עבור לתוכן

KT266A פועל בסדר עם SDRAM

Featured Replies

פורסם

פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל !

ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה

פורסם

ואם המחירים לא ירדו ? הם צפוים לעלות עוד !

פורסם

עד כמה שידוע לי , לא קיים לוח עם הצ'יפסט הזה , שעובד עם SDRAM !

כל הפואנטה של VLINK שהיא מבוססת DDR .

פורסם

ואם המחירים לא ירדו ? הם צפוים לעלות עוד !

כמובן שהמחירים ירדו ואפילו בקרוב. מספיק שתציץ בתחזית http://biz.yahoo.com/bw/020115/150406_1.html הלא טובה של INTEL לרבעון הראשון של שנת 2002 - המיתון בשוק השבבים עדיין רחוק מסיום!!.

העליה הזמנית במחירים שנבעה ממחסור בזכרונות תסתיים בקרוב ומן הסתם שוב יצטברו מלאים גדולים של זכרונות ואז נראה ירידה בקרוב של המחירים.

לקנות DDR 256 ב670 ש"ח זה המון כסף, אבל אם אתה רוצה לקנות מחשב כדאי לך להזדרז כי הדולר לא מחכה לך(אני מזכיר בחודש האחרון הדולר עלה בכ-7% , כלומר מערכת מחשב ממוצעת התייקרה בכ-500 ש"ח עוד לפני עלית מחירי הזכרונות) והצפי כרגע עליה נוספת(כמובן שייתכן שהדולר ירד אבל הסבירות לכך לא גבוהה).

פורסם

פשוט לא נראה לי הגיוני שהוא עובד עם SDRAM....

http://www.geek.com/procspec/chipsets/savia.htm

פורסם

אי אפשר להכניס SDRAM בסלוט של DDR .

קיימים לוחות של KT266 שיש בהם שני סוגי סלוטים(SDR וגם DDR ), קשה למצוא אותם בארץ.

אז באופן טאורטי אולי אפשר לבנות לוח שמבוסס על KT266A , שעובד עם SDRAM. בינתיים לא שמעתי אל לוח כזה.

אולי בעקבות עלייה כל כך חדה של מחירי זכרון יוציעו לוח כזה, אבל בספק - בגלל שDDR333 הולך ליהיות "הזיכרון" וDDR2100 יתפוס את המקום של זכרון זול.(זה יפתור את הבעייה שלך ). הפתון המהיר - יש בחנויות לוח זול במיוחד, שמבוסס על SIS740 ומהיר כמעת כמו לוח מבוסס על KT266A (יותר מהיר מ KT266 ), שיכול לעבוד גם אם SDR וגם אם DDR . אני לא מזכיר שמות בגלל שאף אחד לא שילם לי בשביל שאני אעשה להם פרסומת :).

פורסם
  • מחבר

זאת היתה שאלה פשוט שכחתי את הסימן שאלה ואחר כך היתה הפסקת חשמל ... לא משנה.

חבל

אני עכשיו אנסה לחפש זכרונות בזול מאנשים שקנו בתקופה הטובה של 200 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים