פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים שלום מחשב חדש, וה-HD לא מרעיש, אלא פשוט "טוחן", מרגיש כמו HD ישן. לוח את P965-DS3, וה-HD והצורב מחוברים SATA אבל מזוהים IDE ? וכמה פעמים מזוהה הIDE ? HD TUNE - מבחן ביצועים. כונן חדש וריק, האם תקין ? S.M.A.R.T EVEREST: תודה
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים ברכותיי - הדיסק שלך מתפקד כמו שהוא צריך. בדבר ה"טחינה"... נראה לי שאתה פשוט מצפה ליותר מדי.
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים תעשה איחוי ע"י תוכנה נורמלית כמו PERFECT DISK ותבל INDEX במאפינים של ההארדיסק.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר תודה חברים, הייתה קצת איטיות של המחשב, מסתבר שהזיכרון לא היה מוגדר 1:1 וזה השפיע. בלי קשר, בשנה האחרונה קניתי מס' מחשבים לחברים, כולם עם HD מתוצרת WD ולא נתקלתי ברעש בכתיבה/קריאה. מזכיר מאוד רעש של HD ישן. המחשב החדש שקט לגמרי, לכן כנראה אני יותר שם לב לזה. מוזר. חשבתי פתאום על קושייה חדשה. בלוח האם שלי, 965P-DS3 יש 2 בקרי SATA שונים: א. משולב בגשר הדרומי ב-intel ICH8. ב. בקר נפרד של gigabyte, שמתחבר גם לגשר הדרומי. האם יש הבדל ביצועים ? האם עדיף להשתמש באחד על פני השני ?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים יאפ, ואם אתה מעוניין לאפשר לו יכולות של NCQ ו Hot Plug, יש להתקין את הדרייבר של ה AHCI ורק אז לאפשר את ההגדרה הזו גם בביוס.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים אלפא תוכל להרחיב על זה?דריבר AHCI שמגיע מהאתר של אינטל ?ואיזה הארדיסקים תומכים באמת בזה? איך אפשר להבדיל ביניהם
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר יאפ, ואם אתה מעוניין לאפשר לו יכולות של NCQ ו Hot Plug, יש להתקין את הדרייבר של ה AHCI ורק אז לאפשר את ההגדרה הזו גם בביוס.עשיתי חיפוש ברשת, וה-WD לא תומכים ב-NCQ :-[
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים NCQ יותר טוב נשמע בתאוריה אבל במציאות הוא לא מוסיף לביצועים כלל.מניסיון היה לי HITACHI והוא פשוט היה יותר רועש , זהו חוץ מזה .
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר AHCI היה ב-DISABLED בביוס, כשהפעלתי אותו היה POST, עלה מסך שזיהה את הכוננים, אבל ה-XP לא עלה. מותקנים כל הדרייברים שהגיעו עם הלוח אם : האם יש צורך בדרייבר נוסף ? אפשר לינק ? למה בכלל אני צריך AHCI ? הכונן שלי לא תומך NCQ, וHOT PLUG לא מעניין אותי, יש ייתרונות נוספים ?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים תעשה איחוי ע"י תוכנה נורמלית כמו PERFECT DISK ותבל INDEX במאפינים של ההארדיסק.למה מה רע באיחוי המקורי של ווינדוז XP?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים האיחוי של WINDOWS הוא טוב אבל יש הרבה יותר טובים Perfect DiskO&Oויש עוד אחת מומלצת לא זוכר איזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.