עבור לתוכן

המלצה למארז שקט, ומרווח בתקציב של 550

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש מארז שיתאים למפרט הבא:

ABIT IP35-E

מעבד 6750

כרטיס מסך: hd 2900xt

250g hardrive

2g memory

liberty 400w

צורב DVD

אני דואג בעיקר למקום, (שמעתי שיש מארזים שקצת קטנים לכרטיסי מסך מסויימים)

שיהיה די מרווח לתוספות עתידיות, ושקט כמובן.

תודה.

פורסם

NZXT HUSH

CoolerMaster Centurion 532

Antec NSK 6500

ומעט יקר יותר - Arctic Cooling Silentium T2

אבל אלה הטובים ביותר בתקציב, לא השקטים באמת. לשם כך עליך לעלות בתקציב למשהו ברמה של ANTEC P150/P160/P180 למשל.

פורסם
  • מחבר

האמת קראתי ביקורות די טובות על ה-HUSH בנושא השקט ואני נוטה לבחור בו מה דעתך למול מה שהצעת?

פורסם

HUSH לא מגיע לחנויות, כל שבוע הם אומרים שיגיע עוד שבוע (על כך המארזים של החברה הזאתי אומרים את זה, בעיית יבוא).

פורסם
  • מחבר

וואי באמת?

כי ראיתי אותו בשתי חנויות באינטרנט...

אתה אומר שלא כדאי להזמין עכשיו.....?[br]פורסם בתאריך: 17.08.2007 בשעה 09:51:54

שאלה נוספת ה - Arctic Cooling Silentium T2 מגיע עם ספק אפשר לרכוש אותו בלי הספק שלו ולהרכיב את הספק שלי? (LIBERTY 400)
פורסם

האמת קראתי ביקורות די טובות על ה-HUSH בנושא השקט ואני נוטה לבחור בו מה דעתך למול מה שהצעת?

לדעתי ה-HUSH עדיף על השאר (לא מניסיון - מביקורות). גם ה-532 מקבל ביקורות מעולות ולמרות שהוא נחשב שקט זה לא היעד העיקרי בתכנון שלו ולרוב הוא מגיע עם ספק לא משהו (אני מניח שאפשר תמיד להזדכות עליו ולקחת ספק אחר).

HUSH לא מגיע לחנויות, כל שבוע הם אומרים שיגיע עוד שבוע (על כך המארזים של החברה הזאתי אומרים את זה, בעיית יבוא).

יש באמת בעית זמינות אבל אם אתה לא לחוץ על הקניה - כדאי לחכות. נסה לדבר בטלפון עם המוכרים עצמם לגבי מועד ההגעה המדויק. מניסיוני עם IQPC ונועה למשל הם לרוב מדייקים ולא "מורחים" אותך בהבטחות. גם זיגזג ומשרדיה אמינים בעניין מניסיוני.

שאלה נוספת ה - Arctic Cooling Silentium T2 מגיע עם ספק אפשר לרכוש אותו בלי הספק שלו ולהרכיב את הספק שלי? (LIBERTY 400)

לא - אי אפשר. יש לו ספק עם מבנה מיוחד המותאם במיוחד למארז (אני 99% בטוח בעניין, קראתי עליו די מזמן).

פורסם
  • מחבר

תודה תודה ושוב תודה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים