עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי ה AeroCool ExtremeEngine .. ושאלה גם בנוגע ל Chieftec 550W ..

Featured Replies

פורסם

אז אחרי כל מיני דעות ששמעתי פה בפורום וגם אחרי חיפוש קטן בדיונים קודמים וקריאת ביקורות כאלה ואחרות החלטתי ללכת על המארז הזה..

ואני לא אוהב שאנשים אומרים שזה זבל וחרא של מארז וכאלה דברים . אין לי בעיה שאומרים דעות אבל אפשר להוסיף נימוק ולא להגיד סתם .

כי מערכת הקירור שם צריכה להיות טובה היות המאווררים הגדולים וכמובן שיש אופציה להוסיף עוד מאורר מאחורה וזאת אחת מהשאלות שלי ..

רציתי לדעת קודם כל מי שיודע וקנה או מכיר מישהו שיש לו את המארז מה אני אמור לקבל עם המארז .. איזה לדים או מודינג למאווררים , משהו .. זה חשוב . על מנת שאני אדע אם אני צריך לקנות או לא .

לגבי העיצוב אין מה להגיד עיצוב סוף וקירור זה אף פעם לא בעיה תמיד אפשר להוסיף מאוררים או מערכת קירור למעבד , ולכן לדעתי היופי והעיצוב החיצוני יותר חשוב .

למרות שלפי דעתי לא צריך להיות בעיה עם הקירור רציתי לדעת האם כדאי להוסיף מאורר מאחורה (זה מגיע רק עם המאורר על הדלת ואחד מקדימה נכון?)

ואם כן הייתי רוצה המלצה למשהו איכותי וזול , רצוי זוהר כזה גם .. לד זה נקרא ?

תודה מראש על תשובות אני אשמח לקבל אותם כמה שיותר מהר כי כנראה מחר שאני יילך לטפל בכל עניין המחשב . תודה שוב .

אה , אגב .. ראיתי באיזה מקום שכתוב שזה מגיע גם עם פאן באס מובנה , שזה אומר ?

שאלה בהודעה למטה גם בנוגע ל Chieftec , אשמח לדעות .

פורסם

גודל המאוורר לא אומר כלום

במבחני ביצועים המאווררי צד הענקיים הוכחו כלא מועילים

פורסם
  • מחבר

גודל המאוורר לא אומר כלום

במבחני ביצועים המאווררי צד הענקיים הוכחו כלא מועילים

דווקא בהודעות שלך בחיפוש שהרצתי ראיתי שאתה כן תומך במארז. נכון שאולי זה לא בהרבה טוב כמו שזה נראה מפלצתי כזה אבל זה עדיין עולה על מאורר רגיל . גם אם זה בממש קצת . וזה גם מכוון לכיוון המעבד ואני חושב שזה צריך להשפיע קצת לא ?

יש לאנשים נטייה לחשוב כאילו הפוך על הפוך שאם זה נראה מפלצתי זה זבל , אם לא היה לו את המאורר הגדול על הדלת ומאורר רגיל מאחורה לא היו את כל הביקורות הלא טובות האלה. חבל שאנשים מדברים סתם .. בעיות קירור לא בעיה לפתור .

אז אני אשמח לשמוע בכל אופן דעות למי שמכיר את המארז לגבי השאלות ששאלתי למעלה.. מה הוא כולל בתוכו .. האם צריך עוד מאורר.. וכו' .

פורסם

אין קשר, מבחני ביצועים ומדידות טמפ' הראו שאין הבדלים

אני תומך בכל מארז סביר כל עוד אתה מודע ליתרונות ולחסרונות שלו

אתה יכול גם לקנות מארז של 100 שקל, ואני אתמוך בבחירה הזו, כל עוד אתה מבין שהמארז שאתה מקבל שווה כמו שהוא עולה

פורסם

תשמע אחי אל תקשיב לכל אילו שאומרים לך לא מועיל ובלה בלה בלה....

לי יש את המארז הזה והוא פשוט תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי טמפרטורות נמוכות אחושרמוטה... :silly:

אז ככה:

מעבד:

במנוחה : 29

בעבודה של כל ארבע הליבות : 45 הרי יש לי Q6600

כרטיס מסך : BFG 8800 GTS 320 MB OC2

מנוחה: 42

עבודה: 54

*** אני מאושר עד הגג לגבי הביצועים של המארז הזה, אתה יכול להזמין אותו עם משלוח מ-NOACOMP שיש להם שירות מעולה והוא עולה 450 ש"ח כולל משלוח מבוטח מזומן עד הבית...

פשוט מארז שולט, נקודה!

ממליץ בחום ובאהבה :xyxthumbs:

שחכתי לציין משהו קטנטן כל הקירורים מעבד וכרטיס מסך עם קירור סטוק. וישנה אפשרות להוסיף מאוורר 120 מאחורה אבל עדיין לא הוספתי..

יש גם על המאורר הקידמי 4 לדים כחולים יפים וסקסיים.... :smile1:

מאחורה אתה יכול להוסיף או מאוורר אחד של 120 מ"מ או שתיים של 80 מ"מ.

עם המארז אתה מקבל את כל הברגים ללוח אם להארד דיסק וכדומה.

מגיעים רק שני מאווררים אחד קידמי 14 ס"מ ואחד בצד שהוא 25 ס"מ.

העיצוב שלו פשוט פצצות לגבות!!!

תקנה אותו עכשיו!!!!!!!!!! דרך אגב יש רק בכסף בנועה מחשבים. אין להם בשחור... :'(

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות גבר.. אין לי מושג איפה ממוקמים נועה מחשבים אבל כנראה שאני אקנה מפנדה או מקיאספי (במידה ויזמינו נראה כבר..)

אין לי מושג מה זה אומר קירור סטוק אני אשמח להסבר.. ואם יש עוד דברים חשובים שאני צריך לדעת אני גם אשמח לשמוע ..

ראיתי באיזה מקום כתבו שזה מגיע עם פאן באס.. מה זה אומר .. ?

אז אין עוד איזה אמצעי אולטרה כאלה ומודינג שמקבלים עם המארז חוץ מה4 מקדימה אתה אומר ?

אגב שאלה כללית למרות שאין לי ספק.. ה 945P נראה לי קצת ארוך כזה .. הוא אמור להיכנס וזה לא צריך לעשות בעיות נכון .. ? כנל ה 8600GT .. ?

פורסם

תשמע אחי אל תקשיב לכל אילו שאומרים לך לא מועיל ובלה בלה בלה....

לי יש את המארז הזה והוא פשוט תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי טמפרטורות נמוכות אחושרמוטה... :silly:

אז ככה:

מעבד:

במנוחה : 29

בעבודה של כל ארבע הליבות : 45 הרי יש לי Q6600

כרטיס מסך : BFG 8800 GTS 320 MB OC2

מנוחה: 42

עבודה: 54

*** אני מאושר עד הגג לגבי הביצועים של המארז הזה, אתה יכול להזמין אותו עם משלוח מ-NOACOMP שיש להם שירות מעולה והוא עולה 450 ש"ח כולל משלוח מבוטח מזומן עד הבית...

פשוט מארז שולט, נקודה!

ממליץ בחום ובאהבה :xyxthumbs:

שחכתי לציין משהו קטנטן כל הקירורים מעבד וכרטיס מסך עם קירור סטוק. וישנה אפשרות להוסיף מאוורר 120 מאחורה אבל עדיין לא הוספתי..

יש גם על המאורר הקידמי 4 לדים כחולים יפים וסקסיים.... :smile1:

מאחורה אתה יכול להוסיף או מאוורר אחד של 120 מ"מ או שתיים של 80 מ"מ.

עם המארז אתה מקבל את כל הברגים ללוח אם להארד דיסק וכדומה.

מגיעים רק שני מאווררים אחד קידמי 14 ס"מ ואחד בצד שהוא 25 ס"מ.

העיצוב שלו פשוט פצצות לגבות!!!

תקנה אותו עכשיו!!!!!!!!!! דרך אגב יש רק בכסף בנועה מחשבים. אין להם בשחור... :'(

שכחת לציין איך מדדת טמפ'. מהתוכנה של הלוח אם?

פורסם

מדדתי את כל הטמפרטורות עם הביוס ועם אורסט וכל הטמפרטורות נכונות כי השוואתי את זה לתוכנות אחרות...

חוץ מהלדים מקדימה אין שום דבר יותר שעושה אור או משהו כזה מיוחד.

קירור סטוק זה קירור שבה בסטנדרט זאת אומרת, לדוגמא קנית מעבד אז קיבלת איתו קירור אז זה נקרא קירור סטוק .

אחי אין פה שום בעיה של מקום הכל היכנס לך כמו שצריך, לי יש 8800 GTS והוא יותר ארוך מה-8600 והוא נכנס יפה ונשאר עוד מקום אפילו.

הנה קצת טיפים:

*תיזהר על הדלתות מקדימה הם דיי שבירות.

*מאחורה למטה יש לך את כל הכניסות של הכרטיסים שעשויים מברזל, תוריד את כולם על ידי הברגה פשוטה, ככה כל החום של הכרטיס מסך יוצא החוצה.

דרך אגב נועה ממקומים ביישוב ליד חיפה שנקרא נשר, עכשיו אתה יכול לעשות משלוח כמו שאני עשיתי.

בסקיי פי סי אין להם את המארז הזה מצטער להגיד לך.

וגם מ קיי אס פי אין להם.

המקומות היחידים שיש הם PANDAS ו-NOACOMP.

מקווה שעזרתי לך ותתחדש אחי, אני מקווה שעוד אנשים ייקנו את המארז התותח הזה, אחי תמליץ לכולם עליו.

בעוד כחודש שיהיה לי קצת כסף אני יעשה מודינג משהו פצצה, קירורים חדשים למעבד כרטיס מסך ועוד מאווררים, אל תדאגו אני יראה לכם תמונות. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על ההמלצה .. אני חזרתי לפני שעה הייתי בקיאספי והזמנתי את המחשב . בעיקרון כמו שאמרתי הזמנתי E4500

945P של גיגבייט . 2 גיגה של קינגסטון 667 . ומסך 19 רחב יפה של סמסונג .

הוא אמר לי שיש לי אופציה לקנות ממקום אחר ולהביא להם והם ירכיבו בתוכו את החלקים . וזה מה שאני יעשה כנראה מחר אני אנסע לפנדה ואקנה את המארז .

ועוד משהו , ממה שראיתי בתמונות באינטרנט אני לא חושב שממש אפשר לראות את המודינג והתאורות בפנים אם אני שם כי הפתח היחידי זה של המאורר וכשהוא פועל אפשר לראות משהו ? כי אם כן שווה לקנות איזה משהו נחמד ?

ועוד שאלה שעדיין לא קיבלתי עלייה תשובה , מה זה פאן באס ?

עכשיו יש לי עוד שאלה , הבחור שם אמר לי שעדיף לי לקנות ספק של Chieftec 550W שעולה 215 וזה מה שקניתי כי אני סומך עליו .. בעיקרון רציתי את ה FSP 400 וואט שגם ככה עולה 300 וזה עולה הרבה פחות ולפי מה שהוא אומר גם יותר איכותי.

אז קודם כל אני מכיר את הבחור שאצלו עשיתי את ההזמנה ואני סומך על הדעה שלו שהוא אומר שהוא המליץ אותה בעבר גם להרבה אנשים ואין טענות . אז זול זה כן , איכותי יותר ? אשמח לשמוע מה אתם חושבים .

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה קטנה =\ התקשרתי גם לנועה מחשבים וגם לפנדה לשניהם אין במלאי את המארז והם צריכים להזמין מהיבואן וזה.. וזה לוקח משהו כמו שבוע אפילו יותר וכבר הזמנתי את המחשב בקיאספי ושבוע ממש לא בא לי לחכות , וחבל לי להתפשר על מארז אחר.. כי אני מאוד רוצה את המארז הזה.

מישהו יודע אולי איפה אני כן יכול להשיג במלאי את המארז ..? רצוי באיזור חיפה . או אולי איפה היבואן יושב ? =\

פורסם

רק למה 945 :o

פורסם
  • מחבר

רק למה 945 :o

מה זאת אומרת ? לא לוח טוב..? יש אותו להרבה וקיבלתי עליו רק ביקורות טובות אז אין טעם להגיד שהוא לא , לפחות במחיר שלו .

בסוף אגב לקחתי את ה ‏Thermaltake Armor Jr VC3000BWS‎ שגם ככה יש בסניף הקריות אז נקצר את העבודה .. אומנם אמרתי שאני לא מאלה שישקיעו 600 במארז אבל הנה זה קורה גם לבחורים הכי טובים חח ,

הבעיה שבאמת אהבתי נורא את האירוקול אבל למעשה אין להשיג אותו בפחות משבוע אז זה יוצר לי בעיה אבל בכל אופן זה אחלה מארז ואני ממליץ עליו למי שכן יכול להמתין ..

והעיצוב היה מאוד חשוב לי ואהבתי את הארמור אז מקווה לא להתאכזב .

אני בכל זאת עדיין רוצה לשמוע את דעתכם על הספק Chieftec 550 .. תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים