פורסם 2007 באוגוסט 2118 שנים יש לי לאחרונה מחשב חדש עם צורב Asus DRW-1814BLT.עד היום צרבתי רק CD-R ו-DVD-RW והיום כשבאתי לצרוב בפעם הראשונה DVD+R המחשב פשוט מזהה לזהות את הדיסק, הוא טוען שאין דיסק בכונן.מדובר בסידקים איכותיים של Verbatim.בנוסף הצורב לא עושה בעיות בקראיה של כל סוגי המדיות (כולל DVD+R)האם לדעתכם מדובר בבעיית חומרה או שיש משהו שווה לנסות (חוץ מלשים אותו על מחשב אחר כי זה קצת מסובך)תודהנ.ב לא יודע אם יש איזשהו קשר אבל הוא מחובר עם מתאם חשמל ממולקס לחשמל SATA
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים האם הסרתה איזהשהי תוכנת צריבה לפני שזה קרה? תנסה להסיר תפילטרים מהרגיסטרי כפי שמוסבר פה http://support.microsoft.com/kb/314060גם יש מצב זה בעיה בכונן עצמו או ליתר דיוק ב FIRMWARE שלו ,תעדכן אותה אם יש גרסה יותר חדשה ממה שיש לך כרגעאגב אתה יכול לראות מה הגרסה הנוכחית אם NERO INFOTOOL (אתה יכול להוריד אותה בנפרד אם אתה לא משתמש בנרו,פשוט חפש בגוגל) בקשר למתאם אני לא חושב שזה אמור לשנות,תראה לבין אם הוא מחובר דרך חיבור SATA מובנה בספק ולבין מתאם בכל מקרה הוא מקבלאותו הספק חשמל אז ממש לא אמור לשנות
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר לא התקנתי לא זה ולא זהואני לא רוצה לעדכן Firmware כי אז יעשו לי בעיות להחליף אותו (יאשימו אותי בלה בלה בלה)והוא לא עובד על מחשב נוסףהקטע שהוא עושה הכל חוץ מלצרוב DVD+R, אין לו שום בעיה לקרוא מדיות מכל הסוגים ולצרוב CR-R או DVD+RW
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים איזה בעיות להחליף ???אם אתה עושה את העידכון כמו שצריך האחריות עדיין תקפה אישית יש לי את אותו כונן עם הגירסא האחרונה ,אבל עדיין לא נסיתי לצרוב עליו +R רק -R רוב הסיכויים שעידכון יסדר את זה
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אם העידכון יכשל עניין האחריות יכול להיות מאד בעייתיבכל מקרה הלכתי לנועה והחליפו לי אותו תוך יום אחד לחדשככה שירות צריך להראות
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים טוב אם החליפו אז סבבה, אבל לפעם הבאה... לא אמורה להיות שום בעיה אם אתה מעדכן קושחה לגירסה רשמית ולא פרוצה, אבל בכל מקרה תמיד עדיף לעשות את מה שאתה עשית כל עוד יש אחריות.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר הצורב שהוחלף היה דנדש ככה שלא היתה סיבה להתעלל בוהצורב החדש הגיע עם אותה קושחה בדיוק, ואחרי שבדקתי שהוא עובד עדכנתי אותהסה"כ אחלה צורב, הרבה יותר מוצלח מה-NEC 4550 הקודם שליהוא צורב דיסקים DVD+R של Verbatim ב-X18 בלי בעיה, דיסק מלא ב-5 וחצי דקות.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.