוכנה/דרייבר מבחינה שיש גישה לתיקיה מסויימתשהיא ברשימה של התיקיות מוגנות אז היא שואלת סיסמה ואם הסיסמה טובה הגישה מתאפשרת וזה כל הסיפור פההצפנת תיקיות זה בולשיט אחד גדול ,בנאדם יכול לעשות בוט מאיזה דיסק לינוקס לייב או bartpe (אולי גם אפילו להכנס למצב בטוח) ולראות הכולוגם אם יגנבו לך תקשיח ו/או יחברו אותו למחשב אחר אז יראו הכול ,לסיכום אין מה להשוות בין "הצפנת תיקיות" להצפנה אמיתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.