עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב בין 6-6.5K

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים, אני צריך מפרט למחשב כולל מסך התקציב שלי הוא בין 6-6.5K.

אני רוצה במחשב:

2GB זיכרון.

דיסק קשיח אני חושב ש160GB יספיקו.

מעבד אני מעדיף של אינטל.

מסך 17 או 19 אינץ דק.

עדיף שיהיה מארז יפה ושלא מרעיש.

צורך DVD.

המחשב ישמש אותי בעיקר בתכנות, גלישה באינטרנט וגרפיקה דו (Photoshop) ותלת מימדית (3D Max).

אשמח אם תספקו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול לקחת בתקציב הזה, תודה מראש.

פורסם

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1138 1

לוחות אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 ¤ 605 1

מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 559 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 405 1

זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 478 1

קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 250GB SATA II SP2504C ¤ 363 1

כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 256MB Retail ¤ 653 1

צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 185 1

מסכים Dell 20" 2007WFP Wide UltraSharp Flat Panel ¤ 2180 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 6566

מחיר למזומן : 6435

יש לך פה מארז יפה איכותי וקריר,ספק מעולה ומודלרי,2GB זיכרון,מעבד חזק וכ.מסך שיספיק לך למשחקים בינוניים והוא תומך גם ב-HD וכו'

גולת הכותרת של המפרט הוא המסך המעולה הזה - תעשה לעצמך טובה ואל תתעקש על מסך 19" כשאפשר "לדחוף" את המסך המדהים הזה למפרט.

אני מדבר מניסיון אישי כי יש לי אותו (ולעוד רבים וטובים פה בפורום)

המפרט נבנה ב: www.tms.co.il

והוא כולל הרכבה ומשלוח עד הבית (אם תהיה מעוניין אז הם גם יעשו לך אוברקלוק חינם). בכל מקרה אם אתה מאזור מהרכז הסר דאגה מבלך כי יש להם מעבדת שירות בת"א.

תתחדש

פורסם

המפרט הזה יתאים יותר לסוג העבודה שאתה צריך בשבילה את המפרט:

INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX

GIGABYTE GA-P31-S3L (S775) INTEL P31 SOUND LAN SATA

TWINMOS 1GB DDR2 667MHZ CL5 TRAY

W.D WD1600AAJS 160GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER

LITE-ON 20A1P DVDRW X20 DUAL LAYER 3 PANELS (BRIGE BLACK SILVER

VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK

HEC 400ART 400W PASSIVE PFC 20/24 PIN SATA

GIGABYTE GV-NX86T256D GEFORCE 8600GT 256MB DUAL DVI PCI-E

NZXT LEXA RED ATX 120MM X3 FANS USB X2 + AUDIO + FIREWIRE

הרכבת מחשב חדש

מחיר מזומן:

6612

מחיר ל2 תשלומים:

6671.51

המחיר כולל הרכבה+משלוח.

http://www.gibornet.co.il/

פורסם

שמתי לו ספק עדיף בהרבה..

שמתי לו מסך גדול ועדיף..

שמתי לו דיסק קשיח גדול יותר. למרות שהוא ביקש 160 הוא אמר שהוא "חושב" שזה מספיק לו...אתה כל הזמן ממליץ לקחת משהו יותר גדול ואפילו פעם אמרת ש-500 זה מומלץ כי היום זה מתמלא מהר. מה קרה היום?

כרגע אין טעם ב-4GB זיכרון - במיוחד שהוא צריך להתקין מערכת הפעלה 64bit כדי להנות מכך (המערכות הללו סובלות מבעיות דרייברים ועוד חוסר תאימות של תוכנות וכו' -לא מומלץ)

פורסם

1.אם יש שאלות/בקשות או כל דבר הוא מוזמן להפנות אותם למי שצריך. אתה לא מחפש מה שמתאים לו אלא מה שמתאים לך.

2.אני לא מזלזל באנשים כמוך. הוא אמר שהוא לא צריך יותר מ160GB אז שמתי לו 160GB. אתה לעומתו חושב שאתה מכיר אותו טוב יותר ויודע מה מתאים לו יותר מהוא עצמו, זילזול.

3.המפרט שלי מתאים לצרכים שלו יותר משלך ואתה מוזמן לדבר עם כל מי שעובד בתחום הגראפיקה.

מומלץ לפותח התרד לקבל חוות דעת אישית של משתמש עם צרכים כמו שלו בנוגע לQ6600:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276379.0

מאותו התרד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276379.40

פורסם

זכרותו המלאה להעיר לך...מה נהיה פה?

טוב שאתה לא מזלזל באנשים כי זה בהחלט לא נראה ככה.בכל מקרה אני גם שמתי לב שאתה תמיד ממליץ לקחת HD גדול יותר ולא פעם ולא פעמיים דחפת לאנשים 500GB למרות שהם לא ביקשו ואמרת שצריכים...מה השתנה הלילה הזה?

160GB זה באמת קטן להיום..מומלץ לקחת משהו גדול יותר. זה לא שאנחנו מתכווחכים בין 500 לבין 750

כולם יסכימו איתי כשאני אגיד שהוא שם ספק עדיף בהרבה ומסך גדול יותר ואיכותי וכמובן HD גדול יותר

פורסם

נציג TMS לעסקים יקר אני "מזלזל" רק במי שמגיע לו הזילזול.

נכון אני ממליץ לחקת HD גדול יותר ,אבל פה שוב כמו בדיוק נכנס האלמנט "התלוי במצב". המצב המדובר הוא כזה שלהבנתי HD של 160GB אמור לספק את צרכיו וכן זה מאפשר גם לשדרג משמעותית את המפרט.

הספק שהוא שם מתאים לצרכיו?כן. הספק שאני הצעתי מתאים לצרכיו?כן.

הוא שם HD גדול יותר?כן. האם המשתמש יכול להסתפק לדבריו בHD ששמתי?כן.

האם המסך שהוא שם טוב ויספק את צרכיו?כן. האם המסך גם יעשה את זה?כן.

אתה מוזמן לפנות לכל איש מקצוע גראפי עם הצעות המפרט לעבודת גראפיקה של 2D ו3D ותראה את תגובתם.

נ.ב למה שלא תספר לפותח התרד נציג TMS לעסקים יקר שלנו למה אתה מדגיש את "היתרונות" שבמפרט שלו ולא דבר על היתרונות המאוד משמעותיים שבמפרט שלי ומנסה לשכנעו כי לצרכיו המפרט שסנה בנה מתאים יותר?

פורסם

אתה מזלזל באנשים אחרים בלי אבחנה..היחיד שמגיע לו זלזול הוא אתה!

מי בדיוק החליט שהספק מתאים לצרכים שלו? אתה?

מי בדיוק החליט שהמסך מספיק לצרכים שלו? אתה?

אתה ממש חוצפן! כשהמפרט שלך "הכי טוב" תה קוטל אנשים על ימין ועל שמאל וזורק שאלות מזלזלות כמו "מי בדיוק החליט שמוצר X שלך יותר טוב ממוצר Y שלי"

אז אני עכשיו שואל אותך את אותה שאלה!

אתה שולח אותי להתייעץ עם מומחים בתחום?

אני שולח אותך להכנס לפורום LCD או לפורום ספקים ומארזים ולראות מה דעתם של האנשים לגבי המסך 20" העדיף שהוצא פה ולגבי הספק שהוצא פה שעדיף על שלך ואף אחד לא יגיד אחרת.

למה אני לא מדגיש את היתרונות במפרט שלך? יש יתרון אחד והוא העוד 2GB זכרונות..וזה גם משהו שכנראה לא זקוקים לו כרגע לפחות.

עריכה: הרגע ראיתי אותך ממליץ למישהו לרדת בזכונוות ולעלות ל-HD של 320GB כי זה יועיל בעתיד...

למה במקרה שהמפרט שלך זול יותר או עדיף לדעתך אתה לא ממליץ? אתה מפחד שמישהו יבנה מפרט עדיף על שלך? תסביר לי בבקשה מה ההבדלים.

ואתה מוזמן לציין את העובדה שאני נציג TMS עד מחר..מי שרוצה להקשיב לי שיקשיב ומי שלא רוצה שלא יקשיב.

כמישהו בונה מפרט עדיף על שלך אני אמליץ עליו..שיעשו את זה מחנות שנקראת KILL B7 מצידי...

פורסם

לדוגמא לתגובות כאלו אני יתייחס בזילזול ובבוז לכותבים אותם. תגובה ילדותית בהחלט.

אבל שיהיה בגלל שאני בהפסקה נענה לך אבל באופן רציני ולא ילדותי וכחוני כמו שלך.

מי בדיוק החליט שהספק מתאים לצרכים שלו? אתה?

הוא תיאר את הצרכים שלו.

מי בדיוק החליט שהמסך מספיק לצרכים שלו? אתה?

הוא תיאר את הצרכים שלו.

אתה ממש חוצפן! כשהמפרט שלך "הכי טוב" תה קוטל אנשים על ימין ועל שמאל וזורק שאלות מזלזלות כמו "מי בדיוק החליט שמוצר X שלך יותר טוב ממוצר Y שלי"

לקרוא למישהו חוצפן בלי בסיס הוא חוצפה בפני עצמה.

אם יש לך טענות לכל טענה שלי אתה מוזמן להציג אותה ולא לדבר על מקרה מעורפל בלי לתת את כל הנתונים הרלוונטים(אלא אם אתה חושב שאני רובוט עם ממסד נתונים שזוכר כל דבר עד פרטי הפרטים).

אתה שולח אותי להתייעץ עם מומחים בתחום?

כן, בהחלט וממולץ שבניגוך אליך הם יהיו גם אובייקטיבים.

אני שולח אותך להכנס לפורום LCD או לפורום ספקים ומארזים ולראות מה דעתם של האנשים לגבי המסך 20" העדיף שהוצא פה ולגבי הספק שהוצא פה שעדיף על שלך ואף אחד לא יגיד אחרת.

דעתם? חשבתי שכבר כתבתי את זה. למקרה שעיברית אינה שפת האם שלך אני אחזור(או יותר נכון העתיק)את דברי שוב:

הספק שהוא שם מתאים לצרכיו?כן. הספק שאני הצעתי מתאים לצרכיו?כן.

הוא שם HD גדול יותר?כן. האם המשתמש יכול להסתפק לדבריו בHD ששמתי?כן.

האם המסך שהוא שם טוב ויספק את צרכיו?כן. האם המסך גם יעשה את זה?כן.

למה אני לא מדגיש את היתרונות במפרט שלך? יש יתרון אחד והוא העוד 2GB זכרונות..וזה גם משהו שכנראה לא זקוקים לו כרגע לפחות.

למה לא? יש הרבה מאוד סיבות. נתחיל בזה שאתה עובד החנות שבה סנה בנה את המפרט וגם אפשרות(יותר מאפשרות)שיש לך משהו אישי נגדי.

יתרון אחד? אני רואה:

מעבד Q6600 שעדיף בהרבה לצרכיו.

4GB שעדיפים לצרכיו בהרבה מ2GB.

לוח אם שנותן אפשרויות שדרוג עתדיות של המעבד.

צורב DVD מהיר יותר.

GPU עם קירור פסיבי=0 רעש.

כמובן שאינך הולך להדגיש את זה ולומר את האמת שלצרכיו את מפרט שלי עדיף בהרבה בגלל שאתה

עובד החנות שבה סנה בנה את המפרט וגם אפשרות(יותר מאפשרות)שיש לך משהו אישי נגדי.

.

אני הראתי תרד של מישהו שבדיוק עוסק בתחום לפותח הדיון הוא מוזמן לדפדף בו ולהתרשם בעצמו מההבדל וכן הוא מוזמן לדבר עם מומחים בתחום העיצוב הגראפי כדי לקבל את דעתם.

עריכה: הרגע ראיתי אותך ממליץ למישהו לרדת בזכונוות ולעלות ל-HD של 320GB כי זה יועיל בעתיד...

למה במקרה שהמפרט שלך זול יותר או עדיף לדעתך אתה לא ממליץ? אתה מפחד שמישהו יבנה מפרט עדיף על שלך? תסביר לי בבקשה מה ההבדלים.

הצרכים של המשתמש.

מישהו שצריך את המחשב רק לICQ לא צריך 500GB לעומת מישהו שרוצה את המחשב לטווח הרחוק ומחזיק הרבה סרטי HD לדוגמא.

מפרטים בונים על פי צרכי המשתמש ולא המחיר אם לא ידעת עדיין.

פורסם

אולי אם תעצור רגע לחשוב תבין למה לאנשים יש משהו נגדיך באופן אישי..התגובות שלך מזלזלות אחת אחת

לגבי 4GB זיכרון אמרתי את דעתי ואתה גם לא טורח לציין שהוא זקוק למערכת הפעלה 64ביט שסובלת מלא מעט בעיות

לגבי המעבד- זו בהחלט אפשרות

צורב יותר מהיר?! אתה רציני1?

GPU פסיבי זה נחמד..

מה שאני לא מביןזה למה אתה ישר קוטל ולא יכול להמליץ בנעימות לאנשים על דברים אחרים

אתה באופן ילדותי נתפס לזה שרשום לי TMS מתחת לתמונה ובכלל לא ממשיך לקרוא מעבר לשם של החנות..זה נשמע כאילו לך יש משהו אישי נגדי או נגד החנות ואתה מוציא את זה על הדעות שלי..שמה לעשות,רובן נכונות...

ושוב לעניין המסך - 20" של דל עדיף ואין פה שום ספק.

כנ"ל לגבי הליברטי למשל

שים את זה במפרט שלך ואם יצא יותר זול מחנויות אחרות אמרתי לך..אני אשמח להמליץ מכל חנות אחרת

אם לא שמת לב,אנשים שבאים לפה לא כ"כ מבינים במחשבים..ככה שמתפקידנו זה לא רק להמליץ להם לפי בקשותיהם אלא לפעמים להמליץ להם על דברים אחרי..לתת להם כיוון או למנוע מהם בזבוז מיותר. שתבין את זה יהיה טובץ

פורסם

תסלח לי שאני "ניכנס" לריב האידיוטי והמטומטם הזה על TMS אבל קניתי משם לאחרונה מארז אפולו והם היחידים שהיה להם מלאי ביום חמישי שהזמנתי...אני גר מאוד מאוד רחוק מהחנות ועשיתי משלוח אקספרס...ביום חמישי בוצעה ההזמנה יום שישי ושבת לא נחשבים ימי עבודה ויום ראשון היה לי את המארז ביד אז למה סתם לזלזל בחנות...אפילו שהוא נציג מה זה קשור!?!

אני גם תומך במפרטים מהחנות הזאת (אם הם יהיו טובים כמובן וכמובן ולא בלי קשר) אבל כול עוד המפרט טוב אין שום סיבה לא לקנות שם אפילו אם מי שהמליץ עליו עובד שם ואפילו הבעלים...השירות שקיבלתי שם הוא ללא דופי ומצויין במיוחד ולהגיד עם יד על הלב: קניתי מעשרות חנויות אני יכול לתת רשימה קצרה: נועה. IQPC. SKYPC. KSP. לוג'יק פיסי. פנדה... ועוד ועוד...ומTMS באמת שקיבלתי את השירות הכי טוב עד כה....אז לדעתי יש מקום להמליץ על החנות ותפסיק להיתלהם באחרים כי הם ממליצים עליה או עובדים שם.

וכמו שראיתי שכבר אמרו לך....הוא נציג לעסקים!! לא ממש אכפת לו מלקוחות פרטיים!

פורסם

M.L שמח שאתה מרוצה אבל אני אפילו לא יודע על מה אתה מדבר כי זה לא התחום שלי.

חבל שאנשים פשוט נתפסים לזה ולא מבינים..כי אין להם כלים אחרים להתמוד עם אנשים שמביאים מפרטים טובים יותר/זולים יותר וכו'..

הדבר היחיד שנראה פההוא שלאדון שמתווכח איתי כל הזמן יש בעיה עם החנות והוא מוציא את זה עליי (למרות ששוב,אני לא קשור לנושא הלקוחות הפרטיים)

כי הוא כל הזמן בוחר להזכיר את היותי נציג..כאילו ממש מנסה "לסכל" מכירות של החנות...

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ושיקנה מאיפה שמתחשק לו.

יום טוב.

פורסם

kill_b7, נמאסת כבר. על כולנו.

אני בטוח ב 99% ש 2GB יספיקו לו, ומקסימום אז הוא יוכל להוסיף בעתיד. (וכמו שסנה אמר, הוא ייאלץ להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, ויש סכנה של חוסר תאימות).

הדל עדיף בהרבה לצרכים שלו, גם המסך יותר טוב מבחינת איכות, וגם יש לו רזולוציה יותר גדולה, והוא בכלל יותר גדול, רק שלדעתי יותר נוח לעבוד בשימושים שלו עם מסך לא רחב, ואם הוא חושב כמוני שיקח את ה DELL 2007FP.

ההק 400TRT יספיק, נכון, אבל הליברטי יותר איכותי, ויותר חזק וגם מודולרי. מומלץ להשקיע קצת על ספק טוב.

בקשר להארד דיסק, יש אנשים שמסתדרים גם עם 80GB. אבל כשההפרש כזה קטן, אז רק אם הוא בטוח ב 100% שהוא לא צריך יותר מ 160GB גם בעתיד, שווה לו לקחת 160GB. אם הוא לא בטוח או רוצה מרווח ביטחון, שיקח 250GB, או אפילו 320GB.

ונכון להיום לפי מה שאני יודע, התוכנות שהוא משתמש בהן לא מרוויחות הרבה ממרובע ליבה. ככה שה E6750 גם יותר זול, ויתן בערך את אותם הביצועים. (בעתיד זה הולך להשתנות כמובן, השאלה אם בקרוב או ברחוק יותר).

ובקשר לתאקל שלך עם Extract, אין לו אינטרס לגרום לאנשים לקנות ב TMS. הוא לא מרוויח מזה.

ועוד משהו, אני רוצה שתביא לי פעם אחת שהוא המליץ על מפרט דומה או פחות טוב מ TMS, שיוצא פחות משתלם ממה שהציעו מחנויות אחרות.

אני קניתי שם מחשב, הזמנתי ביום ראשון בלילה, היום בבוקר קיבלתי אותו. מורכב טיפ-טופ, כבלים מסודרים יופי טופי במארז... שירות פצצה. (הבעלים בעצמו הביא לי את המחשב, ואפילו נתן הרכבה ומשלוח חינם).

פורסם

M.L שמח שאתה מרוצה אבל אני אפילו לא יודע על מה אתה מדבר כי זה לא התחום שלי.

חבל שאנשים פשוט נתפסים לזה ולא מבינים..כי אין להם כלים אחרים להתמוד עם אנשים שמביאים מפרטים טובים יותר/זולים יותר וכו'..

הדבר היחיד שנראה פההוא שלאדון שמתווכח איתי כל הזמן יש בעיה עם החנות והוא מוציא את זה עליי (למרות ששוב,אני לא קשור לנושא הלקוחות הפרטיים)

כי הוא כל הזמן בוחר להזכיר את היותי נציג..כאילו ממש מנסה "לסכל" מכירות של החנות...

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו ושיקנה מאיפה שמתחשק לו.

יום טוב.

;D אני יודע שאין לך מושג...ב"ה היתברכתי בהבנת הניקרא...רשום במפורש פיקסל על גבי פיקסל "נציג TMS לעסקים"

אני קניתי שם מחשב, הזמנתי ביום ראשון בלילה, היום בבוקר קיבלתי אותו. מורכב טיפ-טופ, כבלים מסודרים יופי טופי במארז... שירות פצצה. (הבעלים בעצמו הביא לי את המחשב, ואפילו נתן הרכבה ומשלוח חינם).

מחזק מאוד....השירות שם מעולה....הנציגים נחמדים ואדיבים ואפילו צוחקים...לא מעצבנים ועצבניים ובלי כוח לענות על שאלות....אהבתי את השירות זאת חנות שאני יחזור לקנות בה עוד

פורסם

שמח שאתם מרוצים חבר'ה אבל הויכוח היה על המפרט בעיקר..פחות על החנות..

למרות שאני מסכים עם אקסטרקט שזה נראה כאילו kill b7 ממש מתאמץ כדי לקטול כל מפרט מחנות אחרת שלא נראה לו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים