פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אהלן כולם אם פתאום גוגל יפול.....................אל תתפלאו.. חרשתי אותו מכל הכיוונים, עם כל הצירופים שאפשר! אפילו נראה לי המצאתי מילים חדשות : יש את הבלוגים המניאקים שנותנים לך חצי דרך - בא לי להוריד להם כאפה אוקיי הבעייה היא כזאת חברים, וסליחה על ההתרגזות : - יש טבלה, שמחוברת לקובץ xml ע"י datasrc.. -יש טופס. - יש כפתור (דהה) שעליו כתוב ADD במילים יפות וגדולות. - כאשר אני אלחץ על ה ADD, הוא יפעיל קובץ asp שייטפל במידע שנכנס מהטופס: - הקובץ הנ"ל (blabla.asp) יטען לזכרון את ה xml...ע"י microsoft dom parse ..(אם עוד פעם אחת אני רואה את המשפט הזה.. ) - הוא יוסיף את המידע החדש שנכנס ויעדכן את ה xml. הבעייה, היא שאם עושים את זה כמו שפה: http://www.w3schools.com/xml/xml_savedata.asp, אז כמו שכתוב שמה זה עולה על הקובץ. לא בא לי לעלות על קובץ אלא על דברים אחרים :, ולכן אני צריך את עזרתכם :-* אז במטוטא ממכם :] תעזרו !!
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים זה כי הדוגמה יוצרת xml חדש (ריק) ומוסיפה לו דברים.אתה צריך לטעון את ה-xml הקיים ולהוסיף לו את מה שאתה רוצה, ורק אח"כ לשמור.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אהממ...כן אתה מאוד צודק..מאוד הגיוני --עריכה-- אוקיי אני אנסה! תודה רבה!!
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אני לא יודע ASPאבל כך עושים את זה ב PHP וסביר שהפרוצדורה דומה: לקרוא את תוכן הקובץ למשתנה. להמיר את המשתנה לאוביקט XML על ידי ספרית XML-DOM של PHP (אצלך ASP). תוסיף את הנתונים שאתה רוצה דרך פונקציות XML-DOM שבטוח מסופקות לך על ידי ASP.תמיר את האוביקט XML חזרה למשתנה - תכתוב את המשתנה החדש על הקובץ המקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.