פורסם 2002 בינואר 1623 שנים asus ? hercules ? elsa ? leadtek ? some1 knows any non israeli e-store that has t-200 and ships to israel ?
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים מבחינת ביצועים, כולם אותו דבר..ההבדל בין החברות הוא הפיצ'רים השונים, איכות הדו-מימד, והמחיר...הרקולס ו-Leadtek הם ההעדפה שלי..
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים גם עליי... מה שמשאיר את הרקולס בתמונה, כי אין בארץ לדטק.ההבדלים כפי שנאמר פה הם הפיצ'רים , איכות הדו-מימד, והמחיר. אסוס למשל, ידועים בבנדל הגדול שנכלל עם הכרטיס, ובהמון פיצ'רים כמו משקפי תלת-מימד ויציאות וכניסות וידאו/טלויזיה. אבל... איכות ה-2D של הכרטיס היא בינונית. הרקולס למשל, כוללים בנדל לא משהו, יציאת DVI ו-TVOUT, אוברקלוק אפשרי מעולה ואיכות 2D מהמובחרות שבהן.אתה צריך לבחור כרטיס ע"פ מה שחשוב יותר לך, כולם זהים בביצועים...עומר
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים מחבר אתם מכירים איזה אתר מכירות חלקים עם לידטק או הרקולס טי200 ששולח גם לארץ ? כי זה כמעט חצי מחיר..
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים שווה לך לשלוח את זה למלון באמריקה של איזה דוד שחוזר עוד מעט....אם תשלח לארץ אתה יכול להסתבך(אני לעומת זאת הבאתי עם אבא שלי מאמריקה פנדר אמריקאית גיטרה חשמלית
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה over clockכי אין לי מושג על מה אתם מדברים....ואם למישהו יש איזה אתר שמסביר על כל הדברים האלה ( עדיף בעברית ) שבבקשה ייתן לי כי אני רוצה לדעת
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים קוראים לאתר הזה HWzone, ואתה נמצא בו ממש עכשיו... : http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=overclocking_part1 (בקרוב החלק השני)
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים יש עוד TI200 בארץ..[glow=red, 2, 300]Abit Siluro Geforce 3-Ti200 [/glow]במחיר של רק 185$זה יכול להיות אחלה קניה.
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים יש עוד TI200 בארץ..[glow=red, 2, 300]Abit Siluro Geforce 3-Ti200 [/glow]במחיר של רק 185$זה יכול להיות אחלה קניה.ABIT יודעים לעשות לוחות אם מעולים, אני חושב שצריך לחכות זמן מה לפני שאנשים ירוצו ויקנו את הכרטיסים שלהם, כי זה שהם מייצרים לוחות מעולים לא הופך אותם לייצרן כרטיסי מסך מעולים עם איכות תמונה טובה בדו-מימד(ע"ע אסוס).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.