עבור לתוכן

טוב התקציב ירד ל650 ולא שקל יותר... (מארז כמה שיותר קריר).

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות EUREKA של טרמלטק אבל עקב נסיעות לא מתוכננות התקציב ירד ל650 ש''ח.

עכשיו הבנתי שהGIGABYTE AURORA 3D (לא 570) לא שוה את הכסף כי המאוורים שלו לא פועלים מהר. אז מה עדיף במחיר הזה?

פורסם

OFFTOPIC : אני פשוט לא מבין אותך ,למה לך להשקיע כל כך הרבה כסף על מארז? אפשר ב300-400 לקנות אחלה מארז שנראה טוב אם קירור די טוב ובניה איכותית ,לא צריך יותר מזה , האם אתה באמת צריך פול טוואר/אלומיניום/קירור סופר טוב/הכנה לקירור מים/צג טמפרטורה? ,לדעתי להשקיע כל כך הרבה על מארז זה פשוט בזבוז לא הכרחי

רוצה מאוררים שיפעלו מהר וירעישו כמו מנוע של מטוס סילון? כאלה לא תקבל אם שום מארז ,תצטרך לקנות לבד (היצרנים השונים ממש לא מעוניינים למכור מארזים אם מאוררים רועשים,פשוט עונים על הדרישה ,מרבית האנשים מעוניינים במארז שקט יחסית או אפילו שקט במיוחד ולא כזה שיעשה להם חור באוזן)

קנה מאוררים של delta או vantec tornado אם את ה רוצה תביצועים הכי טובים ורעש הכי גדול (קנה גם אטמי אוזניים בדרך)

עכשיו בחזרה לנושא אם אתה באמת רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף על מארז אז תגדיל קצת תתקציב ולך על NZXT ZERO הוא מעולה ומאוד מרווח (פול טאוור) ועשוי אלומיניום פלוס יש לו תקירור הכי טוב שיש (אין שום מארז אחר אם קירור ברמה כזאת) הוא עולה 700 בנועה

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8290

פורסם

לדעתי אתה צריך ללכת על COMPUCASE. מצויינים ואיכותיים. חבל לשלם סתם על מארז באותה רמה(או פחות) בגלל שהוא מאלומיניום, או בגלל שהוא קצת יותר יפה.

חפש בפורום על COMPUCASE ותראה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

או קיי... אחלה מארז.

אבל אם נלך בדרך שלך.. איזה מארז אתה מציע שיכלול סירקולציה טובה ושיהייה קריר כי אני מכניס לשם את כל מה שרשמתי בחתימה שלי ונגיד עד 500 ש''ח?

לגבי הCOMPCASE אני יבדוק את זה.

פורסם

יש בIQPC את הLEXA BLACK ב550

תבדוק אם במלאי

פורסם

חברה שמתם לה שמדובר בGTX?

לדעתי קח אורורה 3D ותראה עם לא מספיק קר לטעמך אז תחליף מאווררים ותתפשר על השקט.

המארז נחשב לבעל צורה טובה ומאוורר יחסית ועם ממשחשוב לך האיוורור קח שני מאווררים שעולים 80 ש"ח וסגור עניין.

למרות שרמת האיוורור בקומפיוקייס למשל יכולה להשתוות לאורורה עדיין הוא ישאר הרבה יותר איכותי.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זהו שאני מאוד מרוצה מה AURORA (חוץ מהקירור) כי הוא איכותי ולא כמו רוב המארזים האחרים.

אולי אני באמת אלך על הAURORA ומקסימום אני יחליף מאוורים אם זה לא ימצא חן בעיני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים