עבור לתוכן

כדאי? הוספת/החלפת זיכרון 1GB DDR לP4

Featured Replies

פורסם

ברשותי המחשב הבא:

Intel Celeron 2.4GHz

GeFoece fx5200

256X2 DDR

האם שווה/משתלם לי לקנות זיכרון DDR 1GB 33MHZ PC2700 ב150 שקלים? (אני נמצא בהנחה שלא שווה להשקיע אגורה על המחשב).

ואם כן, מה לעשות איתו? לשים כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד?

שאלה נוספת :

אם כתוב לי PC3200 זה 400MHZ

אם כתוב לי PC2700 זה 333MHZ

איך אני יודע כמה זה PCXXXX? יש איזושהי נוסחא שדרכה אפשר לדעת? או שאלו מספרים קבועים שצריך לזכור/לדעת?

אשמח אם תענו על שאלותיי.

פורסם

מ-PC לתדר (אפקטיבי) אתה מחלק ב-8, לתדר אמיתי מחלקים שוב ב-2

לגבי התוספת זיכרון - זה תמיד מועיל, השאלה עד כמה, וזה תלוי בשימושים שלך

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הזיכרון והמהירות שלו שווים את ה150 שקלים או שכבר עדיף לא לא להשקיע

ושוב, אם כן להרכיב אותו כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד? ואז יש לי סטיק אחד ואין לי dual וזה פחות טוב.

לגבי החילוק, לפני ששאלתי ניסיתי לחלק אבל יצא לי פעם 8 פעם 8.101 וזה לא קבוע ובגלל זה שאלתי, אבל אם זה בערך 8 אז בסדר.

פורסם

איזה לוח יש לך? הוא תומך בDC? איך הסידור סטיקים שלך כרגע?

פורסם
  • מחבר

דגם הלוח:

Motherboard Name: Gigabyte GA-8SG800

נתונים של הלוח אם בקשר לזיכרון:

Bus Width:64-bit

DRAM:FSB Ratio: 5:3

Bandwidth: 2703 MB/s

Real Clock:169 MHz (DDR)

3 סטיקים:

RAM Slots: 3 DDR DIMM

הסידור הוא 2 של 256Mb אחד 400MHZ (אפקטיבי) ואחד 333MHZ(אפקטיבי). נותר עוד סלוט אחד פנוי. אבל אני יודע שזה לא טוב לשים 3 סטיקים למרות שככה יש בלוח (דרך אגב האם זה באמת נכון שלא טוב לשים 3? )

פורסם

אני לא רואה שום מגבלה בשימוש עם 3 סטיקים.

קיים אצלך סטיק במהירות 333 ככה שתוספת של עוד סטיק במהירות הזאת לא תוריד את התדר.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מתלבט ונוטה לא לקנות בסוף למרות המחיר הזול (150 שקלים) כי מלבד המשחק pes6 אני לא משחק במשחקים נוספים ועיקר העבודה שלי היא באינטרנט ומסמכים.

נראה מה נעשה, תודה עבור העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים