עבור לתוכן

אני נוסע לתערוכה בלייפצג צריך עזרה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמו שהבנתי לפחות בחלק שלWOW יתנו גם לשחק (כך היה כתוב בblizzard insider שזה ניוזלטר שאני רשום עליו) אז סביר להניח שגם החברות האחרות יתנו גם אבל גם אם לא אני בטוח שאני איהנה לראות את מאפיה 2 כשאני לא יודע מתי הוא יצא בכלל

• תגובות 38
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שחלק מהקטע זה לנסות כל מיני דמואים...

בקשר למצלמת וידאו אתה יכול לקנות משו זבל לאללה בגרושים, זה יראה כמו כמה שזה יעלה, אבל לפחות יהיה לך "משהו" משם. עזובותך מזכרות תקנה בירה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נראה לי שחלק מהקטע זה לנסות כל מיני דמואים...

בקשר למצלמת וידאו אתה יכול לקנות משו זבל לאללה בגרושים, זה יראה כמו כמה שזה יעלה, אבל לפחות יהיה לך "משהו" משם. עזובותך מזכרות תקנה בירה. :xyxthumbs:

נראה לי אני באמת אתפשר על מחיר אבל אלך קצת על איכות במידת האפשר

בקשר לבירה אני ערבי אסור לי לשתות (סתם פשוט לא אוהב ) אז כן סביר להניח מצלמה וזונות (אה גם זה אסור פאקקק!!!) וגם כל מיני שטויות והעיקר מספיק טובלרון לכולם

פורסם

וואי איזה באסה בנאדם, גרמניה בלי בירה? אכזרי.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אני אמצא דרכים אחרות לפנק את עצמי (יומיים בהרחבה של WOW יספיקו) וחוץ מזה אם כבר אז עדיף בירה אירית או בכלל אלכוהול אירי

פורסם

אתה אשכרה טס לשם בשביל משחק?

:nixweiss:

מתי חוזר? אולי תביא לי איזה ביושוק על הדרך?

פורסם
  • מחבר

מכיר את זה שאומרים שכשאתה מאוהב אתה עושה פשוט הכל...

אז זהו אני מאוהב

אם יתאפשר לי להשיג איזהשהוא עותק\דמו \ כל דבר אחר ששווה להשיג אני מבטיח להפיץ לחברי האתר

ואחי זה גם כל החוויה לא רק המשחק להיות בתערוכה כזו וגם להגשים חלום ילדות ולנסוע לגרמניה מה גם שיש לי בנות דוד שם (נשבע שלא מכיר אותם) אז זה מצטרף..

פורסם

תהנה ותצלם לנו משחקים עיקריים כמו BioShock

Mafia 2

GTA 4

WOW

וכו':)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב תכלס הטיסה עוכבה ל 4:50 ואני פה מתפוצץ משעמום יש לי WOW על הנייד אבל באסה לשחק בלי עכבר(שכחתי לקנות) אז לא יודע מה לעשות

פורסם

עצוב הסיפור הזה... :behead:

פורסם
  • מחבר

למה עצוב???

בנאדם עם תשוקה לדבר מסויים והוא הולך איתה עד הסוף

חוץ מזה אני בטוח שהרבה אנשים כאן היו עושים את זה אם היה להם את הזמן\כסף\מצב רוח או כל גורם אחר שיכול להפריע...

פורסם

טוב תכלס הטיסה עוכבה ל 4:50 ואני פה מתפוצץ משעמום יש לי WOW על הנייד אבל באסה לשחק בלי עכבר(שכחתי לקנות) אז לא יודע מה לעשות

אתה חייב ללכת לGTA4 אחרת אני עולה על הטיסה שלך ומוריד אותך מהמטוס

פורסם

למה עצוב???

חוץ מזה אני בטוח שהרבה אנשים כאן היו עושים את זה אם היה להם את הזמן\כסף\מצב רוח או כל גורם אחר שיכול להפריע...

מןתר לשאול בן כמה אתה?

פורסם
  • מחבר

21 ב 3 לספטמבר (מתנת יום הולדת מצויינת נתנתי לעצמי לא??)

אתה חייב ללכת לGTA4 אחרת אני עולה על הטיסה שלך ומוריד אותך מהמטוס

לא יודע אם זה האיום שלך או העובדה שהחבר הכי טוב שלי ביקש שאני אעשה את זה בשבילו אבל בכל מקרה GTAIV זה הדבר הבא הכי חשוב לי שם אחרי WOW
פורסם

למה עצוב???

אתה יודע מה עזוב גיל זה לא משנה

אם הגעת למצב שאתה עד כדי כך מכור לתוכנת מחשב שחוץ מהנאה של הרגע לא תורמת כלום לחיים אז את במצב קשה

תחשוב שניה כמה זמן בזבזת על WOW ותחשוב מה היית יכול לעשות עם כל הזמן הזה

ולהגיע למצב שאתה פאקינג טס לאיזה חור בשביל לראות איזה סרטון ובכלל לא בטוח שתזכה לשחק שניה אפילו וגם אם תשחק מה זזה יתן לך?

לראות עוד איזה חפץ מסתורי מסכן או איזה בוס חדש,

באמת זה קטע מטומטם,תארוז ת'פקלאות תחזור הביתה תתחיל לחיות את החיים במקום לטוס לאיזה תערוכה מגוחכת...

אם היית באזור זה סבבה לקפוץ לבקר,אבל בשביל לטוס במיוחד ועוד אתה טוען שאין לך מספיק כסף לחיות כמו בנאדם...

אני מסוגל להבין הערצות כלפי דברים אבל לא בצורה כזו מוגזמת שגורמת לך לגזול כל כך הרבה זמן מהחיים,

אתה תצטער עוד על כל הזמן המבוזבז הזה שלך תאמין לי,לצערי אני יודע...

WOW זה משחק הכי יפה שיש אין ספק,וזה ידוע בכל העולם ההתמכרות אליו,אבל אפשר לשחק כמו בני אדם בזמנים נורמאליים ולא כמו מכונות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים