פורסם 2007 באוגוסט 1618 שנים בבקשה, תסתכלו במפרט שלי, ותגידו לי איזה ספק יתאים הכי טוב למערכת שלי... כי אני הרבה זמן עם ספק ג'נרי ואני מפחד יום יום לחלקים שלא ישרפו... תקציב? לא ידוע, תנו את הצעתכם/המלצתכם ונראה כבר... תודה! עריכה: חבר שלי המליץ על Enermax liberty 400W, ספק טוב, נכון? ואם כן, באיזו חנות הכי כדאי לקנות?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים ה TRT יספיק אבל אם אתה מחפש ספק איכותי הרבה יותר, מודולרי ואין לך בעיה להוסיף עוד 200 ש"ח כך את הליברטי
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר ה TRT יספיק אבל אם אתה מחפש ספק איכותי הרבה יותר, מודולרי ואין לך בעיה להוסיף עוד 200 ש"ח כך את הליברטימה זאת אומרת מודולרי?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים מחבר http://en.wikipedia.org/wiki/Modular_Power_Supply_Unit מגניב! אז אני יכול לנתק כבלים שלא נחוצים לי...? כלומר זה גם חוסך לי מקום במארז... אני חושב שעדיף ללכת על Liberty 400, לא...? עריכה: ועל איזו חנות אתם ממליצים לי, כי מצאתי שאצל G-Tech הספק יוצא הכי זול, שווה? ד"א, יש בתוכו LEDים כחולים? או שזה רק בספקים יקרים יותר...?
פורסם 2007 באוגוסט 1718 שנים אין בו לדים כחולים דימהאבל כן אפשר לנתק כבלים לא נחוצים ושמים אותם במין דבר כזה שמקבלים עם הספקהוא שחור הגריל שלו זהוב אין לו מאוורר בצד החיצוני של המחשב יש לו מאוורר ששואב אוויר מהמארז ומכניס לספק ויוצא מהמחשב דרך רשתתקנה בg-tech הכי זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.