עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הזה - תקציב 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך שתביעו את דעתכם על המפרט הזה שבניתי לחבר.

המחשב לא למשחקים בכלל אלא רק לעבודות משרדיות ועבודה באינטרנט וכדו'.

לינק : http://img46.imageshack.us/img46/6762/untitledvs1.jpg

(נבנה מ-SKYPC)

אשמח אם תציעו מפרטים טובים יותר במחיר הזה או פחות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

סבבה לאלללה

פורסם

512 כבר בקושי מריץ XP כמו שצריך.

הייתי לוקח סטיק של 1GB 667 ואם יש עוד כמה גרושים עולה ל3800X2 או אפילו 3600X2.

פורסם
  • מחבר

512 כבר בקושי מריץ XP כמו שצריך.

הייתי לוקח סטיק של 1GB 667 ואם יש עוד כמה גרושים עולה ל3800X2 או אפילו 3600X2.

שמתי בלי כוונה את ה-512MB במהירות 800 מג"ה במקום את ה-1GB של ה-667 שעולה 223 שקל, אז בעקרון זה עם 1GB ראם.

ואין צורך לשדרג למעבד כפול ליבה כי כמו שציינתי המחשב הוא לא למשחקים בכלל....גם לא בתווך הרחוק.

עוד הצעות ?

פורסם

לדעתי צריך לעלות לX2 היום!

פורסם

אין קשר למשחקים, אם המחשב היה מיועד למשחקים היית צריך להשקיע בכרטיס מסך ולא במעבד.

המטרה הייתה לשפר את עבודת המחשב בכל הנוגע לתוכנות אופיס מה שאומר שבתוספת לא גדולה יש לך את ה3600X2 שבמחיר שלו חבר שלא לקחת כפול ליבה.

פורסם
  • מחבר

אין קשר למשחקים, אם המחשב היה מיועד למשחקים היית צריך להשקיע בכרטיס מסך ולא במעבד.

המטרה הייתה לשפר את עבודת המחשב בכל הנוגע לתוכנות אופיס מה שאומר שבתוספת לא גדולה יש לך את ה3600X2 שבמחיר שלו חבר שלא לקחת כפול ליבה.

השאלה היא האם אופיס בכלל תומך בריבוי ליבות...כי אם לא זה לא עוזר לי. ;)

פורסם

קודם כל תוסיף את התקציב לכותרת כמו שאינטגרל אמר, חבל שהדיון יסגר.

דבר שני המעבד עצמו חזק יותר וייתן לך עבודה שוטפת יותר, מערכת ההפעלה תומכת בריבוי ליבות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תוסיף את התקציב לכותרת כמו שאינטגרל אמר, חבל שהדיון יסגר.

דבר שני המעבד עצמו חזק יותר וייתן לך עבודה שוטפת יותר, מערכת ההפעלה תומכת בריבוי ליבות.

אבל ההבדל לא יהיה משעמותי מבחינת ביצועים וזה לא מה שירגישו (סך הכל הוא הסתדר עד עכשיו עם פנטיום 3, 256 SDRAM וכדו' :P ).

לעומת זאת, כל שקל חשוב לו, הוא צריך את המחשב הזול ביותר כדי שהמערכת תעבוד לו נורמאלי...לא משהו מיוחד ולכן נראה לי שזה מיותר.

אם תביאו סיבה שתשכנע אותי באמת שזה עדיף אני ישנה לכפול ליבה, כרגע זה לא נראה לי נחוץ. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים