עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מערכות הפעלה בניידים !!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי שתי שאלות :

1. הבנתי שיש מחשבים ניידים שמגיעים עם מערכות הפעלה שלא ניתן פשוט לפרמט את המחשב ולהתקין איזה מערת הפעלה שאני מעוניין .

השאלה היא אייך אני יודע איזה ניידים כן אפשר לפרמט ואיזה חייבים ללכת למעבדה שיסדרו את זה ???

2. הבנתי שכאשר עובדים עם מחשב נייד שמחובר לחשמל צריך לנתק את הסוללה, למה ?

תודה !

פורסם

1. אני לא שמעתי על כזה דבר שיש נייד שאי אפשר לפרמט אני את שלי פרמטי לבד ולא היה שום בעיה וגם שכן שלי פרמט את שלו (שני המחשבים מסדרתHP PAVILION 6000)

2. לא צריך לנתק את הסוללה כי ככה הוא טוען אותה אני לא מכיר דבר כזה.

פורסם

לגבי השאלה הראשונה אני לא יודע.

לגבי השניה. יש אומרים שכאשר הסוללה מחוברת נונסטופ למחשב ולחשמל היא נשחקת מהר יותר.הרי לכל סוללה יש מס' מסויים של מחזורי טעינה.

ואחרי תקופה היא מאבדת מהיכולת שלה.

מצד שני אם תעבוד עם מחשב מחובר לחשמל בלי סוללה אתה מסכן אותו במקרה של קצר/הפסקת חשמל.

אני עובד עם סוללה בתוך המחשב ושינתי את ההגדרות שהסוללה תטען כאשר היא מגיעה ל15%.

כך אני מונע ממנה להטען כל הזמן.

פורסם

1. אפשר לפרמט כל מחשב ...

2. עדיף מדי שבועיים לתת לסוללה להתרוקן עד תום ולמלות אותה אך אין צורך לנתק אותה כאשר אתה עובד עם הספק .

אל תקשיב לכל זיון שכל שאיזה חנון מסריח בן 12 כותב .

פורסם

1. אפשר לפרמט כל מחשב ...

2. עדיף מדי שבועיים לתת לסוללה להתרוקן עד תום ולמלות אותה אך אין צורך לנתק אותה כאשר אתה עובד עם הספק .

אל תקשיב לכל זיון שכל שאיזה חנון מסריח בן 12 כותב .

זה לא זי$#% שכל.

בדקתי את העניין הזה גם עם התמיכה של לנובו וגם עם מישהו שקצת מבין בעיניינים הללו (ממש לא חנון בן 12 ) וכך אמרו לי.

למרות שבסוללות החדשות אין חשש להטענת יתר (אולי חשש לחום) חיבור תמידי לחשמל (בהטענה) עלול לפגוע בסוללה לטווח הארוך.

לכן אם כבר מחברים אותה לחשמל לכוון בהגדרות שהספק לא יטעין אותה תמידית.

פורסם

מבחינה של מערכות הפעלה אתה יכול להתייחס למחשב נייד כמו מחשב רגיל, עם כמה הארות : במחשבים ניידים כמו נניח הטינקפד שיש לך בתמונה מגיעות על הדיסק הקשיח מחיצות שיחזור - לא נראות בווינדוס , אבל הם שם, וכשאתה בבעייה אתה יכול ללחוץ על הכפתור הכחול החמוד ולשחזר את המחשב להגדרות המפעל ...

חוצמזה אתה יכול להתקין את הווינדוס או כל מערכת הפעלה אחרת שעובדת על מחשב רגיל פיסי , או לחילופין אם זה מק ... אז מק או אס.

לגבי הסוללה , אתה בעיקרון צודק, ולכן חשוב לעדכן את כל תוכנות ניהול הסוללה על מנת שתוכל להגדיר את מה שנאמר פה מקודם בצורה מייטבית ושהסוללה תישמר לכמה שיותר זמן.

טל

פורסם

מבחינה של מערכות הפעלה אתה יכול להתייחס למחשב נייד כמו מחשב רגיל, עם כמה הארות : במחשבים ניידים כמו נניח הטינקפד שיש לך בתמונה מגיעות על הדיסק הקשיח מחיצות שיחזור - לא נראות בווינדוס , אבל הם שם, וכשאתה בבעייה אתה יכול ללחוץ על הכפתור הכחול החמוד ולשחזר את המחשב להגדרות המפעל ...

חוצמזה אתה יכול להתקין את הווינדוס או כל מערכת הפעלה אחרת שעובדת על מחשב רגיל פיסי , או לחילופין אם זה מק ... אז מק או אס.

לגבי הסוללה , אתה בעיקרון צודק, ולכן חשוב לעדכן את כל תוכנות ניהול הסוללה על מנת שתוכל להגדיר את מה שנאמר פה מקודם בצורה מייטבית ושהסוללה תישמר לכמה שיותר זמן.

טל

תודה רבה על המענה בהקשר לסוללה.

ממליץ לכל מיני מתלהבים למינהם לברר ולהבין לפני שהם פותחים פה.

פורסם

למרות שבסוללות החדשות אין חשש להטענת יתר (אולי חשש לחום) חיבור תמידי לחשמל (בהטענה) עלול לפגוע בסוללה לטווח הארוך.

לכן אם כבר מחברים אותה לחשמל לכוון בהגדרות שהספק לא יטעין אותה תמידית.

אין אף מחשב כיום שמטעין סוללה תמידית. בכל THINKPAD יש סף טעינה של 96%, ורק אם הסוללה נופלת מתחת לערך זה הוא מטעין אותה. אתה יכול, כמובן, לשחק עם סף זה, אך ספק אם זה נחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.