עבור לתוכן

אוברקלוק ראשון עם קירורים סטוק

Featured Replies

פורסם

מעבד E6600

כרטיס מסך eVGA 8800GTS 320MB

המעבד כמו שאתם יודעים היה על 2.4, עכשיו אחרי שמיציתי את המקסימום שאני ראיתי בביוס (30%) הוא על 3.12

הכרטיס מסך הגיע כך:

זכרונות: 575

הCORE: 850

לאחר אוברקלוק:

זכרונות: 700

הCORE: 1015

פה זה נעשה ע"י ATI TOOLS, בעזרת RIVATUNER העלתי את הקירור ל100% (היה על 60%) ואחרי האוברקלוק הטמפ' היו אפילו 2 מעלות פחות משהיה בלי אוברקלוק על 60% אבל יש רעש, 78% מטפל מעולה בכרטיס, 52 מעלות.

עכשיו יש שאלה אחת: אני לא מצליח להעלות יותר את המעבד, פשוט לא יכול יותר מ30%... מחר אני קונה BT והייתי רוצה להמשיך עוד יותר עם האוברקלוק... כמובן שהכל נעשה בהדרגה...

פורסם

אתה מתבלבל בין ה CORE ל MEMORY, זה ההפך.

והמעבד, מה זה 30%, 40% וכל זה? אתה לא עושה את זה ידני? :|

פורסם

א. התבלבלת בין המהירות ליבה לבין מהירות הזכרונות.

ב. איזה לוח אם אתה משתמש?

ג. איזה זכרונות יש לך?

4. אם באמת הגעת זה למהירות ליבה של 700 זה ממש מעולה! :P

5. לא שמת לב שהתחלתי לרשום עם מספרים, NOOB...

ויכוןל להיות שהטמפ' מגבילות אותך למרות שלא כלכך נראה לי אבל תענה קודם ואז נראה...

פורסם

אולי הזיכרונות מגבילות אותך, תוריד להם את המיהרות בהתאמה למתח

פורסם
  • מחבר

א. התבלבלת בין המהירות ליבה לבין מהירות הזכרונות.

ב. איזה לוח אם אתה משתמש?

ג. איזה זכרונות יש לך?

4. אם באמת הגעת זה למהירות ליבה של 700 זה ממש מעולה! :P

5. לא שמת לב שהתחלתי לרשום עם מספרים, NOOB...

ויכוןל להיות שהטמפ' מגבילות אותך למרות שלא כלכך נראה לי אבל תענה קודם ואז נראה...

אם התגובה שלך היא NOOB אז אל תגיב פה בכלל, אני בא ללמוד ולא כדי שבתגובה יכתבו NOOB.

כן, התבלבלתי בין המהירות של הזכרונות לליבה... חוסר ריכוז =S

משתמש בלוח Asus p5w DH deluxe

זכרונות Kingston 667MHZ 2GB אני ממש לא זוכר הכל במדוייק, אם צריך אני יבדוק בקבלה שם רשום הכל

אתה רוצה תצלום מסך שהגעתי ל700? =\

הטמפרטורות עלו בידיוק ב2 מעלות וכרגע המעבד עומד על 37 והכרטיס על 52

30% זה מה שנתן לי בביוס, לא הצלחתי למצוא את ה"ידני"... ועברתי את כל הביוס...

פורסם

266 זה הבאס הנורמלי, 333 זה תוספת של 30% ל266, אז הזכרונות מגבילים אותך... ואמור להיות לך אפשרות להעלות את התדר של הזכרונות ידנית, זה אמור להיות תחת M I T TWICKER או משהו כזה... בכל מקרה במקומך הייתי קונה זכרונות 1066 או לפחות 800 איכותיים כי 1066 יקרים...

ואם תשלח תמונה זה יהיה נחמד מאוד...

והNOOB היה לפי שרשמתי א ב ג 4 5 וזה אמור להיות מצחיק אבל נעלבת והרסת X_X

פורסם
  • מחבר

266 זה הבאס הנורמלי, 333 זה תוספת של 30% ל266, אז הזכרונות מגבילים אותך... ואמור להיות לך אפשרות להעלות את התדר של הזכרונות ידנית, זה אמור להיות תחת M I T TWICKER או משהו כזה... בכל מקרה במקומך הייתי קונה זכרונות 1066 או לפחות 800 איכותיים כי 1066 יקרים...

ואם תשלח תמונה זה יהיה נחמד מאוד...

והNOOB היה לפי שרשמתי א ב ג 4 5 וזה אמור להיות מצחיק אבל נעלבת והרסת X_X

הרעש של הקירור סטוק מעצבן אותי אז הורדתי את האוברקלוק עד מחר... כי מחר אני קונה את הBT

למען האמת אני לא רואה שום הבדל במהירות אם יש או אין אוברקלוק...

ובקשר לזכרונות... אני יחכה בנתיים עד שהמחירים של ה1066 ירדו כי כזה כסף אין לי

מה הסיכון חוץ משריפת הזכרונות כשאני מעלה את התדר ידנית? עד לאיזה תדר אתה חושב שאפשר להגיע עם הזכרונות האלו?

פורסם

מעבד E6600

כרטיס מסך eVGA 8800GTS 320MB

המעבד כמו שאתם יודעים היה על 2.4, עכשיו אחרי שמיציתי את המקסימום שאני ראיתי בביוס (30%) הוא על 3.12

הכרטיס מסך הגיע כך:

זכרונות: 575

הCORE: 850

לאחר אוברקלוק:

זכרונות: 700

הCORE: 1015

פה זה נעשה ע"י ATI TOOLS, בעזרת RIVATUNER העלתי את הקירור ל100% (היה על 60%) ואחרי האוברקלוק הטמפ' היו אפילו 2 מעלות פחות משהיה בלי אוברקלוק על 60% אבל יש רעש, 78% מטפל מעולה בכרטיס, 52 מעלות.

עכשיו יש שאלה אחת: אני לא מצליח להעלות יותר את המעבד, פשוט לא יכול יותר מ30%... מחר אני קונה BT והייתי רוצה להמשיך עוד יותר עם האוברקלוק... כמובן שהכל נעשה בהדרגה...

אני לא מאמין שהיגעת למהירות הליבה 700 כי לי יש כ.מסך כמו שלך אבל מדגם יותר משופר זה EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 ;)

וגם כמו שלך מעבד E6600 חח ;D

ותביא תיצלום שתוכיח לי שבאמת היגעת למהירות הליבה 700 :)

פורסם

הרעש של הקירור סטוק מעצבן אותי אז הורדתי את האוברקלוק עד מחר... כי מחר אני קונה את הBT

למען האמת אני לא רואה שום הבדל במהירות אם יש או אין אוברקלוק...

ובקשר לזכרונות... אני יחכה בנתיים עד שהמחירים של ה1066 ירדו כי כזה כסף אין לי

מה הסיכון חוץ משריפת הזכרונות כשאני מעלה את התדר ידנית? עד לאיזה תדר אתה חושב שאפשר להגיע עם הזכרונות האלו?

שתקודד סרטונים או דברים יותר מורכבים מאשר להכנס לתיקיות אתה תשים לב להבדל.

פורסם

אני לא מאמין שהיגעת למהירות הליבה 700 כי לי יש כ.מסך כמו שלך אבל מדגם יותר משופר זה EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 ;)

וגם כמו שלך מעבד E6600 חח ;D

ותביא תיצלום שתוכיח לי שבאמת היגעת למהירות הליבה 700 :)

גם לי קשה להאמין... אני מחכה לתמונה גם, אלאמו :P

ואל תשכח לעדכן מחר אחריי הBT

פורסם
  • מחבר

ckcmyfotz0zt.jpg

בבקשה

הBT קצת מתעכב (נו כרגיל בKSP...)

אני מאוד מקווה שמחר כבר יהיה...

האוברקלוק הוא תמידית על 690 בליבה ו1003 בזכרונות... אפשרי אפילו לעלות עוד מעבר לאוברקלוק שהצגתי אבל אין לי בזה שום צורך כרגע כי במשחקים אני משחק גם בלי אוברקלוק על המקסימום

עם האוברקלוק במעבד קידדתי קובץ... יש קצת הבדל, לא מאוד משמעותי...

פורסם

ואו אחי זה ממש OC טוב לליבה של הכרטיס...

תסביר שוב איך הורדת את הטמפ' של כרטיס המסך עם קירור סטוק??

פורסם
  • מחבר

ואו אחי זה ממש OC טוב לליבה של הכרטיס...

תסביר שוב איך הורדת את הטמפ' של כרטיס המסך עם קירור סטוק??

בתוכנה RIVATUNER... זה מנצל 60%, יש שם כפתור קאסטומייז, אתה לוחץ על זה ואז מופיעה לך שורה, לוחץ על הראשון שזה כרטיס מסך ושם יש לך אוטומטי או ידני, אתה מעביר לידני ושם 78%

פורסם

תראה תוצאות ב-3D MARK 06

פורסם
  • מחבר

תביא את התוכנה ואיך משתמשים בה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים