פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים שלום יצרתי solution בויבי 2005ב solution ישנם שני פרוייקטים שאחד מהם הוא user control יצרתי shared sub ב user control שמטרתו ל"העיר" את הקונטרול ולהתחיל לבצע פעולה כלשהיאכשאני מנסה קרוא לsub מהפרוייקט הראשי אני מקבל הודעת שגיאה"Cannot refer to an instance member of a class from within a shared method or shared member initializer without an explicit instance of the class."מה אפשר לעשות?תודה
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים יעזור אם תרשום קצת מהקוד שלך כאן.נראה שאתה מנסה לקרוא לפונקציה לא סטטית מתוך פונקציה סטטית (סטטית = shared, למיטב הבנתי).
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר Public Class Form1 Public Shared Sub wakeup() test() End Sub Sub test() Dim a As Integer = 1 + 1 End SubEnd Classמתקבלת הודעת שגיאה כשאני מנסה לקרוא ל test מ wakeupתודה
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים השאלה אם אתה קורה לו בקול רם?a$= KOMMMMM!!!!!2#=8*+4TRFG= ANI EFAREK OTHA KVAR MEOHAR!!
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים shared מוגדרת כשירות של המחלקה כולה, ולא מתודה של אובייקט בודד. לא ניתן לקרוא לפונקציה שהיא לא shared מתוך פונקציה שהיא shared, מכיוון שחייב להיות אובייקט שאתה מתחייס אליו, והרי בshared אין כזה.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר אז איך אני כן יכול לפתור את הקונפליקט הזה?אני צריך להפעיל את הפונקציה מחוץ למחלקהתודה
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים אחד משני פתרונות:שהמתודה test תהיה גם כן shared (אם זה אפשרי), אושהמתודה wakeup לא תהיה shared, ותקרא לפונקציה מתוך instance קיים של הקלאס שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.